Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś tak laptop próbowałam reklamować... 6 razy odsyłali zepsuty. W koncu musiałam go oddać do skupu gdzie wzięli 300 za niego. Wiec nowy laptop, kupiony po całych wakacjach pracy po liceum poszedł w pizdu. Wściekła byłam jak nie wiem.
Kuchcinka a ty dzisiaj męża wyniki dostajesz?
Dziewczyny doradźcie jakie ciasto upichcić teściom na jutro. Teść lubi takie suche raczej typu keks czy drozdzowiec, a to mój uwielbia z kremem, im go wiecej tym lepieji jak tu im dogodzić Haha
Aniołek 29.12.16
-
Zuza33 wrote:Tusia ja to samo dziś czytałam
Ona123 GRATULUJĘ
Viola nie daj się
Ja też dziś wściekła tylko powód inny. Oddałam miesiąc temu córki tablet do naprawy na gwarancję ponieważ jest nowy i nie wchodzi karta sim.
Dziś mi go oddali ponoć mam omamy i nic mu nie jest. Ich karty sim wchodziły.
Zadzwoniłam do nich. Nie powiem miła nie byłam. A ona mi pizda mówi żebym ze swoją kartą przysłała bo może coś z kartą. Więc tłumaczę, że karty im nie wyślę bo to moja od telefonu i z niej korzystam. Pani stwierdziła, że przecież możemy sobie to wysyłać do skutku i nie ma problemu. Najlepsze jak go wlaczylam. Z działającego nowego tableta w tej chwili nic nie działa. Kurwa mac!!!! Czemu mam tak daleko do serwisu bo bym tam jutro pojechała
Dziecko oczywiście załamane.
Skoro uważają że jest ok niech wymienia na nowy i ten komuś innemu wciskaja.
Spróbuj naładować może go rozladowali. -
Lili91 wrote:Ja kiedyś tak laptop próbowałam reklamować... 6 razy odsyłali zepsuty. W koncu musiałam go oddać do skupu gdzie wzięli 300 za niego. Wiec nowy laptop, kupiony po całych wakacjach pracy po liceum poszedł w pizdu. Wściekła byłam jak nie wiem.
Kuchcinka a ty dzisiaj męża wyniki dostajesz?
Dziewczyny doradźcie jakie ciasto upichcić teściom na jutro. Teść lubi takie suche raczej typu keks czy drozdzowiec, a to mój uwielbia z kremem, im go wiecej tym lepieji jak tu im dogodzić Haha
Jogurtowe i na pół go dla teścia wtedy z owocami a mężowi możesz połowę upiec bez owoców przekroic na pół przełożyć jakimś kremem i w ten sposób przy jednym pieczeniu będziesz mieć dwa ciastaLili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ja pisalam ze interpretacja testow owu jest trudna. Niby wiadomo jaki wynik jest pozytywny a jednak wiele dziewczyn ma problem z rozpoznaniwm czy kreska jest wystarczajaco ciemna.
Bardziej jednak chodzilo mi o obsluge testow, ze nie jest tak prosto. Np trzeba pamietac o tym, ze nie wolno nasikac zbyt wczesnie rano ani zbyt pozno wieczorem. Pamietac, ze nie wolno pic 2h wczesniej. Malo ktora wie, ze przy PCOS testy nie beda wychodzic rzetelnie. Tak na prawde wiele dziewczyn nawet nie wie, ze ma ta chorobe.
No i w koncu pierwsze podejscie do owu moze sie nie udac i byc drugie, gdzie dopiero pecherzyk peknie, a co za tym idzie dwa pozytywne testy owu w odstepstwie kilku dni, co mialo miejsce u Taszy.
Sporo tego jest, czesto dziewczyny o tym nie wiedza a potem pisza, ze testy klamia.
Co do ciazowych to sie z Toba zgadzam. Tez widzialam juz na forach wiele cieniow cienia a potem brak drugiej kreski. Dlatego nie ma co zbyt wczesnie testowac ani gratulowac niestety.
Co do ciazowych i tych cieni cienia to ja w ogole nie wiem jak taki test wyglada. Ilekroc ktos taki ma i prosze o wstawienie zdjecia to albo ktos go nagle wyrzucil, albo ma slaby aparat albo na zdjeciu nie widac albo nie wiemtakze nigdy takiego testu nie widzialam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Viola kochanie
A tak z innej beczki czekalam dzis tam w kolejce do poloznej i byla skomplikowana para, piekna, mloda, szczupla murzynka w 6-7 miesiacu ciazy kolo 25 lat max i starszy, siwy, brzydki itd gosciu kolo 53 lat
Może to jej tatuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny