Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:02
Zuza33, Bluebell1984, Lili91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze dla porowniania u nas w sklepie pod nosem jogobella 1,3 zl okolo a w biedronce okolo 1 zl. Niby to nie duza roznica, ale jak kilka produktow sie zbierze to na jednym paragonie jest roznica 15 zl co w miesiacu daje nam jeszcze wieksza roznice. A produkt ten sam
-
onaa123 wrote:Bianka87 - to wspaniale! cieszę się :** ja mam wizyte pierwszą 23.11
i beta moja to 614,90 mIU/ml przy normach: Tydzien ciazy:
Tydzien ciazy:
3 5,8-71,2
4 9,5-750
5 217,0-7138
6 158,0-31795
7 3697-63563
8 32065-49571
itd... To u mnie jest w normie? wskazuje na 4 czy 5 tydz? bo nie kumamStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Według mnie poczatek 5 tyg. Ale beta ladna... Ona jesteś na stażu , tak ? I jak w twoim przypadku z l4 ?
powiedziałam w pracy dla znajomej księgowej i drugiej, są spoko kobiety, powiedziały, żebym poszła dzisiaj do radcy prawnego do urzędu opieki i się popytała jak jest w moim przypadku, co mi się należy i ogólnie jakie mam prawa, szefowa na razie nie wie o ciąży, ale to dobrze, bo by mogła mnie tak o zwolnić, podając powód jakiś, że np się nie nadaje, czy co, wiadomo? ja jej nie ufam ;P dzisiaj będzie towar w sklepie i mam nadzieję, że mi nikt nie da ciężkich rzeczy
a z betą, to nie wiem, czy powtórzyć jutro, czy już nie
ciekawe, czy będzie widać już na pierwszej wizycie coś
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Dziękuję :* tak na stażu;) mój nadal nie wierzy do końca, mówi że jak lekarz potwierdzi to uwierzy, zrobiłam 3 testy w ciągu 3 dni i kreska druga co raz ciemniejsza, bo dzisiaj też zrobiłam ;d i jeszcze beta ciążowa, ale on jeszcze nie wierzy xD ale się cieszy
powiedziałam w pracy dla znajomej księgowej i drugiej, są spoko kobiety, powiedziały, żebym poszła dzisiaj do radcy prawnego do urzędu opieki i się popytała jak jest w moim przypadku, co mi się należy i ogólnie jakie mam prawa, szefowa na razie nie wie o ciąży, ale to dobrze, bo by mogła mnie tak o zwolnić, podając powód jakiś, że np się nie nadaje, czy co, wiadomo? ja jej nie ufam ;P dzisiaj będzie towar w sklepie i mam nadzieję, że mi nikt nie da ciężkich rzeczy
a z betą, to nie wiem, czy powtórzyć jutro, czy już nie
ciekawe, czy będzie widać już na pierwszej wizycie coś
Jesli kreska na tescie ciazowym ciemnieje, to chyba juz nie musisz isc na betejuz w ogole nie szlam, tylko wlasnie n podstawie tych kresek
ale jesli cie to jakos uspokoi to mozesz isc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Onaa a kiedy masz wizyte?
Jesli kreska na tescie ciazowym ciemnieje, to chyba juz nie musisz isc na betejuz w ogole nie szlam, tylko wlasnie n podstawie tych kresek
ale jesli cie to jakos uspokoi to mozesz isc
wiec taki wynik czasami się przydaje
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Forumkowiczka wrote:Dzień dobry
W sumie nie wiem czy dobry...
Wczoraj dostałam okres! Dupa!
Zaczynamy 8 cs.mikolaj was nie zawiedzie
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ja wzięłam wynik bety na pierwsza wizytę i lekarz wpial w moja kartę
wiec taki wynik czasami się przydaje
Onaa juz widze suwaczek, masz go caly zasloniety przez napisy wczesniejsze
23.11 byc moze juz nawet bedzie eidac serduszko