Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula24 wrote:Hej dziubasy
już po pracy dziś jestem mega zmęczona, a jeszcze syn mnie męczy i robi mi "fryzurę" szarpie, drapie i Czochra... Jakieś streszczenie dostanę?
Oj to mi Oliwia tak często lubi robić fryzury a ja tam wole jak mnie mężus po głowie smyra
Zresztą nie tylko po głowie uwielbiam być drapana i glaskana przez męża wszedzie -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
Natka2, Lili91, olciaa, caroline29, anq05, Ink@, Veni, Mila123, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
-
Ja tez głównie amerykańskie
cała moja wiedza medyczna to dzięki chirurgom Hahaha
A mój najukochańszy serial na świecie to przyjaciele, moge oglądać po milion razy.
Mam nadzieje ze wasz dzien mija lepiej niż mój, ja mam masakrę w pracy totalna i juz mam mega dosyć a siedze dzisiaj do 23. Staram sobie wkręcać zeby sie nie stresować bo moze tam juz jakaś mini fasolka siedzi HahaBluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:01
Bluebell1984, Ink@, Lili91 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Wróciłam
Opowiem Wam co mi sie dzis śniło.
Wie tak...śniło mi się że byłam w takiej wielkiej Katedrze z posągami, ale nie chciałam tam być i bardzo szybko szłam do wyjścia (prawie biegłam) i nagle siostra zakonna (która mijałam) chwyciła mnie za rękę i mówi do mnie "Będzie mieć Pani dziecko". Aż się obudziłam przerażona.
Teraz tylko myślę o tym śnie. Ale u mnie cykl znów bezowulacyjnyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Nana dzieki za wieść od Moni, pozdrów ja od nas i przekaz ze tęsknimy tu za nia. A co więcej u ciebie? Do kiedy zamierzasz pracować?
Chyba dotąd dokąd dam rade będę pracowac
-
Lisa85 wrote:Dziewczyny a jak sądzicie, czy podczas dni płodnych kiedy złapie człowieka przeziębienie to obniża ono szansę na poczęcie dziecka w danym cyklu? Bo tak teraz się zastanawiam.. Znacie przykład gdzie komuś się udało mimo choroby?
miałam problemy z dwunastnica kroplówki i zastrzyki, gorączkę do 39 stopni i brałam pelno leków a jestem teraz w 14 tyg
mój Bąbelek bedzie chyba silny bo najpierw przetrwal tamto a pozniej krwawienia
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olcia sen dobrze wróży
Anq bardzo dobrze zrobiłaś my zawsze mamy musimy iść się pytać a odwrotnie to już oni tacy nie są chętni a tu proszę bardzo dobrze. Kuchcinka czekamy na efekty
A co inseminacji masz rację nie ma co zwlekać ogólnie parametry nie są najgorsze, ze trzeba próbować przecież tylko jeden wystarczy oby teraz się udało
ja od przyszłego cyklu mam brać clo i się zastanawiam czy mi pecherzyki na prawym droznym urosną dzięki clo. Co do seriali to ja również amerykańskie
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-