Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozne sa gusta a mi sie rysiek tylko z klanem kojarzy. Rozumiem ze maz chciałby po tacie imie wiec na drugie dajcie. Ja osobiscie nie lubie starych imion.
Tusia jestesmy na tym samym etApie i ja tez mam duzo kremowego sluzu ciagnacego27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:55
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
Kuchcinka wrote:Wiecie a propos tego ze sie nie podoba to wiadomo gusta i gusciki. Ja wczoraj w smyku słyszałam jak ojciec wolał swoje córki jessice i vanesse - no tragedia dla mnie wiocha tańczy i śpiewa. Rysio pewnie bym swojego dziecka nie nazwała, ale nie raziłoby mnie u kogos innego.
Moja bratowa wybrała dla małej imię Apolonia w skrócie Pola. Na początku miała byc tylko Pola i mi sie podobało, potem wymyśliła Apolonie i na początku juz mniej to imię akceptowałam , ale po wczorajszym baby shower gdzie co chwile 'Apolonia to Apolonia tamto' i juz mi tak nie przeszkadza
Jeszcze tylko Angeliki im brakuje do Jessica i Vanessa
Ryś mi się kojarzy z filmem "Miś".Tam był taki Misiu Rysiu
Kurde ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że ani na Andrzejki ani na Sylwestra nie będę mogła pić bo będę przed testowaniem i pewnie za kierowcę dla wszystkich będę musiała robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:A wam jakie meskie imiona się podobają ? Wazne tez zdrobnienie bo nie wyobrazam sobie mówić do dziecka pelnym imieniem non stop np do imienia oliwier chyba nie ma skrotu zadnego.
Adaś, Franio, Olek, Kubuś,
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:56
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:A wam jakie meskie imiona się podobają ? Wazne tez zdrobnienie bo nie wyobrazam sobie mówić do dziecka pelnym imieniem non stop np do imienia oliwier chyba nie ma skrotu zadnego.
Ja mam Oliviera w pracy jest Olik albo Oli albo Linek.
Moja szyjka jest chyba nisko ( nie wszedł cały środkowy palec) jest twarda i chyba zamknięta bo jest na niej taka jakby dziurka i ona jest zamknięta. Dobrze to interpretuje??
U mnie mi się podoba Antoś Jaś Mikołaj Kuba Sebastian i Oskar i praktycznie każde ma zdrobnienie -
nick nieaktualny