Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zastanawiam co mi powie w środę endokrynolog bo mam tą pierwszą wizytę ale szybko zleciło
Zajrzy w psioche i powie ze szyjka jest rozpulchniona i zasiniona wiec jest ciąża haha nie ni żarcik
Doczekać się nie mogęMila123, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tusia a robiłas te badania z glukozą??
No właśnie zapomniałam na śmierć o nich i dzisiaj miałam pójść ale wstałam skrecona i nie poszłam może zajdę dziś i zapytam czy jak jutro zrobię to w srode na 10 będę mieć wyniki na cito -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny melduje, że nie będzie mnie jakiś czas.
Mąż kazał mi pakować się (same letnie ciuchy) i zakomunikował, że jedziemy na wakację bo za dużo myślę o staraniach. Uznał, że przez mój stres nigdy nam się nie uda.
Nic mi nie chce powiedzieć więc nie mam pojęcia gdzie nas zabiera
Uciekam się pakować.
Duuuużo dużo zdrówka.
Jak wróce ma tu być zielono!Agnieszka93, kania901, Wojcinka, InBlue, Natka2, Lili91, Martka10, Ink@, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Dziewczyny melduje, że nie będzie mnie jakiś czas.
Mąż kazał mi pakować się (same letnie ciuchy) i zakomunikował, że jedziemy na wakację bo za dużo myślę o staraniach. Uznał, że przez mój stres nigdy nam się nie uda.
Nic mi nie chce powiedzieć więc nie mam pojęcia gdzie nas zabiera
Uciekam się pakować.
Duuuużo dużo zdrówka.
Jak wróce ma tu być zielono!
Powiedz dla męża, że twoje koleżanki też myślą tylko o jednym, więc może też spakujemy?InBlue lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny Tusia oby tak bylo
Paula ja rowniez uwazam ze delikatny falstart i czekam na rozwoj sytuacji za kilka dni. Aaa i Bianka i Onaa ale fajnie ze ze zaszlyscie w ciaze w tym samym czasie bedziecie sie mogly uspokajac nawzajem jak zaczniecie panikowac hehe zycze Wam spokojnej ciazy i pieknych zdrowych bobaskow
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:51
Mila123, Zuza33, Agnieszka93, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta
Caroline, milo mi to słyszeć, już nie mam zamiaru Was opuszczac na tak długobuzka :-*
Nana może już pora na l4 ?
Ja dziś mam w planach zrobić chińszczyzne na obiad (późny bo moj wraca dopiero o 18)
Niby duzo pracy nas tym nie jest wstane na chwile rozprostuje chociaz kości
Chcę też zacząć nastepna książkę : zostań jeśli kochasz i wróć jeśli pamiętasz, czytala któraś z was ? Fajne są?
anq05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny