Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Barajan, Dziesika... Znajoma siedzi w Anglii i syn ma na imię Sidżej.. Pisane CJ:/ CJ PAŚ... NO żal
a gdzie Stas, Zosia etc.. Jeszcze jest Alan, ktory jak pójdzie do szkoły będą za nim wolac Anal chodź... Szkoda słów
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:To samo pisałam jakiś czas temu - u mnie to samo ... w piątek idziemy na imprezę andrzejkowa w moje imieniny będę kierowca bo będę jakies 2-3 dni po inseminacji, w moje ur miesiąc temu tez nie piłam bo byłam tez po IUI, w sylwka bedzie pewnie dokładnie to samo
Ja nie pije bo nie lubię i też zawsze jestem kierowcą uznaje zasadę nie pije nie stawiam trochę brutalna i nie raz na weselu czy na innej imprezie ludzie dziwnie na mnie patrzyli że może alkoholiczka bo nie dość że wysoka to jeszcze szczupła to napewno miała problem z alkoholem raz za plecami panna powiedziała na weselu a ta wieczna abstynentka to by się wreszcie mogła napić bo nie mogę jej znieść odwróciłam się i powiedziałam tylko że nie chce młodej parze psuć wieczoru i tylko szkoda że tak zazdrosnych i zjebanych ludzi zaprosila. Bawiłam się do białego rana a na płycie byłam na pierwszym planie zaraz za młoda para Hehehhe. Dziewczynka skończyła imprezę w kibelku rozmazana obrzygana i Bóg wie co jeszcze. Także będę z Tobą za tydzień urzadzamy u nas z mężem andrzejki symbolicznie napije się tylko Carlo Rossi żeby nie wozić jego znajomych którzy tylko zacierają ręce jak u nas impreza bo nie dość że nazra się to jeszcze mają darmową podwózkę powiedziałam że koniec chcą przyjść to proszę sobie taryfy opłacić -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:56
Lisa85, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Lisa85 wrote:Piotruś Wojtuś Maksymilian też tajne, ale Maks zdrobnienie niezbyt. Julian mi się kiedyś podobał i Krystian, ale usłyszałam, że niby zniwieściałe te imiona.
Lisa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:50