Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:04
-
Tusia sto lat dla synka
Veni ja tez mam owu endometrium ok generalnie wszystko ok procz lewego hajowodu ale mi gin mowi ze te clo spowoduje ze wiecej bedzie pecherzykow tylko jezeli beda po lewej stronie to mi nic po nich a jak dzieki clo urosna po prawej to wtedy bedzie szansa na ciaze moja rezerwa tez jest ok mi gin poqiedzial ze jezeli te po lewej naturalnie pekna a po prawej urosnie ladny to zastrzyk da i na inseminacje. Ja wszystkiego bede probowac gin mi mowil ze w razie co trzy proby zrobimy pod warunkiem ze moj glupi maz sie ocknie. Nie wiem jakiego masz gina ale troche dziwnie gada bo przy jednym jajowodzie latwo nie jest o ciaze
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:04
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Juz któryś raz słyszę o ovarinie - czy on jest dla każdego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Dokładnie Kuchcinka. Faceci w ogóle nie kumaja bazy co to owulacja,pecherzyki, drożność jajowodow itp. Ja mojemu tyle razy to tłumaczyłam i on kiwa głową że wszystko rozumie a jak przychodzi co do czego to on niczego nie rozumie.
Veni, InBlue lubią tę wiadomość
-
InBlue wrote:Dokładnie Kuchcinka. Faceci w ogóle nie kumaja bazy co to owulacja,pecherzyki, drożność jajowodow itp. Ja mojemu tyle razy to tłumaczyłam i on kiwa głową że wszystko rozumie a jak przychodzi co do czego to on niczego nie rozumie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:05
InBlue, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ovarin jest bez recepty - ja płacę ok 46-49 zł za opakowanie. W necie widziałam gdzieś za 43 zł na ceneo.
A co do mojej owulki, to ja mam dwa pęcherzyki, przynajmniej odkąd chodze na monitoring - czyli 2 miesiące:) Lewy - 17mm, prawy 6 - niestety taka różnica.
Muszę gdzieś sobie spisać te info od Was i pójdę z kartkąŻe ja chcę clo - chcę, żeby rosły na prawej stronie i tyle:)
Niestety czasem mam wrażenie, że wszyscy faceci czytają ten sam poradnik;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:00
InBlue lubi tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Kochane moje!
Dziękuję pięknie w imieniu Roberta za wszystkie piękne życzenia :-* :-* :-*
Jesteście Kochane
Marta no super GRATULUJĘ Tobie a przede wszystkim najszczersze gratulacje DLA Twojego syna ze spełnia się w ttm na czym mu bardzo zależało
Oby tutaj były zawsze same takie dobre wiadomości
Odebrałam tort mniam juz chętnie bym go schrupala ale tyczmasem musze szykować mieszkanko na imprezkę
Światła disco trzeba podłączyć balony napompowac muzykę przygotowaćna 17:30 przychodzą goście
Martka10, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój wyjątekkumam wszystko w ogóle to mnie pilnuje z witaminami z lekami jak jakieś biorę z wizytami wiec on za mnie o ttm myśli ja jestem trochę roztrzepana
Wojcinka, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:05
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:z tym, że u mnie ciąża młodsza o 2 dni
Natka młodsza znaczy że miałaś owu dwa dni wcześniej niż pokazało ovu.?
Wytłumacz koleżance bo ja niektóre rzeczy kumam jak nasze chłopy
Mój stwierdził że coraz więcej tabletek mu daje i on czuje że z niego życie uchodzi
Dziś po pracy mam mu dać ulotki przeczytać -
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Wizytę mam za tydzień, tylko, że ja jestem na stażu w sklepie spożywczym i nie wiem co dalej będzie? Dźwigam ciężkie rzeczy często. to towary, to inne... a przecież nie powiem jeszcze w pracy o ciąży, dopiero jak lekarz potwierdzi