X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE ja to czekam na jakąś fote od Ciebie z pięknym widokiem na sloneczna plaże i Ty w falach błękitnych wód :-)
    Az mnie ciekawosc zżera gdzie Ciebie mąż porwał :-)

Ink@, Martka10, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Ja na Ciebie sie nie zloszcze :)

mówiłam przecież :)

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    ja to pewnie zrbię jakieś pyszne jedzonko i spędze je w domu z mężem :-) już mu powiedziałam, że chce pyszne Piccolo bo przecież w ciąży będę :-P :-D :-D

Piszesz pyszne jedzonko i wiesz co widzę?
    Placek tortilli posmarowany sosem jogurtowo chrzanowym, na to mix salat,żółty ser, szynka konserwowa papryczki i ogoreczek według uznania to zawiniete w rulonik i w folie spożywcza na 4h do lodówki.
    Później z lodówki wyjac pokroic w szerokie plastry i piramida na talerz <3 cieknie mi ślinka :-D

Ink@ lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Piszesz pyszne jedzonko i wiesz co widzę?
    Placek tortilli posmarowany sosem jogurtowo chrzanowym, na to mix salat,żółty ser, szynka konserwowa papryczki i ogoreczek według uznania to zawiniete w rulonik i w folie spożywcza na 4h do lodówki.
    Później z lodówki wyjac pokroic w szerokie plastry i piramida na talerz <3 cieknie mi ślinka :-D
    Moja ulubiona przystawka :)

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    Moja ulubiona przystawka :)
    O mmmm nom <3 <3 ostatnio za mną chodziła ale jakoś tak nie było czasu zrobić :-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zeszłym roku prosto z Sylwka pędziłam do pracy na 6.00 i w tym roku pasuję. Jeden rok może odbyć się na "białej sali".

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sylwestra pewnie spedze hmm w łóżku ,ale za to z moją dzidzia w brzuchu na spokojne aby nic sie nie wydarzylo bo w szpitale w takie dnie opieka marna...
    Wypijemy piccolo pojemy troche i pewnie po polnocy po obejrzeniu koncertu z polsatem pojdziemy lulac :-) i tez bedzie pieknie :-)

Tasza, Martka10, Ink@, Tusia_87, Wojcinka, Lisa85, Natka2 lubią tę wiadomość

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    oooo i smaka mi narobiłaś :-P :-D nie jadłam takiego dania, ale brzmi ciekawie :-D

To można zajadac jedno za drugim :-)
    Fajnie tez samemu zrobić pite

http://www.mojewypieki.com/post/chlebek-pita

Później to podgrzać odkroic górę i włożyć do środka plaster żółtego sera i do środka wcześniej naszykowane skladniki wrzucać ja wrzucam: pomidor, kurczak podsmażony, cukinia, ogórek, jajko, winogrona bez pestek i kawałki serka zotarella. To wszystko zalewam podgrzana lekko śmietaną wymieszana z cury.
    PYSZOTKA!

Ink@ lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Ja sylwestra pewnie spedze hmm w łóżku ,ale za to z moją dzidzia w brzuchu na spokojne aby nic sie nie wydarzylo bo w szpitale w takie dnie opieka marna...
    Wypijemy piccolo pojemy troche i pewnie po polnocy po obejrzeniu koncertu z polsatem pojdziemy lulac :-) i tez bedzie pieknie :-)

Na pewno będzie pięknie najważniejsze że wspólnie :-*

Monia1028 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    A niech to...nie wpisalam sie na 1000 stronie. Bede miala pecha?
    Cos mi tu zapachnialo watpliwowciami ciazowymy, nikt ma sie nie poddawac bo jak sie ktoras podda to ja sie wkurze i pokaze wam z moimi "kilkoma" plemnikami jak sie dzieci robi :D

Też nie zdążyłam, ale wpisuj się tempem na str 1002. Nie dość, że 1000 -czna to jeszcze z dwójka na końcu. Masz murowane bycie we dwoje w szybszym czasie niż myślisz.

Martka10 lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kupiłam makaron cannnelloni.. zamarzyły mi się nadziewane szpinakiem z czosnkiem i fetą:-) alee to w środę będę się w to bawić bo jutro nie zdąże :-)

• Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem z doświadczenia, że dla Was 22 to żadna pora, ale ja kładę się. Nie dość, z praca to muszę dać się wyspać mojej owu. Dzieli mnie od niej 2 dni - niech się więc jajeczko wyśpi i pęknie szczęśliwie.

Ink@ lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczycie, że jeszcze w tym roku posypią się kreseczki :* a my sylwestra pewnie spędzimy na domówce, tylko ja już piła nie będę :) eh jak ten rok szybko zleciał, a pamiętam jeszcze tamtego sylwestra :) dobranoc kochane i kochany rodzyneczku hehe :*

szygas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    Dziewczyny wiem z doświadczenia, że dla Was 22 to żadna pora, ale ja kładę się. Nie dość, z praca to muszę dać się wyspać mojej owu. Dzieli mnie od niej 2 dni - niech się więc jajeczko wyśpi i pęknie szczęśliwie.

spokojnej nocki Kochana i kolorowych :-) :-)

Tasza lubi tę wiadomość

• Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Zobaczycie, że jeszcze w tym roku posypią się kreseczki :* a my sylwestra pewnie spędzimy na domówce, tylko ja już piła nie będę :) eh jak ten rok szybko zleciał, a pamiętam jeszcze tamtego sylwestra :) dobranoc kochane i kochany rodzyneczku hehe :*

Dobrej nocy dziewczyny i Romek. Do jutra.

szygas lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:

szygas lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:

Kolorowych!!! :* :-)

Tasza lubi tę wiadomość

‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ