Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula24 wrote:Dziewczynki ja i tak już Nie uwierzę w ten cykl dziś ostatni dzień duphaston jutro już koniec i czekam na @
Oj Paula o tym właśnie pisałam dziś.
Robienie testów i bety za wcześnie tak właśnie działa.
Stres i smutek.
I po co? Skoro tak wcześnie żaden wynik nie jest wiarygodny.
Czasem owu się przesunie i może się okazać, że tak naprawdę to 6-7 dpo.
Nie stresuj. Wyrzuć z pamięci dzisiejszy wynik i cierpliwie czekaj do dnia miesiączki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:KateA92 - śliczny brzusio :* ciekawe kiedy mi zacznie rosnąć
Viola999 - no przecież się wybieram do lekarza w środętylko zastanawiam się, czy wziąć od niej zwolnienie z pracy, bo przecież na stażu jestem, i tak się zastanawiam, bo do niej tylko raz pójdę, a tak to będę chodziła do innego lekarza, ale w tym problem, że dopiero za 2 tyg do niego idę ;/
Monia1028 - Ryszardzie! hehe nie no ok, mi to się każde imię podoba, nawet stare
Ona my idziemy równo, tez mam dzis 5t5d
Byłas u gina juz?? Ja mam jutro wizytę i myśle czy bedzie juz serduszko widać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka87 wrote:Ona my idziemy równo, tez mam dzis 5t5d
Byłas u gina juz?? Ja mam jutro wizytę i myśle czy bedzie juz serduszko widać?ja mam w środę 1 wizytę i już się nie mogę doczekać, cały czas o tym myślę
ja też bym chciała, już żeby serduszko było
będę czekała na wieści od Ciebie
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:To wspaniale, że będziemy miały rówieśniczki hihi
ja mam w środę 1 wizytę i już się nie mogę doczekać, cały czas o tym myślę
ja też bym chciała, już żeby serduszko było
będę czekała na wieści od Ciebie
Ja mam jutro o 18 wiec dam znać napewno! Pamietam właśnie ze miałyśmy obie @ 12.10 ostatnimasz jakoes objawy? Bo ja poza lekka zgaga i częstym sikaniem nic. Piersi bolą ale mnie zawsze przed @ bolą tez
-
nick nieaktualnykania901 wrote:Bianka wszystko zależy od długości Twoich cykli. Ja masz dłuższe niż 30 to może być jeszcze za wcześnie na serduszko. Ja byłam 6t4d i nie widziałam, ale u mnie najprawdopodobniej byłby cykl 34 dniowy.
Ohhh to nie bedzie widaćostatni cykl miałam 31 dni
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania901 wrote:Ale przynajmniej potwierdzi ciążę. U mnie na podstawie ciałka żółtego wiedziała, że wszystko się prawidłowo rozwija. Czekam na informację po Twojej wizycie.
Może jednak już coś zobaczysz.
Z drugiej strony skoro sikaniec wyszedł mi juz piec dni przed @ to moze ja owu miałam duzo szybciej w tym cykluViola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Bianka jak patrze na twój opis to mnie normalnie rozbawia 1 cs ! a tu bach udało się .. normalnie cud:P
Ja do tej pory mam taki odruch!z synem tez poszło niezłe bo 3 cykle, mimo wady na macicy ale ten 1 cykl to cud jak dla mnie! Nastawiałam sie na minimum 5!
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka87 - ja ma w środę na 11:20, ostatni cykl mój to 30 dni, a objawów nie mam raczej, oprócz kłucia brzucha, jajników, bardziej się męczę i te upławy lekko żółtawe, ale podobno to dlatego, że te upławy chronią tak jakby dziecko
także, będziemy się razem wspierać na pewno :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Bianka87 - ja ma w środę na 11:20, ostatni cykl mój to 30 dni, a objawów nie mam raczej, oprócz kłucia brzucha, jajników, bardziej się męczę i te upławy lekko żółtawe, ale podobno to dlatego, że te upławy chronią tak jakby dziecko
także, będziemy się razem wspierać na pewno :*
Ja jak raz zobaczyłam na majtkach lekko brązowe takie ciemno żółte to myślałam ze zawału dostanę! Juz widzę ze w tej ciąży będę ze sobą jak z jajkiem i panika na wszystko -
nick nieaktualnyViola999 wrote:a weż w tym mi tu nie smutaj do 5
Jak ja mam już 11 cs.. i chuj:) mi tylko został
Wiem po sobie ze to psychika, jak sie zajmie głowę czymś innym tak jak ja teraz remontem, a w tle starania to wyszło, w pierwszej ciąży to 2 cykle o niczym innym nie myślałam temperaturę mierzyłam badałam szyjkę...jak przyszedł miesiac wyjazdu na narty żyłam tylko wyjazdem i zapomniałam po co sie z mężem przytulam to zaskoczyło