Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Nowości niech pomyślę.....
Tusia ma urodziny syna chyba
Kuchcinka u mamy
Tasza chce zupę z dyni i łososia
Paula nie chce już czekać bo jej się duży
Martynka wkurwiona na biedronke
Ewelina dostała @
Ona123 zrobiła test i jest bardziej w ciąży niż wczoraj
Prawie wszyscy pomagamy biednym i Owsiakowi
Martki syn dostał się do wymarzonej szkoły
Ja pierdolca dostaje z wykresem
Wszyscy chcą brać Ovarin który ja już kupiłam bo Ona Go brała i jest w ciąży
Jak masz swieżaki z biedronki to wywal bo alergiczne są....
No i chyba na tyle, jak se coś przypomnę to dam znać
A i chyba już po owu u mnie bo bolą mnie zęby dzisiaj
Wow Ona123 w ciazy? Supergratulacje!!!!!!!!!!!!
Viola999, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Martynka - Jesli tak robisz to się zgadzam, ale...Jesli ktoś angażuje całą rodzinę, wszyscy kupują na potęgę ( a sama znam conajmniej 5 takich osób) i w dodatku brakuje mu tylko 1 maskotki - to dla mnie to już lekko śmieszne;) Wystarczy policzyć ile kosztuje jedna maskotka:) Mnie chodzi o to, że faktycznie dzieci to tylko dzieci, jeden ma to i drugi chce - wolałabym w takim wypadku kupić normalnie gdzieś tam za te np. 15 zł niż biegać po biedronkach.
Viola - u mnie dziś koleżanka zrobiła rajd - była w 11 Biedronkach i znalazła jedną pieczarkęMartka10, InBlue lubią tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Viola999 wrote:KOchane kużwa mnie zmartwiłyście bo jaj mam i mnie 3 naklejki brakuje.. a teraz dochodzi ze nie tylko naklejek ale i zwierzaków:)
Szukajcie. Tam pewnie nie ma alergenów.Napewno gdzieś jeszcze są takie, których nie wycofali naklejki dawają.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Viola999 wrote:A no i chciłałam dodać, że Tasza to do mnie na kawę jedzie a tu widzę łososia jej zaproponowaliście to zmieniła kierunek:)
Viola u Ciebie to ja kamper stawiam na działce. Zupę po drodze w termos biorę od Zuzy.Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM
Veni wrote:Martynka - Jesli tak robisz to się zgadzam, ale...Jesli ktoś angażuje całą rodzinę, wszyscy kupują na potęgę ( a sama znam conajmniej 5 takich osób) i w dodatku brakuje mu tylko 1 maskotki - to dla mnie to już lekko śmieszne;) Wystarczy policzyć ile kosztuje jedna maskotka:) Mnie chodzi o to, że faktycznie dzieci to tylko dzieci, jeden ma to i drugi chce - wolałabym w takim wypadku kupić normalnie gdzieś tam za te np. 15 zł niż biegać po biedronkach.
Viola - u mnie dziś koleżanka zrobiła rajd - była w 11 Biedronkach i znalazła jedną pieczarkę
Na Allegro można kupić i swieżaki i naklejki. Pracownicy wynoszą i sprzedają po cichu
-
Viola999 wrote:No ja tak myślę.. bo byłby dym:)
Ha ha na działeczce wolisz przy Zamościu czy w Krasnobrodzie to Ci żwirek wysypię
t jest jednak coś więcej niż bycie aparatem do kwadratów jakichkolwiek.. ty masz takie geny. I dobrze, że je rozmnażasz z chęcią.według OM
Viola a co Ty już nie prowadzisz wykresu?
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Viola999 wrote:Sprecyzuj miejsce ja dopasuję czas:)
Zuzu kochanie gdzie ja kontener pomieszcze Tasza do mnie wbywa z kamperem:)
kieruj się w stronę Śląska. Jak będziesz dobijać do granic to wysyłaj znaki dymne. Dostrzegę.według OM
Viola999 wrote:https://parenting.pl/portal/zaszla-w-ciaze-bedac-w-ciazy
a wmawiają nam, ze to jest nie możliwe przy naszym późniejszym progesteronie...ale zamawiam taka ciążę pomimo braku PCOwedług OM
nick nieaktualnyWracając do pomagania, mieszkając w Polsce również starałam się pomagać. Głównie znajomym lub znajomym znajomym
Co roku przekazywałam 1% podatku, wspierałam WOSP. Jeśli ktoś mówił, że potrzebuje pieniędzy na jedzenie to robiłam zakupy. Jest mnóstwo ludzi, dzieci chorych, potrzebujących pomocy, nie sposób wszystkich wesprzeć, nawet jeśli byłaby to tylko złotówka. Serce mi pęka widząc na fb prośby czy wręcz błagania rodziny chorych o wsparcie. Boli mnie, że rząd i nfz zostawiają osoby w potrzebie bez wsparcia, albo z niewystarczającymi środkami, gdzie leki są bardzo drogie, a specjalistyczne operacje wykonywane za granicą, których nfz nie pokrywa.
W kraju, w którym mieszkam, może nie dba się o ciążę jak należy, ale chory pacjent, gdy już trafi do szpitala jest objęty najlepszą opieką. Dzieci wszelkiego rodzaju leczenie, w tym leki i aparaty ortopedyczne, ortodontyczne maja za darmo. Koszt tego wszystkiego pokrywa w 100% ubezpieczyciel.Tasza lubi tę wiadomość
-
InBlue wrote:No wlasnie tak sobie pomyślałam że twój mąż jest obeznany w tym wszystkim
mój też mnie pilnuje żebym.. nakarmila rybki w akwarium.. a reszta na mojej głowie
Oj tak nie mogę narzekać na męża w temacie ciąży i ogólnie zapłodnienia i budowy kobiety narządów rodnych wie wiele
Juz dwa dni przed pozytywnym testem owulacyjnym mąż każe mi się oszczędzi i w ogóle jestem mega szczęśliwaMartka10, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość