Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kolege:)
Ale mialam sen...w snie urodzilam syna, byl owinięty w beciku i ledwo do trzymalam taki byl ciężki. Pozniej patrze a w beciku zamiast dziecka jabłko i czekałam az sie przemieni. ...masakra. ...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Witam kolege:)
Ale mialam sen...w snie urodzilam syna, byl owinięty w beciku i ledwo do trzymalam taki byl ciężki. Pozniej patrze a w beciku zamiast dziecka jabłko i czekałam az sie przemieni. ...masakra. ...
Hahaha ale się uśmiałam niektóre sny są tak głupie ze szok
-
ja mam 35 lat a żona 34, jesteśmy 5 lat po ślubie, dzieci jeszcze nie mamy. dopiero tak naprawdę teraz od tego czy zeszlego roku zaczęliśmy wnikać o co kaman
Jestesmy z warminsko mazurskie a leczymy sie w poznaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:58
-
szygas wrote:ja mam 35 lat a żona 34, jesteśmy 5 lat po ślubie, dzieci jeszcze nie mamy. dopiero tak naprawdę teraz od tego czy zeszlego roku zaczęliśmy wnikać o co kaman
Jestesmy z warminsko mazurskie a leczymy sie w poznaniu
Mnie się udało za pierwszym razem e trzy ciaze zajsc ale po odstawieniu antykoncepcji z czego ostatnia ciaza pozamaciczna.
U mnie okazały się zawyżone hormony jakie badania żona robiła?
-
Żona
1. Badania Laboratoryjne:
- morfologia
- mocz badanie ogólne
- progesteron 7 dni po owulacji lub w 21 dniu cyklu
- prolaktyna w 7 dniu cyklu
- LH między 2-5 dniem cyklu
- FSH między 2-5 dniem cyklu
- estradiol między 10-12 dniu cyklu
- TSH
- FT4
- testosteron
- glukoza – OGT – test obciążenia glukozą 75 gram w skali 3 punktowej (niektóre laboratoria chcą skierowanie na to badanie od lekarz)
- ANA 1
- aTG
-aTPO
2. Badania mikrobiologiczne:
- wymaz z pochwy
- biocenoza pochwy
Badania które ja wykonałem
1. Badania laboratoryjne:
- morfologia
- TSH
- FSH
- LH
- Testosteron
- prolaktyna
- próby wątrobowy
- glukoza
- lipidogram
- ANA 1
- mocz badanie ogólne
1. Badania mikrobiologiczne
-badanie nasienia
1. Badania mikrobiologiczne: przed badaniem musiałem przyjmować przez 5 dni Urosept (dostępny bez recepty) 3x2 tabletki i w 6 dniu zrobić badanie:
- posiew nasienia na: tlenowce i beztlenowce
- wymaz z cewki na: chlamydie, ureoplazme, mykcoplazme
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:12
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny