Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi dzisiaj łeb pęka...Chyba wezmę goździkową, bo eksploduję. Nawet nie mam siły siedzieć i Was podczytywać o pisaniu nie wspomnę.
Do jutra, bo pewnie zaraz padnę.
Miłego wieczorku.
Edit...może Amol;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 20:50
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Jej dziewczyny ja dziś tez miałam durne sny.
Najpierw śniło mi się ze mój dom się sypie i ludzie przychodzili mi pomagali naprawiać dach remontować itd. (Chyba A dużo naogladalam się Stonogi )
Później szłam przez polna drogę w sukni ślubnej szłam dlugo i doszłam dojakiejs stodoły stał tam stary pickup ktoś w tej stodole a dookoła były krowy i te krowy zaczęły na mnie gnać! Masakra jaka przestraszona się obudziłam Hahahahaha.
Kiedyś jak byłam mała z koleżanką na wioskę jeździłam (opowiadała wczesniej) to chodzikysmy nad staw i kiedyś facet byka nie uwiazal i ten nas gonił! Między drzewami uciekalysmy i się zapłatal łańcuchemLisa85, InBlue lubią tę wiadomość
-
anq05 wrote:A mnie maz zbiera do kina
jupi jupi
oczywiscie po wymianie zdań bo wielce zaproponował kino ale kazał mi isc sie jego mamy pytać (jak zwykle) czy zostanie z małym. Ja juz nie wytrzymałam bo wiecznie ja muszę sie pytać o opiekę (ona jest cudowna i nigdy nie odmówi ale czemu ja jego mamy muszę o to pytać i to za każdym razem kiedy mamy gdzieś wyjsć) i powiedziałam mu ze nie, Twoja mama idz ty. A on foch wielki to nie idz, siedzimy w domu, ja mu mowie ze nie moge sie doczekać okazji kiedy to moja mama bedzie musiała z młodym zostać i to wtedy on pójdzie ja o to prosić. Wyszłam z pokoju, wróciłam, zaczęłam sie przebierać w piżamę a on nie przebieraj sie bo idę sie pytać. Tsssss hyhyhy mam nadzieje ze go nauczyłam
Olcia bedzie proroczy na pewno
O ja fajnie na co idziecie? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Kuchcinka pisałaś kiedyś, że miałaś chlamydię. Jak to wykryłaś i wyleczyłaś? Bo ja jak byłam odebrać wyniki cytologii to gin powiedział mi, że wykryto u mnie zapalenie i bakterię odpowiadającą chlamydia. Zaznaczył, że to nie jest tak, że ja mam chlamydię, ale zapobiegawczo mam brać doksycyklinę przez 5 dni dwa razy dziennie. Tak zrobiłam i mój mąż też, ale potem zaczęłam czytać na ten temat i wyczytałam, że co najmniej przez tydzień powinno się ten lek brać. Teraz się zastanawiam czy miałam to w ogóle czy nadal mam? Naczytałam się jakie to świństwo jest szkodliwe itp i trochę się boję. Chyba pójdę jeszcze raz na cytologię i jak tym razem nic nie będzie to chyba będę mogła odetchnąć a jak nie to badania konkretne trzeba zrobić. I to nie takie tanie. Jestem więc ciekawa Kuchcinko jak było z Tobą?
Hej ja też się mogę wypowiedzieć bo u mnie wyszło to samo ja mam kandydoze i że względu na nią mam podejrzenie chlamydii ja dostałam tetracykline nie pomogła. W przyszłym miesiącu robię wyniki i znowu do urologa po coś innego.ja miałam zalecenie nie współżyc przez miesiąc i tak też zrobiłam natomiast dalej coś tam jest bo czuję po sobie . A jakie konkretne badania masz na myśli? Bo mi nic urolog nie zlecił?? -
Kuchcinka wrote:Lili ja tak samo przyjaciół mogę oglądać na okrągło
kiedyś miałam podobnie z 'jak poznałem wasza matke' ale serial miał tak fatalne zakończenie ze od razu sie z niego wyleczyłam
Miałam to samo - uwielbiałam how i met your mother i oglądałam na okrągło, ale tym zakończeniem to mnie zabili. Chyba chcieli widzom na złość zrobic.
Bluebell widze ze oglądasz przyjaciół w jedyny prawidłowy sposób haha. Przez to tłumaczenie polskie to połowa żartów jest totalnie nieśmieszna.
Stella i Paula jak tam? Jakies objawy urojone lub nie?mi cycki to zaraz odpadną, jesli to przed okresem to bardzo złośliwy ten cykl
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny