Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Kochane moje ja chyba nie mam okresu ze stresu.. naprawdę...
Nosz ta szmata inaczej nie ujmuj ąc tak mnie wku.. ze napewno dlatego..
Dziś zrobiła afer zę igły widły na całą firmę.. płacz trzaskanie drzwiami itp.. no mówię wam istny armagedon..
a teraz normalnie wyrwało mnie z butów.. bo miałam mieć jutro wolne.. a ona łaskawie komus prze telefon powiedziała ze niestety jej jutro nie ma ma urlop.. nosz kurwa mac inaczej nie ujmując...wiedziała ze musze miec wolne .. normalnie widziałą.. co za suka..;/
Wiec brak okresu to raczej stres..;/
Wiola oddychaj :-*
Na betę możesz pojechać choćby I w nocy do szpitala a jak dasz rade jedz po pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Kochanie tu nie o bete chodzi:) tylko ja jestem umówiona w Lublinie w Banku na rozmowę w sprawie kredytu i mam jeszcze rozprawe sądową.. jutro o 12.. wiec nie mam mozliwości by mnie tam nie było...
Mówię wam no nosi mnie tak ze choroby sierocej się nabawiłam..
Nie no dziś mnie chyba nic nie odbije.. testey negatywne teraz ta szmać...
Nosz.... -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Kochanie tu nie o bete chodzi:) tylko ja jestem umówiona w Lublinie w Banku na rozmowę w sprawie kredytu i mam jeszcze rozprawe sądową.. jutro o 12.. wiec nie mam mozliwości by mnie tam nie było...
Mówię wam no nosi mnie tak ze choroby sierocej się nabawiłam..
Nie no dziś mnie chyba nic nie odbije.. testey negatywne teraz ta szmać...
Nosz....
Sprzedaj jej gonga
To Twoja szefowa? Bierz jutro na rządanieno chyba ze wcześniej dawałas podanie o urlop to powinna to uwzględnić.
Na pierwszej stronie juz wzory testówInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:07
-
nick nieaktualny
-
Porada dnia:
Czy Twoje temperatury utrzymują się na podobnym poziomie przez cały cykl? Nawet w cyklach bezowulacyjnych temperatura rzadko utrzymuje się cały czas na tym samym poziomie. Dlatego też w większości przypadków za zupełnie płaskie temperatury odpowiedzialny jest termometr. Jeśli zatem zauważysz, że Twoja temperatura jest cały czas stała, zmień termometr, być może w tym tkwi problem. Jeśli mimo tego sytuacja się nie zmieni i Twoje temperatury nadal będą na tym samym (bądź podobnym) poziomie przez cały cykl, porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem.
Tak więc dla mnie jest to bardzo optymistyczne bo mam wahania temperstur które jak widać wcale nie są odchylkiem i są w normieWojcinka, InBlue, Martka10, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem juz co ze sobą zrobic, tak strasznie chce mi sie spać a oni ciagle wiercą
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Viola999 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Haha widze ze mój ostatni post był juz niezle spóźniony :p onaa super!!!! Grataulacje, piękny teścik
jednak mnie przeczucie nie myliło co do Ciebie. To chyba bedzie najlepsza rocznica jutro
Wojcinka, Viola999 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny