Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki wczoraj w pracy myślałam że jajniki urodzę ból niesamowity napisałam do męża czekał na mnie było przytulanie polezalam z pół godziny zjadłam i poszłam spać no i teraz czekanie.....może jak raz....tak czy siak jak się @ nie pojawi do 6.12 robimy test trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
-
Natka2 wrote:Dziewczyny co kupic 9-letniej dziewczynie na urodziny? Bo kurde sie nie znam
a nie chce kasy dawac. A ona to taka mala modelka, lubi sie malowac przebierac ubierac itd.
Ulala ciężki orzech do zgryzienia.
Ja taki właśnie mam zawsze problem. A lubi malować? Są fajne karty do rysunków mozna zaprojektować np sukienkę albo inny ciuch i są do tego materiały różne -
nick nieaktualnyNatka są też specjalne kosmetyczki dla dziewczynek. Sama taką miałam i się z nią nie rozstawałam.
Były tam cienie do powiek, błyszczyki, pudry, perfumy. Wszystko specjalnie przystosowane dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 13:22
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
-
MyE wrote:Natka są też specjalne kosmetyczki dla dziewczynek. Sama taką miałam i się z nią nie rozstawałam.
Były tam cienie do powiek, błyszczyki, pudry, perfumy. Wszystko specjalnie przystosowane dla dzieci.
Oo właśnie albo taki zajebiaszczy kuferek z szufladami lusterkiem na kosmetyki bądź biżuterięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 13:25
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Kuchcinka dokładnie tak jak piszesz. Ja miałam pięknie wysoką temp, książkowy spadek 6dc (implantacyjny), śluz kremowy a i tak nic z tego.
Widziałam właśnie mase wykresów idealnych książkowych i @ przychodziła i widziałam masę wykresów gdzie temperatura szalała niczym zapis EKG i cykle zakończone ciąża wiec nie ma co się sugerować jedynie co to można przypuszczać ale też nie potwierdzić na 100 % ze owulacja byla boisko może być a pęcherzyk nie peklMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Wez nie gadaj ja kocham góry i co roku z mężem wyruszamy ... na mini wyprawy.. wiec już wiem, gdzie teraz noclegu szukać
Anq szykuj się na nieprzespane noce bo jak Viola Was odwiedzi i będzie męża balamucic to już w ogóle będzie się działo hihianq05 lubi tę wiadomość