Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Nana juz odnalazlam
szkoda ze pomiedzy nogami nie zrobil bo tak to ja ci nie wywróżę ale faktycznie moze Kate haha
w mikolajki mam wizytę moze będzie prezent bo zobaczy cos lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:56
-
Tusia_87 wrote:Veni a te nasze kasztany aby na pewno są jadalne? Bo coś kiedyś było ze ludzie się potruli...
Nana sałatka owocowa byłaby pyszna:
Pomarańcza,
Kiwi,
Jablko,
Winogrona,
Mandarynka,
Brzoskwinia no pyszne to wszystko razem
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
u mnie jest problem z leukocytami za duzo i lekarka przypisala CLO jeszcze zeby byly bardziej ruchliwe, a co do żony wysoki choresterol cukier wysoki estradiol a za niski progesteron. Do poznania mamy daleko 500km, próbowalismy w olsztynie i lipa i trafilismy przez znajomego na lekarke która zajmuje sie naprotechnologią
-
.
Lisa85, nana266, myszeczka89, Bluebell1984, InBlue, Zuza33, anq05, Mila123, Natka2, Ink@, olciaa, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Cześć nowy Kolego
Drugi raz wspomniałeś tu o naprotechnologii, którą ja osobiście nie uważam zupełnie za metodę leczenia, a jedynie obserwacji. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - ta lekarka naprotechnologią leczy w klinice i zleciła Wam tyle badań i leków? Oświeć mnie proszę, bo trochę nie rozumiem
Naprotechnologia Jest metodą diagnozowania i leczenia niepłodności polegającą na prowadzeniu dokładnych obserwacji kobiecego organizmu i tworzeniu na tej podstawie indywidualnych wytycznych dla każdej pary. -
.