Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka gratuluję
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Kuchcinka zobaczysz ani sie oglądniesz i będziecie świętować pierwsza rocznice ja dopiero co wychodziłam za mąż a tu za miesiąc minie rok
Martynka kochanie nie zostawiaj naskogo ja się będę radzić w różnych sprawach? Musimy się 3mac wszystkie razem!
Dziewczynki testujące w najbliższym czasie trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki :*
Ja właśnie zjadłam 2 talerze rosołku bo żyje dzis paluszkami...
MyE udanego odpoczynku i pilnuj męża bo taki facet to skarbInBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej ja sie nie odezwalam w tej klotni, ale zdecydowanie uważam, ze fora sa po to by kazdy mogl sie wypowiedziec.
Romek nie napisal, ze in vitro to zło, ze kazdemu odradza czy cokolwiek negatywnego lub osądającego. Napisal tylko, ze jego poglady i postawa życiowa wyklucza in vitro i razem z żoną nie biorą tej opcji pod uwagę. I MA PRAWO.
Ludzie on nie nzapisal nic co by dyskryminowało te metodą, a jedynie wyrazi swoje własne, subiektywne zdanie, ktore moze się podobac lub nie, ale powinno byc uszanowane.
Takze Martynka to, ze ktos sie nie odzywa to nie znaczy ze od razu jest naatwiony antyWojcinka, KateA92 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzis slaby dzien baaaaardzo. Jakies takie mnie mysli dopadły, czy w ogole jest sens się starać o kolejne dziecko. Mam dwojke dzieci rok po roku, parkę, odchowaną powiedzmy. Wreszcie moge wyjsc z domu bez zadręczania się, dzieciaki samodzielne, Juz nie ma strachu zostawic ich z kims i isc na randkę z mężem. Moglabym wiecej czasu poswięcic na zwiazek zamiat na pieluchy..
Poza tym co, jesli ja tak walcze o to dziecko a ono urodzi sie chore? Dwa razy mi sie udalo, mam zdrowie dzieci a co jeslitym razem nie będę miała tyle szczęścia??
Mam bardzo slaby dzien i sie zastanawiam czy to wszystko ma sens i czy za ta walke nie czeka na mnie kara zamiast nagrody..Daniel
-
InBlue wrote:Dziękujemy nana, zobaczymy co się z tego testowania wykluje.. albo @ albo fasolka
mam nadzieję ze niedługo mina ci te mdłości bo wykończyć się przy tym idzie. Mnie na szczescie tak nie meczylo w pierwszej ciąży ale jak mnie zgaga dopadła to myślałam ze padne.InBlue lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Wiesz to chyba nie do końca tak jest. Co lekarz to opinia, mój w klinice powiedział mi ze książkowy pęcherzyk to 24mm, ale wiadomo ze one rożnie pękają. Z kolei moja gin poza klinika twierdzi ze 26mm jest super. Kto inny Ci powie ze 26 to juz za duzo i bądź tu mądra
wydaje mi sie tak z tego co czytałam i co wiem to 26mm to jest taka przyblizona granica.
Ja na Twoim miejscu zafundowalabym sobie w jednym cyklu porządny monitoring do samej owu z potwierdzeniem ze owu faktycznie wystąpiła. Troche to kosztuje ale myśle ze w jednym cyklu na prawdę warto, bo inaczej nigdy sie nie dowiesz jak szybko Ci rosną pecherzyki i przy jakiej wielkości pękają. Nie odbierz tego źle ale dodając do tego wiek to myśle ze na prawdę warto sie tym zainteresować.
To mi teraz dojebałaś, zmieniłam właśnie forum z Ovu na "w oczekiwaniu na menopauzę" haha
Mój problem jest taki, że w pobliżu jest jeden lekarz który robi monitoring i za każdy bierze 180 zł. Po trzech wizytach u niego mam dość jego gadania, że zamiast przychodzić na monitoring mam się mężem zająć iczęsto.
Oczywiście wspominałam mu też o tym że naszesą bardzo częste ( co widać na wykresie) pomimo długiego stażu małżeńskiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Właśnie to do mnie dotarło. Kłotnie przez jedną osobę, Przykro mi jest czytac ale Natka ma racje. Zawsze stawałyscie po stronie Martyny cokolwiek by sie nie dzialo, raz wiecej osob jak Ona to wyrazila polubilo moj post i juz wielkie oburzenie. Chcialam przejsc na inny watek ale nie potrafilam sie wbic jakos mi tutaj fajnie bylo. Usunelabym to cholerne konto ale wykupilam abonament i szkoda mi bo moge tutaj sprawdzac moje cykle.
Widocznie nie ma tu miejsca dla mnie. Przykro mi bardzo. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
-
nick nieaktualny