Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell nie wiem w sumie jaki duży jest Dzidziuś
Martynka mówił, że wszystko w porządku, słyszałam serduszko, mówił, że bardziej mu na wargi wygląda niż na siusiaka ale to jeszcze wszystko się może zdarzyćBluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
xdziewczynax wrote:Hej,
Ja też walczę o swoje marzenia. Wlasnie jestem w 4 cs i bardzo bym chciala by to już byl ten. Próbuje się wyluzować ale ciężko mi ... macie jakieś sprawdzone sposoby na to?
Hej
Nasze sposoby to wspieranie i wino.... DUŻO wina i kakaoInBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie
Wszystko z Dzidziusiem ok
Będę Was nadrabiać w wolnej chwili a na razie chciałam Wam przedstawić mojego Bąbelka
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:Viola napalilam sie na ta Twoja ciaze...moze to nie @ ??
Jednak ladny wykres znowu nie zostal potwierdzony krechami. Kuchcinka tez miala ladny...
Czyli teraz mowie ze szalony Tusi bedzie ciazowy:)
Oj tak szalony jak nic hihi zobaczymy jak to będzie wyglądać po skoku temperaturki
I oczywiście jestem za tym aby były dwie kreski żebym pięknie zakończyła listopad
Viola kochanie mąż na pewno się cieszy bo seksy będą znowu owocne a czasami jak kobieta zajdzie to jej chęci odchodzą na początku
Kuchcinka Twój post jest jako drugi na pierwszej stronie może wrzuć tam tabelkę zamiast swojego wpisu edytuj i tam będziesz zmieniać
Faktycznie będzie łatwiej i wiadomo ze na 1 stronieWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Aaa ja nie mialam dzis USG
teraz mialam tylko spotkanie z polozna, wywiad srodowiskowy itd
usg i zdjecie bede miala w 16.12.
a potem kolo lutego i to wsio
Wlasnie mam dylemat, bo na przyszlym usg musze zdecydowac czy chce badanie na okreslenie czy dziecko ma zespol Downa czy nie i to jest dosc inwazyjny zabieg, bo pobieraja przez brzuch plyn owodniowy czy cos tam i jedna na iles tam kobiet poroni po takim badaniu i ja sie boje. To niby maly odsetek, ale chyba noe chce takiego badania. Nie wiem...
Natka jakie oni mają tam USG bo przy 3d lub 4d widać ,że z dzieckiem coś nie tak.
Amniopunkcja nie jest do końca bezpieczna niestety.
A no i wykrywa nie tylko zespół tylko inne choroby też.Po tym badaniu też w stu procentach nie dowiesz się czy chore czy zdrowe bo odsetek mylności tez jest.
Znam kobiety u których procentowo było małe prawdopodobieństwo a urodziły chore..
Nie ma Kochana reguły:)
BĘDZIE DOBRZEWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:12
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:No właśnie - a ja znam dziewczynę, u ktorej podczas tego badania wyszło, że dziecko będzie miało wielowadzie, dostała zielone światło na terminację ciąży, ale zdecydowała urodzić - i dziś ma zdrową trzylatkę (a całą ciążę miała w nerwach po badaniu).
Jest wiele takich przypadków, więc warto się zastanowić. A nie robią tam usg prenatalnego? Bo u nas najpierw usg a później ewentualnie Amio? -
Kuchcinka wrote:
Tusia juz aktualizuje 1 stronę, ale i tak będę wklejała tu tabelbe raz na jakiś czas, bo nie większość zapomni szybko gdzie szukać i nie bedzie tam zaglądać
Jak by nie było będą pytania pokroju jak wstawić zdjęcie
Wojcinka, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08