Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:ja to pewnie zrbię jakieś pyszne jedzonko i spędze je w domu z mężem
już mu powiedziałam, że chce pyszne Piccolo bo przecież w ciąży będę
Piszesz pyszne jedzonko i wiesz co widzę?
Placek tortilli posmarowany sosem jogurtowo chrzanowym, na to mix salat,żółty ser, szynka konserwowa papryczki i ogoreczek według uznania to zawiniete w rulonik i w folie spożywcza na 4h do lodówki.
Później z lodówki wyjac pokroic w szerokie plastry i piramida na talerzcieknie mi ślinka
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Piszesz pyszne jedzonko i wiesz co widzę?
Placek tortilli posmarowany sosem jogurtowo chrzanowym, na to mix salat,żółty ser, szynka konserwowa papryczki i ogoreczek według uznania to zawiniete w rulonik i w folie spożywcza na 4h do lodówki.
Później z lodówki wyjac pokroic w szerokie plastry i piramida na talerzcieknie mi ślinka
-
nick nieaktualnyJa sylwestra pewnie spedze hmm w łóżku ,ale za to z moją dzidzia w brzuchu na spokojne aby nic sie nie wydarzylo bo w szpitale w takie dnie opieka marna...
Wypijemy piccolo pojemy troche i pewnie po polnocy po obejrzeniu koncertu z polsatem pojdziemy lulaci tez bedzie pieknie
Tasza, Martka10, Ink@, Tusia_87, Wojcinka, Lisa85, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:oooo i smaka mi narobiłaś
nie jadłam takiego dania, ale brzmi ciekawie
To można zajadac jedno za drugim
Fajnie tez samemu zrobić pite
http://www.mojewypieki.com/post/chlebek-pita
Później to podgrzać odkroic górę i włożyć do środka plaster żółtego sera i do środka wcześniej naszykowane skladniki wrzucać ja wrzucam: pomidor, kurczak podsmażony, cukinia, ogórek, jajko, winogrona bez pestek i kawałki serka zotarella. To wszystko zalewam podgrzana lekko śmietaną wymieszana z cury.
PYSZOTKA!Ink@ lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Ja sylwestra pewnie spedze hmm w łóżku ,ale za to z moją dzidzia w brzuchu na spokojne aby nic sie nie wydarzylo bo w szpitale w takie dnie opieka marna...
Wypijemy piccolo pojemy troche i pewnie po polnocy po obejrzeniu koncertu z polsatem pojdziemy lulaci tez bedzie pieknie
Na pewno będzie pięknie najważniejsze że wspólnie :-*Monia1028 lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:A niech to...nie wpisalam sie na 1000 stronie. Bede miala pecha?
Cos mi tu zapachnialo watpliwowciami ciazowymy, nikt ma sie nie poddawac bo jak sie ktoras podda to ja sie wkurze i pokaze wam z moimi "kilkoma" plemnikami jak sie dzieci robi
Też nie zdążyłam, ale wpisuj się tempem na str 1002. Nie dość, że 1000 -czna to jeszcze z dwójka na końcu. Masz murowane bycie we dwoje w szybszym czasie niż myślisz.Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiem z doświadczenia, że dla Was 22 to żadna pora, ale ja kładę się. Nie dość, z praca to muszę dać się wyspać mojej owu. Dzieli mnie od niej 2 dni - niech się więc jajeczko wyśpi i pęknie szczęśliwie.
Ink@ lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualnyZobaczycie, że jeszcze w tym roku posypią się kreseczki :* a my sylwestra pewnie spędzimy na domówce, tylko ja już piła nie będę
eh jak ten rok szybko zleciał, a pamiętam jeszcze tamtego sylwestra
dobranoc kochane i kochany rodzyneczku hehe :*
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Dziewczyny wiem z doświadczenia, że dla Was 22 to żadna pora, ale ja kładę się. Nie dość, z praca to muszę dać się wyspać mojej owu. Dzieli mnie od niej 2 dni - niech się więc jajeczko wyśpi i pęknie szczęśliwie.
spokojnej nocki Kochana i kolorowychTasza lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Zobaczycie, że jeszcze w tym roku posypią się kreseczki :* a my sylwestra pewnie spędzimy na domówce, tylko ja już piła nie będę
Dobrej nocy dziewczyny i Romek. Do jutra.
szygas lubi tę wiadomość
według OM
onaa123 wrote:Zobaczycie, że jeszcze w tym roku posypią się kreseczki :* a my sylwestra pewnie spędzimy na domówce, tylko ja już piła nie będę
szygas lubi tę wiadomość
według OM
według OM
według OM
według OM
nick nieaktualnyTasza wrote:Dziewczyny wiem z doświadczenia, że dla Was 22 to żadna pora, ale ja kładę się. Nie dość, z praca to muszę dać się wyspać mojej owu. Dzieli mnie od niej 2 dni - niech się więc jajeczko wyśpi i pęknie szczęśliwie.
Kolorowych!!! :*Tasza lubi tę wiadomość