Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta
Dziś dzień w pracy może popołudniu uda mi się was nadrobić
U mnie żadnych objawów poza bolącymi cyckami, ale to akurat mam co miesiącjakoś już mi się nie pali do testowania.
Życzę wam miłego dnia
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyanq05 wrote:Na Pitbullu
dla mnie mega, dla męża i szwagra tez
nie widzieliśmy poprzednich, trzeba bedzie nadrobić
Do jutra :* padam na ryjek...
My byliśmy na pitbullu przedpremierowo na pierwszej i teraz na drugiej części.
Koniecznie zobacz jedynkęMoim zdaniem lepsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Temperatura na to wskazuje. Luteinę od poniedziałku będę brac, bo wizytę mam 19 grudnia i chciałbym byc około 12 dnia cyklu wiec ten okres musi w koncu nadając, a na razie sie nie zapowiada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 07:26
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnystella_88 wrote:Jedna krecha;-/
Kuźwa my chyba jakieś lewe te test mamy ;/
Słońce szykuj się na powórkę testu za dwa dni jeśli @ nie przyjdzie..
A jak przyjdzie to ja już dla nas wszystkich zamówiłam pozytywne teściki na grudzień, więc spokojnieBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Kuźwa my chyba jakieś lewe te test mamy ;/
Słońce szykuj się na powórkę testu za dwa dni jeśli @ nie przyjdzie..
A jak przyjdzie to ja już dla nas wszystkich zamówiłam pozytywne teściki na grudzień, więc spokojnieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ja tez wam zamowilam pozytywne testy na grudzień a mikolaj nie może zawieść na święta.
Pozytywnych testów nigdy za dużoTylko żeby z tego wieloraczków nie było
Aż mi się historia z porodówki przypomniała (opowiadana przez moją mamę jak była ze mną na podtrzymaniu)
Leżała tam akurat ze swoją znajomą, która nagle dostała bóli. Zabrali ją na obserwację i kazali chodzić po korytarzu co by się rozwarcie zrobiło.
I ta zasuwa po tym korytarzu w te i wewte i śmieje się i beczy i śmieje i beczy.
Mama z koleżanką z sali myślały, że babeczka już z tych bóli na łeb dostała i lecą do niej pytać co się dzieje.
Okazuje się, że zrobili usg i będą trojaczki (a miało być jedno!).
I co ona mężowi powie jak do domu z trójką wróci(kiedyś przecież tel nie było jako tako, a i na porodówkę nikt wstępu nie miał)
Urodziły się trzy dziewczyny którymi później do szkoły chodziłamMartka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Kochane u mnie tragedia! !
Dzwonilismy po karetkę nie mogę się ruszyć coś mi się stało w kręgosłup leżę i wyje próbuje wstać maz pojechał do apteki bo x pogotoeia odmówili przyjazdu!
Jak to odmówiło?
W auto albo taxi i jazda na pogotowie!
Jezusmaria szlak mnie zaraz trafi. Mój ojciec zawsze takie afery w szpitalu robił, że za każdym razem mnie później na rękach nosili.
Z nimi trzeba krótko! Siedzą kawkę piją albo driny walą i dupy się ruszyć nie chce... Stadardowo.
Do mnie na recepcji baba miała wąty, że w nocy przyjechałam rodzić i ona musi teraz lekarza budzić. Kuźwa co za tumany... -
nick nieaktualnystella_88 - przytulasek :*
a może za wcześnie zrobiłaś test? u mnie w 35dc pierwszy test wyszedł ze słabą drugą kreską, a za jakie 2-3 dni wyszła ciemna :* powtórz test za 2 dni, jak @ nie przyjdzie:*
nana266 - dziękuję kochana :* mam nadzieję, że wszystko w porządku, za bardzo chyba się przejmuję, bo znowu test kupiłam i sprawdziłam, czy oby na pewno są 2 kreski, ehh.. może dlatego tak się martwie, bo to moja pierwsza ciąża? -
MyE wrote:Jak to odmówiło?
W auto albo taxi i jazda na pogotowie!
Jezusmaria szlak mnie zaraz trafi. Mój ojciec zawsze takie afery w szpitalu robił, że za każdym razem mnie później na rękach nosili.
Z nimi trzeba krótko! Siedzą kawkę piją albo driny walą i dupy się ruszyć nie chce... Stadardowo.
Do mnie na recepcji baba miała wąty, że w nocy przyjechałam rodzić i ona musi teraz lekarza budzić. Kuźwa co za tumany...
Kochana ja nie mogłam ręką więcej niz promień 30 stopni ruszyć uniesienie głowy to istny ból.
Maz pojechał do apteki a mi się kupę zachcialo i kupa wygrała wstałam
Ale boli strzyka pyka prąd przechodzi.
Wzięłam juz paracetamol do szpitala bym nie dojechała Kochana zależało mi na zastrzyku od pogotowia.
Może jakoś przejdzie zaraz po lekach nie wiem od czego to czy źle spałam czy co -
Tusia i jak tam? Lepiej?
Onaa ja tez jestem pierwszy raz w ciąży i tez się czasem przejmuje bo nie wiem czy to ze gdzies zakluje to normalne czy nie
W szpitalu tez się najadlam nerwów czekając na kazda kolejna bete a równocześnie krwawiąc i zastanawiając się czy to juz nie koniec, zwłaszcza ze lekarz mi na poczatku wmawial @... -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Kochana ja nie mogłam ręką więcej niz promień 30 stopni ruszyć uniesienie głowy to istny ból.
Maz pojechał do apteki a mi się kupę zachcialo i kupa wygrała wstałam
Ale boli strzyka pyka prąd przechodzi.
Wzięłam juz paracetamol do szpitala bym nie dojechała Kochana zależało mi na zastrzyku od pogotowia.
Może jakoś przejdzie zaraz po lekach nie wiem od czego to czy źle spałam czy co
Może skocz do lekarza? Ból nie bierze się znikąd. Zawsze jest jakaś przyczyna, tym bardziej jeśli ból jest tak silny.
Ja od pewnego czasu jestem uczulona na takie sytuacje. Lepiej iść wcześniej jak coś się dzieje, bo później może być tylko gorzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny