Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Stella, przykro mi kochana
ale może jeszcze nie jest nic przesądzone...
Tusia - a nie może Ciebie mąż zawieźć na pogotowie? Bo jak aż się ruszyć nie mogłaś, to trzeba to sprawdzić.
Dombrusia, to mnie trochę zmartwiłaś tematem chlamydii, bo ja też mam często te same objawy jak przy zapaleniu pęcherza. Ale tyle razy u rodzinnego z tym byłam i nie sugerował żadnych dodatkowych badań.
No to Ci mówię że rodzinna idiotka powiedziała że mam taką naturę !! W końcu mój tata wziął mnie prywatnie do urologa prze cudowny lekarz i dopiero on pomógł jedyne co ci mogę doradzić to jedź lacibios femine doustnie i 2 tabletki furaginy na noc codziennie mąż przez tydzien i podczas miesiączki mój się smaruje clotrimazolem cały tydzień -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Czesc
Nana u mnie oprocz mdlosci i braku checi na slodycze nic sie nie dzieje, wszystko w porzadku
Tusia do lekarza, ale juz! :*
Kuchcinka dawaj zdjecie ! ;* moze byc na fb
A właśnie miałam do Ciebie pytanie załóżmy że do zapłodnienia doszło w 12 dc czysto teoretycznie to czy ginekolog wiek ciąży i tak określa od ostatniej miesiączki czy po becie sugeruje się przedzialami? -
nana266 wrote:Kate wywróżysz mi ze zdjęcia Bąbelka czy będzie chłopiec czy dziewczynka? I jak tam się czujecie z Fabiankiem?
Kania, Caroline, Natka, Bianka, Martynka a jak tam u Was?
Nana w który tyg i dniu bylas na badaniach prenatalnych?nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
szygas wrote:Witam serdecznie!!! Jestem tu nowy. Staramy sie o dziecko juz kilka lat, trafilismy w tym roku na naprotehnologię.
Pani doktor przypisała nam leki.
JA:
Euthyrox- 0,5 tabl przez 7 dni później 1 tab na dobę
Clostilbegyt 0,5 tabl przez 5 dni później 2 dni przerwy i tak co tydzień
Vit C 500 2x1
Biseptol 2x1 przez 7 dni, później 7 dni przerwy. Po 7 dniach przerwy
Levoksa 1x1 przez 10 dni.
W trzecim dniu po owulacji u żony mam zacząć brać
Zinnat 2x1 przez 10 dni.
Żona:
Duphaston -od 3 dnia po owulacji 2x1 do miesiączki lub........... ciąży
Folicun- 1x1
Neurovit 1x1 (3 tyg cyklu do 21 dnia)
Vit D3 forte 1x1
Biseptol 2x1 przez 5 dni
Metrformax 1x1 wieczorem
Miovarian 1x1 rano
w następnym cyklu w okresie płodnym:
Zinnat-2x1 przez 7 dni
Enterol 1x1
Urolact 1x1 10 dni w miesiącu przez 6 miesięcy
Żona ma dietę bez mleczną i bez słodyczy.
Co o tym sądzicie??
Oczywiscie duzo badań mamy zrobione. Mnie martwi CLO, bo raczej to dla kobiet a nie dla mężczyzn
Hej Romek!
Super ze do nas dołączyłes.
CLO podobno pomaga też i na plemniczki.
Niektore leki które wymieniłeś ja kiedyś bralam będąc chora ale podobno też niektórzy lekarze podają je kobietom aby śluz poprawić który ma sprzyjać w zajsciu a mężczyźnie dać powera dla plemników.
Super ze lekarz podszedł do Was konkretnie dostaliscie odrazu pełen komplet suplementów i leków i życzę Wam żeby szybciutko się udało
Napisz coś więcej o Was ile macie lat czy macie już dzieci ilu dniowe cykle masz.
Pozdrów żonę -
Tusia_87 wrote:Ułożyłam się na boczku i mężus mnie masuje głaszcze i w ogóle oh i ah
.na seks mam chęć ale w tej sytuacji.. ehh hihi chyba zaraz jakaś drzemkę złapie.
Kuchcinka mąż to chyba tak na zapas Ciebie musi pomęczyć bo co chwila mu uciekaszStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Dombrusia wrote:A właśnie miałam do Ciebie pytanie załóżmy że do zapłodnienia doszło w 12 dc czysto teoretycznie to czy ginekolog wiek ciąży i tak określa od ostatniej miesiączki czy po becie sugeruje się przedzialami?
Zawsze według OM nawet jak ja byłam w szpitalu i wiedziałam z ciąża ma 9tygodni mi wmawiali ze jest 11 tc w tej ciąży pozamacicznej -
Myslalam ze to juz 1000 stron Zle sporzalam na stronę myślałam ze będzie juz dzis, jakiegoś oczopląsu dostałam:) zmykam robuc sałatkę bo brat ma dzis urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:10
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Mi rodzinny na zmianę przepisywał antybioty i szczepionkę. Żadne tabletki już nie pomagały, jedynie duzo wody z cytryną. O dziwo od około 2 m-czy mam spokoj, ale już mam poleconego urologa, do którego prywatnie się zgłoszę przy następnym zapaleniu.
Taka natura... też to słyszałam
Tylko urolog powie Ci prawdę rodzinny na pałę przepisuje leki -
szygas wrote:witam Panią Dobrusię i resztę forum, wkoncu odważyłem się napisać
A jak dlugo sie staracie zapewne o pierwszego maluszka?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnyszygas wrote:Witam serdecznie!!! Jestem tu nowy. Staramy sie o dziecko juz kilka lat, trafilismy w tym roku na naprotehnologię.
Pani doktor przypisała nam leki.
JA:
Euthyrox- 0,5 tabl przez 7 dni później 1 tab na dobę
Clostilbegyt 0,5 tabl przez 5 dni później 2 dni przerwy i tak co tydzień
Vit C 500 2x1
Biseptol 2x1 przez 7 dni, później 7 dni przerwy. Po 7 dniach przerwy
Levoksa 1x1 przez 10 dni.
W trzecim dniu po owulacji u żony mam zacząć brać
Zinnat 2x1 przez 10 dni.
Żona:
Duphaston -od 3 dnia po owulacji 2x1 do miesiączki lub........... ciąży
Folicun- 1x1
Neurovit 1x1 (3 tyg cyklu do 21 dnia)
Vit D3 forte 1x1
Biseptol 2x1 przez 5 dni
Metrformax 1x1 wieczorem
Miovarian 1x1 rano
w następnym cyklu w okresie płodnym:
Zinnat-2x1 przez 7 dni
Enterol 1x1
Urolact 1x1 10 dni w miesiącu przez 6 miesięcy
Żona ma dietę bez mleczną i bez słodyczy.
Co o tym sądzicie??
Oczywiscie duzo badań mamy zrobione. Mnie martwi CLO, bo raczej to dla kobiet a nie dla mężczyzn
Witamy -
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Nana dzieki ze pytasz, u nas wszystko w porządku, mnie tez niekiedy zakuje , wymiotow nie mam ale czasami lekko mnie muli zalezy jak organizm zareaguje na jedzenie i co zjem. Na apetyt nie narzekam , zachcianki różne raz słodkie raz kwaśne, pomidor i salata ostatnio za mna chodzi serek w plasterkach ostatnio jej a np.na wędlinę nie mam wogole ochoty.
Nana w który tyg i dniu bylas na badaniach prenatalnych?