Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:22
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
InBlue wrote:No wlasnie dziewczyny a u was ile kosztują wizyty u ginekologa? U nas bardzo drogo się cenią. Jedna wizyta 130 zl + 30 zl cytologia. Inny zaś bierze 100 zl ale egzaminuje Cię na każdej wizycie. Inny zaś 150 zl. Masakra jakaś. A jeszcze inny mimo że nie dużo bierze to strasznie się oblizuje (tak mi koleżanki mówiły ) i na pewno nigdy bym do niego nie poszła bo jeszcze.. by mi chciał wylizac i co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Jak robicie dziewczyny ta chińszczyznę?
Ja kroję w kostkę filet z kurczaka, podsmażam na oleju dodaję przyprawę do kurczaka,paprykę slodka ,ostrą i odrobinę pieprzu, potem jak kurczak sie juz ladnie podsmazy dodaję mrożona mieszankę chińską z hortexu, smazy się chwilę, calosc podlewam odrobiną wody i duszę do miękkości tych warzywek i mieska, na koniec dodaję sos slodko kwaśny i podaję z ugotowanym ryżemnana266 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
Lili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Ja kroję w kostkę filet z kurczaka, podsmażam na oleju dodaję przyprawę do kurczaka,paprykę slodka ,ostrą i odrobinę pieprzu, potem jak kurczak sie juz ladnie podsmazy dodaję mrożona mieszankę chińską z hortexu, smazy się chwilę, calosc podlewam odrobiną wody i duszę do miękkości tych warzywek i mieska, na koniec dodaję sos slodko kwaśny i podaję z ugotowanym ryżem
Dziekuje Kuchcinka -
nick nieaktualnyMam za swoje, nie było mnie przez weekend i ponad 40 stron do nadrobienia, myslałam, ze do końca miesiaca się nie wyrobię z tym czytaniem.
Syn od dzisiaj w nowej szkole
Kate piękny brzusio
MyE udanego wypoczynku
Witam nowe osoby na forum
Dziewczyny forum jest po to aby się wygadać, niezależnie od poglądów, a obrażanie się i wypisywanie z forum uważam za dziecinadę, ale Wasza sprawa. Będzie mi Was brakować jeśli odejdziecie. Nic na siłę....
Monia super, że się odezwałaś, masz bardzo silną dzidzię. Trzymam za Was kciuki i czekam na szczęśliwe rozwiązanie.
Natka dobrze, że pogadałaś z nauczycielkami, może od teraz ojciec nie będzie się spóźniał
W ciąży z synem do 4 miesiąca miałam straszne mdłości i wymioty, a później zgagę, okropną. Wiem co przeżywacie.
Wracając do in vitro - nie mam nic przeciwko, jeśli dla pary jest to jedyna szansa i chcą z niej skorzystać to nie widzę przeszkód. Gdybym nie miała dziecka sama bym się na to zdecydowała, tym bardziej, że u nas 3 próby są pokrywane z rozszerzonego ubezpieczenia.
Kuchcinka trzymam kciuki za 2 zabieg, aby tym razem sie udało. Napisz list do Św. MikołajaII kreseczki byłby to wspaniały prezent pod choinkę.
Tusia jak kręgosłup, mam nadzieję, że juz nie boli
Paula również uwazam ze na bete było za wczesnie
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, obiecuję poprawę
stella_88, Monia1028, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny