Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozne sa gusta a mi sie rysiek tylko z klanem kojarzy. Rozumiem ze maz chciałby po tacie imie wiec na drugie dajcie. Ja osobiscie nie lubie starych imion.
Tusia jestesmy na tym samym etApie i ja tez mam duzo kremowego sluzu ciagnacego27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:55
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
Kuchcinka wrote:Wiecie a propos tego ze sie nie podoba to wiadomo gusta i gusciki. Ja wczoraj w smyku słyszałam jak ojciec wolał swoje córki jessice i vanesse - no tragedia dla mnie wiocha tańczy i śpiewa. Rysio pewnie bym swojego dziecka nie nazwała, ale nie raziłoby mnie u kogos innego.
Moja bratowa wybrała dla małej imię Apolonia w skrócie Pola. Na początku miała byc tylko Pola i mi sie podobało, potem wymyśliła Apolonie i na początku juz mniej to imię akceptowałam , ale po wczorajszym baby shower gdzie co chwile 'Apolonia to Apolonia tamto' i juz mi tak nie przeszkadza
Jeszcze tylko Angeliki im brakuje do Jessica i Vanessa
Ryś mi się kojarzy z filmem "Miś".Tam był taki Misiu Rysiu
Kurde ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że ani na Andrzejki ani na Sylwestra nie będę mogła pić bo będę przed testowaniem i pewnie za kierowcę dla wszystkich będę musiała robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:A wam jakie meskie imiona się podobają ? Wazne tez zdrobnienie bo nie wyobrazam sobie mówić do dziecka pelnym imieniem non stop np do imienia oliwier chyba nie ma skrotu zadnego.
Adaś, Franio, Olek, Kubuś,Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:56
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:A wam jakie meskie imiona się podobają ? Wazne tez zdrobnienie bo nie wyobrazam sobie mówić do dziecka pelnym imieniem non stop np do imienia oliwier chyba nie ma skrotu zadnego.
Ja mam Oliviera w pracy jest Olik albo Oli albo Linek.
Moja szyjka jest chyba nisko ( nie wszedł cały środkowy palec) jest twarda i chyba zamknięta bo jest na niej taka jakby dziurka i ona jest zamknięta. Dobrze to interpretuje??
U mnie mi się podoba Antoś Jaś Mikołaj Kuba Sebastian i Oskar i praktycznie każde ma zdrobnienie -
nick nieaktualny