Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:57
-
Onaa wszystko pójdzie dobrze zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:46
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka wrote:Romek a bierzesz jakies suplementy dla Panów na poprawę nasienia? Bo oprócz tych leukocytów to ani ilośc ani ruch tez nie powala. 29mln na ejakulat to duzo poniżej normy. My zaczynaliśmy od 38mln na ejakulat a po 4 miesiącach jest juz 325mln.
Przy morfologi 5% i ilości 29% a w tym tylko 10% szybkich i 20% to niewiele tych twardzieli zostaje.
Jeśli nie beirzesz nic to polecam w aptece kupić fertilman plus albo profertil. To sa same witaminy wiec nie zaszkodzi Ci na pewno a na przykładzie mojego męża widać ze bardzo pomaga.
Na poprawę morfologii potrzebny jest zdrowy, aktywny styl życia i zdrowa dieta i tez nie ma gwarancji ze pomoże.
Byłeś u androloga na usg jąder?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:54
-
.
-
.
-
Apropo dzis dostalam.pierwszy prezent dla maluszka reczniczek z kapturkiem i myjka dla dzidziusia od mojej mamy ( oczywiscie starszy nie zostal pominiety) ja osobiscie jeszcze kompletnie nic nie kupilam zwiazanego z wyprawka ale moze jadac na zakupy swiateczne za ok 3 tyg zajrze odrazu do hurtowni dzieciecej i zaczne cos kompletowac.
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Mila123 wrote:Apropo dzis dostalam.pierwszy prezent dla maluszka reczniczek z kapturkiem i myjka dla dzidziusia od mojej mamy ( oczywiscie starszy nie zostal pominiety) ja osobiscie jeszcze kompletnie nic nie kupilam zwiazanego z wyprawka ale moze jadac na zakupy swiateczne za ok 3 tyg zajrze odrazu do hurtowni dzieciecej i zaczne cos kompletowac.
-
nana266 wrote:Mila a jak sie czujesz?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:żona mówila zacznie mierzyc od nowego cyklu
Widzę ze dziś 19dc a wiecie jak wyglądają owulacje?
Żona miała monitoring?
Mogłaby juz w sumie od jutra zacząć mierzyc temperaturę wtedy kolejny cykl będzie mieć podgląd jak to wyglądało w poprzednim.cyklu:-)
Możecie sobie zaznaczać jakie leki bierzecie kiedy wspolzyjecie jaki jest śluz jaka szyjka co boli itd taki internetowy kalendarzyk.
Będzie dobrze
Najważniejsze to za bardzo się nie spinac