Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Może skocz do lekarza? Ból nie bierze się znikąd. Zawsze jest jakaś przyczyna, tym bardziej jeśli ból jest tak silny.
Ja od pewnego czasu jestem uczulona na takie sytuacje. Lepiej iść wcześniej jak coś się dzieje, bo później może być tylko gorzej
Pójdę w poniedziałek do mojego lekarza. Tylko Teraz nawet nie zrobię RTG
Inblue miałam jechać na 15 do pracy ale jak będzie tak boleć jak teraz to raczej nierealne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:01
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:01
nana266, Bluebell1984, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Bo Ty masz podejrzenie chkamydii czy zrobiłaś konkretnie to badanie, że tą chlamydię masz? Ono kosztuje chyba 270 zł u mnie
Ja miałam pobierany wykaz tylko z kanału szyjki macicy. U mnie objawy były: czestomocz,krwiomocz,nawracajace zapalenie pęcherza, a teraz są:swiad uplawy, także lekka poprawa jest ale szału nie ma.wiem że badania są drogie i to się w klinikach robi leczenia bezplodnosci jeśli się już chcę takie porządne. Tak mi Pani w lab powiedziała -
nick nieaktualnynana266 wrote:Dombrusia biedna jesteś :*
Przywykłam do tego 6 lat miałam nawracajace zapalenie pęcherza i to średnio 2 razy w miesiącu na szczęście tego się już pozbyłam teraz mam od tygodnia takie uprawy ze mi ciągle mokro a dzisiejszy sen był straszny śniło mi się że dostałam krwawienia i se tak do siebie mówię o Boże dlaczego krwawię przecież jestem w ciąży to nie może być okres!!! To napewno zagniezdzanie!!! Byłam wydygana na amen na szczęście się obudziłam o rany wczoraj w pracy mówię do koleżanek ze ostatnie dwa dni składałam jaja żeby mnie nie drażnić i oczywiście tak mnie wkurwili że niemal się popłakałam a to z tego względu że biorę dzisiaj do siebie dzidziusia 9 miesięcznego na noc i mi bardzo na tym zależało a Ci mi chcieli dosadzic kolejna pracująca sobotę. Jak se buzię otwarłam wwrrrr.....!!i tym sposobem mam wolne -
Witam serdecznie!!! Jestem tu nowy. Staramy sie o dziecko juz kilka lat, trafilismy w tym roku na naprotehnologię.
Pani doktor przypisała nam leki.
JA:
Euthyrox- 0,5 tabl przez 7 dni później 1 tab na dobę
Clostilbegyt 0,5 tabl przez 5 dni później 2 dni przerwy i tak co tydzień
Vit C 500 2x1
Biseptol 2x1 przez 7 dni, później 7 dni przerwy. Po 7 dniach przerwy
Levoksa 1x1 przez 10 dni.
W trzecim dniu po owulacji u żony mam zacząć brać
Zinnat 2x1 przez 10 dni.
Żona:
Duphaston -od 3 dnia po owulacji 2x1 do miesiączki lub........... ciąży
Folicun- 1x1
Neurovit 1x1 (3 tyg cyklu do 21 dnia)
Vit D3 forte 1x1
Biseptol 2x1 przez 5 dni
Metrformax 1x1 wieczorem
Miovarian 1x1 rano
w następnym cyklu w okresie płodnym:
Zinnat-2x1 przez 7 dni
Enterol 1x1
Urolact 1x1 10 dni w miesiącu przez 6 miesięcy
Żona ma dietę bez mleczną i bez słodyczy.
Co o tym sądzicie??
Oczywiscie duzo badań mamy zrobione. Mnie martwi CLO, bo raczej to dla kobiet a nie dla mężczyznWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 09:31
-
nick nieaktualnyNatomiast z mężem mam ciche dni bo mnie wkurzył ostatnio i mówi że jak mam taką nerwe to napewno będzie okres.....to mnie pocieszył....a ja mówię że miałam jajeczkowanie i po tym składaniu jaj mam taki nastrój bo jajniki bardzo mnie bolały a w pracy trzeba było siedzieć a on że tak bywa....myślałam że go rozniose!!!
-
nick nieaktualnyszygas wrote:Witam serdecznie!!! Jestem tu nowy. Staramy sie o dziecko juz kilka lat, trafilismy w tym roku na naprotehnologię.
Pani doktor przypisała nam leki.
JA:
Euthyrox- 0,5 tabl przez 7 dni później 1 tab na dobę
Clostilbegyt 0,5 tabl przez 5 dni później 2 dni przerwy i tak co tydzień
Vit C 500 2x1
Biseptol 2x1 przez 7 dni, później 7 dni przerwy. Po 7 dniach przerwy
Levoksa 1x1 przez 10 dni.
W trzecim dniu po owulacji u żony mam zacząć brać
Zinnat 2x1 przez 10 dni.
Żona:
Duphaston -od 3 dnia po owulacji 2x1 do miesiączki lub........... ciąży
Folicun- 1x1
Neurovit 1x1 (3 tyg cyklu do 21 dnia)
Vit D3 forte 1x1
Biseptol 2x1 przez 5 dni
Metrformax 1x1 wieczorem
Miovarian 1x1 rano
w następnym cyklu w okresie płodnym:
Zinnat-2x1 przez 7 dni
Enterol 1x1
Urolact 1x1 10 dni w miesiącu przez 6 miesięcy
Żona ma dietę bez mleczną i bez słodyczy.
Co o tym sądzicie??
Oczywiscie duzo badań mamy zrobione. Mnie martwi CLO, bo raczej to dla kobiet a nie dla mężczyzn
Witamy mężczyznę. Niezły składzik ale jak ma pomóc to trzeba się podporządkować ją teraz brałam cardure lęk typowo dla mężczyzn także Pani doktor wie co robi zaufaj jej -
nick nieaktualnyszygas wrote:witam Panią Dobrusię i resztę forum, wkoncu odważyłem się napisać
Po to jest to forum żeby się wspierać i pisać jak masz jakieś wątpliwości dziewczyny mają duże doświadczenie w staraniach możesz o wszystko je zapytać nigdy nie spotka cię krytyka tutaj. Super dziewczyny i super miejsce dla takich staraczkowczy macie problemy z pecherzami? Bo widzę zestaw typowo na zapalenie pęcherza lub cewki?