X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula24 wrote:
    Dziewczynki ja i tak już Nie uwierzę w ten cykl dziś ostatni dzień duphaston jutro już koniec i czekam na @ :(
    A my czekamy na fasolkę Twoją :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula24 wrote:
    Dziewczynki ja i tak już Nie uwierzę w ten cykl dziś ostatni dzień duphaston jutro już koniec i czekam na @ :(

Oj Paula o tym właśnie pisałam dziś.
    Robienie testów i bety za wcześnie tak właśnie działa.
    Stres i smutek.
    I po co? Skoro tak wcześnie żaden wynik nie jest wiarygodny.
    Czasem owu się przesunie i może się okazać, że tak naprawdę to 6-7 dpo.

Nie stresuj. Wyrzuć z pamięci dzisiejszy wynik i cierpliwie czekaj do dnia miesiączki <3

• kania901 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:52

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a weż.. ty się trzepnij w głowę.. nie mów hop.. dopóki nie ma @ to nie ma mowy o braku wiary.. chyba ze wyslesz mi zdjęcie podpaski zakrwawionej wtedy mogę przyznać Ci rację.

Wojcinka, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    KateA92 - śliczny brzusio :* ciekawe kiedy mi zacznie rosnąć ;)
    Viola999 - no przecież się wybieram do lekarza w środę :) tylko zastanawiam się, czy wziąć od niej zwolnienie z pracy, bo przecież na stażu jestem, i tak się zastanawiam, bo do niej tylko raz pójdę, a tak to będę chodziła do innego lekarza, ale w tym problem, że dopiero za 2 tyg do niego idę ;/
    Monia1028 - Ryszardzie! hehe nie no ok, mi to się każde imię podoba, nawet stare :D

Ona my idziemy równo, tez mam dzis 5t5d
    Byłas u gina juz?? Ja mam jutro wizytę i myśle czy bedzie juz serduszko widać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wiara czyni cuda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka87 wrote:
    Ona my idziemy równo, tez mam dzis 5t5d
    Byłas u gina juz?? Ja mam jutro wizytę i myśle czy bedzie juz serduszko widać?
    To wspaniale, że będziemy miały rówieśniczki hihi :) ja mam w środę 1 wizytę i już się nie mogę doczekać, cały czas o tym myślę :) ja też bym chciała, już żeby serduszko było :) będę czekała na wieści od Ciebie :)

• kania901 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    To wspaniale, że będziemy miały rówieśniczki hihi :) ja mam w środę 1 wizytę i już się nie mogę doczekać, cały czas o tym myślę :) ja też bym chciała, już żeby serduszko było :) będę czekała na wieści od Ciebie :)

Ja mam jutro o 18 wiec dam znać napewno! Pamietam właśnie ze miałyśmy obie @ 12.10 ostatni :) masz jakoes objawy? Bo ja poza lekka zgaga i częstym sikaniem nic. Piersi bolą ale mnie zawsze przed @ bolą tez

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kania901 wrote:
    Bianka wszystko zależy od długości Twoich cykli. Ja masz dłuższe niż 30 to może być jeszcze za wcześnie na serduszko. Ja byłam 6t4d i nie widziałam, ale u mnie najprawdopodobniej byłby cykl 34 dniowy.

Ohhh to nie bedzie widać :( ostatni cykl miałam 31 dni :(

Viola999 lubi tę wiadomość

• kania901 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kania901 wrote:
    Ale przynajmniej potwierdzi ciążę. U mnie na podstawie ciałka żółtego wiedziała, że wszystko się prawidłowo rozwija. Czekam na informację po Twojej wizycie. :) Może jednak już coś zobaczysz. :)

Z drugiej strony skoro sikaniec wyszedł mi juz piec dni przed @ to moze ja owu miałam duzo szybciej w tym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Bianka jak patrze na twój opis to mnie normalnie rozbawia 1 cs ! a tu bach udało się .. normalnie cud:P

Ja do tej pory mam taki odruch! :) z synem tez poszło niezłe bo 3 cykle, mimo wady na macicy ale ten 1 cykl to cud jak dla mnie! Nastawiałam sie na minimum 5!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka87 - ja ma w środę na 11:20, ostatni cykl mój to 30 dni, a objawów nie mam raczej, oprócz kłucia brzucha, jajników, bardziej się męczę i te upławy lekko żółtawe, ale podobno to dlatego, że te upławy chronią tak jakby dziecko :) także, będziemy się razem wspierać na pewno :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    a weż w tym mi tu nie smutaj do 5 :)
    Jak ja mam już 11 cs.. i chuj:) mi tylko został :)
    Nie denerwuj mnie! :* u mnie się udało dopiero w 13 cyklu!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Bianka87 - ja ma w środę na 11:20, ostatni cykl mój to 30 dni, a objawów nie mam raczej, oprócz kłucia brzucha, jajników, bardziej się męczę i te upławy lekko żółtawe, ale podobno to dlatego, że te upławy chronią tak jakby dziecko :) także, będziemy się razem wspierać na pewno :*

Ja jak raz zobaczyłam na majtkach lekko brązowe takie ciemno żółte to myślałam ze zawału dostanę! Juz widzę ze w tej ciąży będę ze sobą jak z jajkiem i panika na wszystko :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:

Wiem po sobie ze to psychika, jak sie zajmie głowę czymś innym tak jak ja teraz remontem, a w tle starania to wyszło, w pierwszej ciąży to 2 cykle o niczym innym nie myślałam temperaturę mierzyłam badałam szyjkę...jak przyszedł miesiac wyjazdu na narty żyłam tylko wyjazdem i zapomniałam po co sie z mężem przytulam to zaskoczyło :)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:

Dobrze że chociaż Coś Ci zostało ;-)

InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość

‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ