Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Natka i co? I co? i Co?
Mów nam jak było:)
Ina kochanie ja przepraszam zem nie przyuważyła twojego wpisu.. kochanie pisz co wyszło z waszej rozmowy? Rozmawialiście?
podłączam się do pytanka Violijak tam na spotkaniu Natka?
Viola999 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Natka i co? I co? i Co?
Mów nam jak było:)
Ina kochanie ja przepraszam zem nie przyuważyła twojego wpisu.. kochanie pisz co wyszło z waszej rozmowy? Rozmawialiście?
wieczorem - poważna rozmowa. Mąż mówi, że po prostu boi się co ten lekarz może u niego znaleźć.
Ostatecznie skończyło się na tym, że wizyta w przyszłą środę i jeszcze hormony ma zrobić, żeby lekarzowi pokazać razem z wynikami nasienia...
Ku pocieszeniu musiałam go zgwałcić, bo miałam wieczorem 36.2 więc może owulkaWojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:No ona jakas stara wage i miare miala
ale co tam, mowila, ze jest ok haha dobrze, umowila mnie na usg w 12 t czyyyli 16.12.2016, wypytala o choroby o kolczyki w miejscach intymnych, to sie zdziwilam :d i o dzieci sie wypytala moje i meza, dala mi witaminki no i w tych witaminkach jest wit d, c i kwas foliowy. Kazala mi przestac brac sam kwas i wlasnie te witaminki do konca ciazy
suuper nie musze kupowac
ooo no to fajnoi cieszę się, że wszystko ok
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Viola999, Martka10, Ink@, InBlue, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Kuchcinka mam pytanie bo chce kupic mojemu witaminy fertilman tylko zastanawiam sie czy kupić te z plusem czy bez?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję ze nie będzie problemu z ich kupnem tzn ze będą dostępne w aptekach u nas
-
Ja zamawiałam stad : https://www.przedciaza.pl
Ale moze znajdziesz taniej jak poszukasz, nie wiemInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna jakie piękne dwie kreski!!! Gratulacje
ja dopiero wstałam po nocce całą noc mnie cmily jajniki raz lewy raz prawy ale tak delikatnie. Nawet nie mam kiedy zabrać się za dzidzie z mężem bo się mijamy
było tylko raz tak konkretnie i tyle
ehhh to chyba nie będzie mój miesiąc
no nic czas pokaże
-
ja zamawiałam tutaj
https://www.aptekaolmed.pl/search.php?text=fertilman
mieli fertilman, mace i witamine c 1000 wiec caly pakiet naraz wiec wysylka raz placonaInBlue, Wojcinka, myszeczka89 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Tusia_87 wrote:Porada dnia:
Czy Twoje temperatury utrzymują się na podobnym poziomie przez cały cykl? Nawet w cyklach bezowulacyjnych temperatura rzadko utrzymuje się cały czas na tym samym poziomie. Dlatego też w większości przypadków za zupełnie płaskie temperatury odpowiedzialny jest termometr. Jeśli zatem zauważysz, że Twoja temperatura jest cały czas stała, zmień termometr, być może w tym tkwi problem. Jeśli mimo tego sytuacja się nie zmieni i Twoje temperatury nadal będą na tym samym (bądź podobnym) poziomie przez cały cykl, porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem.
Tak więc dla mnie jest to bardzo optymistyczne bo mam wahania temperstur które jak widać wcale nie są odchylkiem i są w normie
Tusia ja to samo dziś czytałam
Ona123 GRATULUJĘ
Viola nie daj się
Ja też dziś wściekła tylko powód inny. Oddałam miesiąc temu córki tablet do naprawy na gwarancję ponieważ jest nowy i nie wchodzi karta sim.
Dziś mi go oddali ponoć mam omamy i nic mu nie jest. Ich karty sim wchodziły.
Zadzwoniłam do nich. Nie powiem miła nie byłam. A ona mi pizda mówi żebym ze swoją kartą przysłała bo może coś z kartą. Więc tłumaczę, że karty im nie wyślę bo to moja od telefonu i z niej korzystam. Pani stwierdziła, że przecież możemy sobie to wysyłać do skutku i nie ma problemu. Najlepsze jak go wlaczylam. Z działającego nowego tableta w tej chwili nic nie działa. Kurwa mac!!!! Czemu mam tak daleko do serwisu bo bym tam jutro pojechała
Dziecko oczywiście załamane. -
Martynka1234 wrote:Dziewczyny, ktoras tu pisala wczoraj, ze interpretacja testow ovu jest trudna. Nie jest trudna, druga kreska musi byc taka sama lub viemniejsza od tej drugiej. Zadne rozmycia, zadne bladziuchny - na ulotce jest napisane wyraznie, ze wszystkie inne sa niewazne.
To samo tyczy sie testow ciazowych - widac na pierwszy rzut oka, ze ten test jest niewazny, test nie zabarwil sie do konca, w ogole caly dziwnie wyglada. Test powinien byc czysty i przejrzysty z widoczna, moze slabo, ale widoczna druga kreska. Bez rozmyc, bez zabarwien, bez ukosnych kresek.
Mam nadzieje Onaaa ze zaraz nam powtorzysz test i juz wyjdzie puekny z dwoma kreskamiczekam z niecierpliwoscia!!!
Ps. Sorki ze tak troche tutaj nie tryskam entuzjazmem ale kiedys Agnieszka tez wstawila zdjecie dziwnego testu, gdzie bylo cos jakby druga kreska, a ciazy nie bylo, wiec ja czekam na normalny pozytywny test.
Bardziej jednak chodzilo mi o obsluge testow, ze nie jest tak prosto. Np trzeba pamietac o tym, ze nie wolno nasikac zbyt wczesnie rano ani zbyt pozno wieczorem. Pamietac, ze nie wolno pic 2h wczesniej. Malo ktora wie, ze przy PCOS testy nie beda wychodzic rzetelnie. Tak na prawde wiele dziewczyn nawet nie wie, ze ma ta chorobe.
No i w koncu pierwsze podejscie do owu moze sie nie udac i byc drugie, gdzie dopiero pecherzyk peknie, a co za tym idzie dwa pozytywne testy owu w odstepstwie kilku dni, co mialo miejsce u Taszy.
Sporo tego jest, czesto dziewczyny o tym nie wiedza a potem pisza, ze testy klamia.
Co do ciazowych to sie z Toba zgadzam. Tez widzialam juz na forach wiele cieniow cienia a potem brak drugiej kreski. Dlatego nie ma co zbyt wczesnie testowac ani gratulowac niestety.
Wojcinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Tusia ja to samo dziś czytałam
Ona123 GRATULUJĘ
Viola nie daj się
Ja też dziś wściekła tylko powód inny. Oddałam miesiąc temu córki tablet do naprawy na gwarancję ponieważ jest nowy i nie wchodzi karta sim.
Dziś mi go oddali ponoć mam omamy i nic mu nie jest. Ich karty sim wchodziły.
Zadzwoniłam do nich. Nie powiem miła nie byłam. A ona mi pizda mówi żebym ze swoją kartą przysłała bo może coś z kartą. Więc tłumaczę, że karty im nie wyślę bo to moja od telefonu i z niej korzystam. Pani stwierdziła, że przecież możemy sobie to wysyłać do skutku i nie ma problemu. Najlepsze jak go wlaczylam. Z działającego nowego tableta w tej chwili nic nie działa. Kurwa mac!!!! Czemu mam tak daleko do serwisu bo bym tam jutro pojechała
Dziecko oczywiście załamane.