Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Wreszcie jakaś wygrana nie lubię meczy ale mąż uwielbia
też piłam winko czerwone słodkie Carlo Rossi pyszne a po takim meczyku będzie się w łóżku działo bo mężuś rozentuzjazmowany
Dobrze, dooobrze niech się dzieje w łożuplemniorki mile widziane
Carlo Rossi lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 22:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Dombrusia z tego co zdazylam na necie wyczytac po twoim wpisie to kandydoza to zakazenie wywolane grzybem, a ureaplasma to zakażenie wirusowe jak chlamydia. Także żadno z tych chorob nie wywołują bakterie jak to napisałaś
Racja racja u mnie to grzybek a ureaplasma wynik pozytywny że wzgledu na kandydoze więc może być a nie koniecznie jest. Ja ogólnie każde zakażenie uważam za bakteryjne nie zależnie od tego czy wywolane jest wirusem czy drozdzakiem. Antybiotyki jakie dostałam to był summamed dla mnie i męża i macmirror dopochwowo -
nick nieaktualnyInk@ wrote:Dobrze, dooobrze niech się dzieje w łożu
plemniorki mile widziane
Carlo Rossi lubię
Robaczki dostałam rankiem dwukrotnie niestety niedługo się utrzymaly bo od razu musiałam wstać bo sąsiad pukałbo prądu mu brakło szlak by to trafił no nic trudno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu... dziewczyny jak już skończyłam tą lekturę Waszą to nie zdążyłam napisać nic. Skąd Wam się bierze takie tempo? W-o-l-n-i-e-j, W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j,W-o-l-n-i-e-j...albo ze streszczeniami, co kilka stron - tylko piszcie, gdzieś legendę na temat tego, gdzie tych streszczeń szukać), bo w życiu nie będę mieć możliwości wygenerować po takich esejach cokolwiek jeszcze poza apelem, że nie nadążam w ogóle
do tego stopnia zaczęło mi się mieszać, że myślałam, iż Tusia ma 2 kreski na teście ciążowym a nie na owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:05
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Dłuży mi się do terminu @. Teoretycznie ma być 13, ale słabo ją czuję a wolałabym już mierzyć temp.do owu.Usiłowałam przyspieszyć wygrzewając się, ale nic z tego na razie nie wychodzi a nie chcę robić zbyt długich "posiedzeń" w kąpieli, bo wtedy lubią dopadać mnie upławy albo bezobjawowe zapalenia.Z kolei ekspresowymi prysznicami chyba nie wiele zdziałam w kwestii tego żeby @ rozkręciła się a nie przyłaziła na raty.według OM
Ja na razie dobrej nocy wszystkim życzę i mam nadzieję, że jutro nie będę musiała tyle czasu spędzać na nadrabianiu:)Szkoda, że nie da się się tego systematyzować wg pod tematów: testowanie, plotki, coś o staraniach. Lubie segregować i brakuje mi takich pod-folderów kiedy pochłaniam wszystko naraz wymieszane wspólnie w jednym
gubię się w tym:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:19
InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrabiałam Was jak zawsze ok 2 godz.
Sądziłam, że tylko ja pogubiłam gdzieś po drodze swoje przyjaźnie i znajomości. Teraz wiem, że nie jestem osamotnionym przypadkiem. Utrata przyjaciela bardzo boli, najbardziej odczuwam stratę jednego "przyjaciela", ale nie da się cofnąć czasu, a może to nie były prawdziwe przyjaźnie, bo przecież takie trwają wiecznie. Teraz mogę powiedzieć, ze mój mąż jest moim w sumie jedynym przyjacielem, był czas, kiedy nie byliśmy małżeństwem, kiedy go zawiodłam, a on mimo to został ze mną, walczył o nas. Dobrze mieć kogoś takiego u swojego boku
" na dobre i na złe". Powiem Wam, że trudno jest znaleźć w obecnych czasach nawet dobrego znajomego, bo tylko kiedy zaczyna się Tobie wieść trochę lepiej, nagle stajesz się wrogiem i tematem do obgadania dla innym. Przykre to....Wojcinka, InBlue, Bluebell1984, anq05 lubią tę wiadomość