X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08

Annie1981 lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to, że oni Się czują bezkarni. W dupie mają wszystkich a jak za mocno na nich naciskasz to na złość Ci jeszcze potrafią zrobić.

• Lili91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś tak laptop próbowałam reklamować... 6 razy odsyłali zepsuty. W koncu musiałam go oddać do skupu gdzie wzięli 300 za niego. Wiec nowy laptop, kupiony po całych wakacjach pracy po liceum poszedł w pizdu. Wściekła byłam jak nie wiem.

Kuchcinka a ty dzisiaj męża wyniki dostajesz?

Dziewczyny doradźcie jakie ciasto upichcić teściom na jutro. Teść lubi takie suche raczej typu keks czy drozdzowiec, a to mój uwielbia z kremem, im go wiecej tym lepiej :P i jak tu im dogodzić Haha :D

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Tusia ja to samo dziś czytałam :)

Ona123 GRATULUJĘ <3 <3

Viola nie daj się ;)
    Ja też dziś wściekła tylko powód inny. Oddałam miesiąc temu córki tablet do naprawy na gwarancję ponieważ jest nowy i nie wchodzi karta sim.
    Dziś mi go oddali ponoć mam omamy i nic mu nie jest. Ich karty sim wchodziły.
    Zadzwoniłam do nich. Nie powiem miła nie byłam. A ona mi pizda mówi żebym ze swoją kartą przysłała bo może coś z kartą. Więc tłumaczę, że karty im nie wyślę bo to moja od telefonu i z niej korzystam. Pani stwierdziła, że przecież możemy sobie to wysyłać do skutku i nie ma problemu. Najlepsze jak go wlaczylam. Z działającego nowego tableta w tej chwili nic nie działa. Kurwa mac!!!! Czemu mam tak daleko do serwisu bo bym tam jutro pojechała :(
    Dziecko oczywiście załamane.

Skoro uważają że jest ok niech wymienia na nowy i ten komuś innemu wciskaja.

Spróbuj naładować może go rozladowali.

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili91 wrote:
    Ja kiedyś tak laptop próbowałam reklamować... 6 razy odsyłali zepsuty. W koncu musiałam go oddać do skupu gdzie wzięli 300 za niego. Wiec nowy laptop, kupiony po całych wakacjach pracy po liceum poszedł w pizdu. Wściekła byłam jak nie wiem.

Kuchcinka a ty dzisiaj męża wyniki dostajesz?

Dziewczyny doradźcie jakie ciasto upichcić teściom na jutro. Teść lubi takie suche raczej typu keks czy drozdzowiec, a to mój uwielbia z kremem, im go wiecej tym lepiej :P i jak tu im dogodzić Haha :D

Jogurtowe i na pół go dla teścia wtedy z owocami a mężowi możesz połowę upiec bez owoców przekroic na pół przełożyć jakimś kremem i w ten sposób przy jednym pieczeniu będziesz mieć dwa ciasta :-P

Lili91 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Ja pisalam ze interpretacja testow owu jest trudna. Niby wiadomo jaki wynik jest pozytywny a jednak wiele dziewczyn ma problem z rozpoznaniwm czy kreska jest wystarczajaco ciemna.

Bardziej jednak chodzilo mi o obsluge testow, ze nie jest tak prosto. Np trzeba pamietac o tym, ze nie wolno nasikac zbyt wczesnie rano ani zbyt pozno wieczorem. Pamietac, ze nie wolno pic 2h wczesniej. Malo ktora wie, ze przy PCOS testy nie beda wychodzic rzetelnie. Tak na prawde wiele dziewczyn nawet nie wie, ze ma ta chorobe.
    No i w koncu pierwsze podejscie do owu moze sie nie udac i byc drugie, gdzie dopiero pecherzyk peknie, a co za tym idzie dwa pozytywne testy owu w odstepstwie kilku dni, co mialo miejsce u Taszy.
    Sporo tego jest, czesto dziewczyny o tym nie wiedza a potem pisza, ze testy klamia.

Co do ciazowych to sie z Toba zgadzam. Tez widzialam juz na forach wiele cieniow cienia a potem brak drugiej kreski. Dlatego nie ma co zbyt wczesnie testowac ani gratulowac niestety.
    Z tymi owulacyjnymi to tez prawda, jest tyle tego, a na ulotce nie wszystko jest napisane niestety. Z tego co pamietam to tam jest napisane tylko, zeby nie z pierwszego porannego moczu, a pozostale rzeczy im umknely hihi :-)

Co do ciazowych i tych cieni cienia to ja w ogole nie wiem jak taki test wyglada. Ilekroc ktos taki ma i prosze o wstawienie zdjecia to albo ktos go nagle wyrzucil, albo ma slaby aparat albo na zdjeciu nie widac albo nie wiem :-) takze nigdy takiego testu nie widzialam.:-)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Skoro uważają że jest ok niech wymienia na nowy i ten komuś innemu wciskaja.

Spróbuj naładować może go rozladowali.

Naładowany.
    Jak to moje dziecię mówi "po włączeniu jakas suka po chińsku mówi (czyt.angielsku)" ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Mnie wypiszcie z listy w tym msc...
    Ciii czekamy do jutra.
    Chyba ze @ przyszla?

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Mnie wypiszcie z listy w tym msc...

Viola..... Przytulam mocno <3
    Czyżby przyszła?

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki. Zerknijcie na ten mój dziwny wykres.
    Jak w czwartek pecherzyk o 14 miał 19-20mm to.teoretycznie miałam już ovu czy nie bo ja już nic nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Nadejszla
    tule. Grudzień będzie nasz :) Świąteczne 2 kreski się szykują. Głowa do góry...

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

• Lili91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola szkoda ze jednak przyszła małpa :( ale co robić, cyc do przodu i szykuj sie na mikołajkowy prezent!

Tusia dzięki, super pomysł :) a tak mi chodziło po głowie jogurtowe wlasnie.

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:36

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Viola kochanie :(

A tak z innej beczki czekalam dzis tam w kolejce do poloznej i byla skomplikowana para, piekna, mloda, szczupla murzynka w 6-7 miesiacu ciazy kolo 25 lat max i starszy, siwy, brzydki itd gosciu kolo 53 lat :D

Może to jej tatuś ;-)

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:37

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:57

Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:14

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:38

uwo93e3kugumthmw.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ