Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka, ja w zyciu nie zgodzilabym sie na to badanie. W ogole nie rozumiem jak mozna to proponowac od tak, skoro jest to badanie niezbyt bezpieczne. A juz nigdy bym sobie nie wybaczyla gdyby cos sie po tym badaniu wydarzylo, a ja zrobilam je tylko po to, zeby wiedziec, czy ma zespol downa. To oczywiscie tylko moje zdanie, ale szczerze mowiac nawet nie bralabym tego pod uwage.
-
caroline29 wrote:Ewelina2605 chyba dzis wizyta, daj znac co lekarz powie??? Co u ciebie słychać?
Hej i mnie nie wesoło lekarz chce od przyszłego cyklu dac Clo i robić inseminacjem powiedział ze bez sensu czekać tylko teraz jestem w 6 dc i nic teraz mam jeszcze naturalnie działać. Jeżeli 3 próby inseminacji się nie powioda to in vitro. oczywiscie owulacja musi byc po droznej stronie a z tym nie wiadomo. Nie mam za bardzo już sił z mężem też nie wesoło nic nie rozumie więc nawet nie wiem jak to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 05:45
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Ewelina głowa do góry dobre nastawienie przede wszystkim i trochę dać na luz trzeba
Pisałyscie wczoraj o swoich ginekologa ch czy przysnilo mi się dzisiaj?mój jest mega przystojny jak na swój wiek
Martka10, InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Haha ja chodzę do babki wiec raczej mi sie nie przyśni w nocy
Ewelina trzymam mocno kciuki za Ciebie! Inseminacja to dobry pomysł, będziecie z Kuchcinka do pary. A z mężem domyślam sie ze nie łatwo, moge sobie tylko wyobrazic to napięcie przy takiej sytuacji. Ale kochacie sie i to jest najważniejsze! Na pewno sie wszystko ułoży. Moze spróbujcie troche odpocząć od tematu staran i skupić sie tylko na waszej dwójce przez jakaś chwile? Wiem ze to niełatwe ale moze troszke pomoże.
Głowa do góry i nie poddawaj sie!Aniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Haha ja chodzę do babki wiec raczej mi sie nie przyśni w nocy
Ewelina trzymam mocno kciuki za Ciebie! Inseminacja to dobry pomysł, będziecie z Kuchcinka do pary. A z mężem domyślam sie ze nie łatwo, moge sobie tylko wyobrazic to napięcie przy takiej sytuacji. Ale kochacie sie i to jest najważniejsze! Na pewno sie wszystko ułoży. Moze spróbujcie troche odpocząć od tematu staran i skupić sie tylko na waszej dwójce przez jakaś chwile? Wiem ze to niełatwe ale moze troszke pomoże.
Głowa do góry i nie poddawaj sie!
Ja juz od dawna nie poruszam tematu staran a co do ibseminacji to troche inaczej podchodze do tego dla mnie to szok i ciezko to zrozumiec jak problem dotyczy tylko mnie. Z reszra niewiadomo czy inseminacja sie kiedykolwiek odbedzie bo jak nie bedzie owulacji na prawym to nic z tego. Chyba se wszystkim daje spokoj a za Was wszystkie trzymam kciuki
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Hej i mnie nie wesoło lekarz chce od przyszłego cyklu dac Clo i robić inseminacjem powiedział ze bez sensu czekać tylko teraz jestem w 6 dc i nic teraz mam jeszcze naturalnie działać. Jeżeli 3 próby inseminacji się nie powioda to in vitro. oczywiscie owulacja musi byc po droznej stronie a z tym nie wiadomo. Nie mam za bardzo już sił z mężem też nie wesoło nic nie rozumie więc nawet nie wiem jak to będzieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ewelina kochaniutka nie możecie sie poddawać najważniejszy jest monitoring aby ta owulacja odbyła sie z droznej strony, wiadomo ze wszystko jes kosztowne ale jesli jesteście gotowi to trzeba walczyć o najważniejsza rzecz w zyciu, musisz być dobrej myśli a my i tak za ciebie trzymamy kciuki. Musi się z mezem naspokojnie porozmawiać i sie do tego przygotować.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Cześć dziewczyny.
Rano temperatura minimalnie wzrosła, test negatywny, jedna wyraźna kreska.
Brzuch cos zaczyna mnie pobolewac, wiec pewnie kolejny dłuższy cykl...
Umówiłam męża na wizytę do kliniki na badanie nasienia. Nie jest zachwycony, uważa ze to krępujące i chciałby pojechać tam ze mną a nie sam. Wiec nici z darmowej wizyty, bo w listopadzie sie juz nie załapiemy.chyba go nawet rozumiem, tez nie chciałabym sama tam jechac...
Juz mnie nawet cycki nie bolą, a ostatnio któraś z Was pisała ze bolą na kilka dni przed okresem, a przed samym okresem przestają bolec. No i sprawdza sie...
Kolejny cykl za kilka dni przede mną -
Ewelina2605 wrote:Hej i mnie nie wesoło lekarz chce od przyszłego cyklu dac Clo i robić inseminacjem powiedział ze bez sensu czekać tylko teraz jestem w 6 dc i nic teraz mam jeszcze naturalnie działać. Jeżeli 3 próby inseminacji się nie powioda to in vitro. oczywiscie owulacja musi byc po droznej stronie a z tym nie wiadomo. Nie mam za bardzo już sił z mężem też nie wesoło nic nie rozumie więc nawet nie wiem jak to będzie
Trzymam za Was kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Hej i mnie nie wesoło lekarz chce od przyszłego cyklu dac Clo i robić inseminacjem powiedział ze bez sensu czekać tylko teraz jestem w 6 dc i nic teraz mam jeszcze naturalnie działać. Jeżeli 3 próby inseminacji się nie powioda to in vitro. oczywiscie owulacja musi byc po droznej stronie a z tym nie wiadomo. Nie mam za bardzo już sił z mężem też nie wesoło nic nie rozumie więc nawet nie wiem jak to będzie
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki u mnie normalnie morze czerwone!
Spóźniona miesiączka uderzyła z podwójną siłą.
Ale mamy już nowy plan działania.
Jeśli grudzień będzie zielony to możliwe, że dzidzia urodzi się tego samego dnia i miesiąca co córkaI dodatkowo w naszą rocznice.
Jednego dnia będziemy świętować aż 3 razy
Powodzenia dla testujących i zafasalkowanych. Narazie może mnie nie być, ale pamiętajcie, że nadal trzymam kciuki za was wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:42
InBlue, Bluebell1984, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość