Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej :)ja dopiero dziś dałam coś napisać wczoraj padlam gratuluję 1000 stron Kuchcinka spóźnione ale szczere życzenia z okazji rocznicy 6 miesięcy zlecialo
przede wszystkim uprawnionych II kreseczek niech sie szybko pojawia
swoją dtoga najgorszy jest czas od owulacji do @ te czekanie masakra, mi jakoś w środę owu wypada i potem czekać do @ buu
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Hej kochane, wczoraj ucieklam bo nie miałam na nic ochoty, wyć mi się chciało...leżałam i smutalam,
Mąż mnie wkurzyl... Mówie do niego ze za jakiś czas będzie musiał powtórzyć badania a on do mnie ze po co przecież nie będzie ciągle się badał, na co ja do niego ze musimy sprawdzić czy dalej jest ok czy Może lepiej, mówię że przecież my się już rok staramy i nic nie ma na co on do mnie uwaga: ale o co ci chodzi? Rok? Przecież nie którzy starają się po 5 czy 10 lat i żyją!
Dziewczyny myślałam że padne! I uświadomiłam sobie ze jemu to wcale nie zależy na tym drugim dziecku i ma wszystko w dupie! Ja już mam dość co miesiąc katorga ból rozczarowanie a ten sobie tak lekko do tego podchodzi! Ja to chyba nie muszę strac się o dziecko tylko o nowego partnera!
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj wkładałam rano globulke vitalgynC na zakwaszenie pochwy ej wkładam a tu mi leci śluz jak woda koloru spermy. Ej nigdy tak przed okresem nie miałam. Normalnie lał się ten śluz jak woda ze mnie no tragedia. Nic czekamy do mikołaja i testujemy chyba że mnie wcześniej zaleje AKYSZ AKYSZ AKYSZ!!!
-
Dombrusia ja brałam 3 razy dziennie po 2 kapsułki fo owulacji.
Trzymam kciuki za rzucenie palenia.
Ten desmoxan jest dobry znajoma rzucila z nim palenie
Paula porozmawiaj z mężem na spokojnie czy chce dziecka czy nie. Może być tak że jego przerasta to ze musi biegać i wtedy nic na siłę bo i on się blokuje.
Ja dziś nie zrobię tej krzywej cukrowej bo budzik mnie nie obudził drugi dzień pod rząd. Trudno idę jutro bez tego badania najwyżej ona da mi skierowanie.
Temp się utrzymuje no aż ciekawe hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dombrusia ja brałam 3 razy dziennie po 2 kapsułki fo owulacji.
Trzymam kciuki za rzucenie palenia.
Ten desmoxan jest dobry znajoma rzucila z nim palenie
Paula porozmawiaj z mężem na spokojnie czy chce dziecka czy nie. Może być tak że jego przerasta to ze musi biegać i wtedy nic na siłę bo i on się blokuje.
Ja dziś nie zrobię tej krzywej cukrowej bo budzik mnie nie obudził drugi dzień pod rząd. Trudno idę jutro bez tego badania najwyżej ona da mi skierowanie.
Temp się utrzymuje no aż ciekawe hehe
Czyli od którego dnia cyklu? -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:U mnie the walking dead sie nagrywa i obejrzę jutro z mężem
O kurwa właśnie mówią o kobiecie która w ciagu 14 lat miała 17 prób in vitroz 13 proby urodziła córkę, a z 17 próby trojaczki!
I o facecie który jest super płodny i zarabia jako dawca nasienia, ale nie oddaje nasienia do banku spermy tylko zapładnia kobiety w bardzo tradycyjny sposób czyli po prostu bzyka sie z nimi!! Przyjeżdzają do niego normalnie pary jedna po drugiej. Mężowie czekają a on uprawia seks z ich żonamiKoleś w ogóle nie jest atrakcyjny , gruby i w ogóle ale spłodził juz 106 dzieci!!!!!
Nie mam tego programu niestety, a często puszczają tam fajne filmy.
Ale to co wczoraj nam relacjonowałas...istny hit! -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Lili GRATULUJE I CAŁUJĘ
A teraz pisz jakie masz objawy
W sumie tak jak wam pisałam - przede wszystkim cycki. To ze bolały to jedno, ale całe były takie nabrzmiałe, sutki ciemniejsze i powiększone jakby. Któraś chyba kiedyś wlasnie pisała ze juz pare dni po ovu zaczęły bolec i ja tak wlasnie miałam, bardzo wczesnie zaczęły, a zwykle jakos 2-3 dni przed okresem dopiero zaczynaja.
Powiem wam ze naprawde miałam takie przeczucie ze sie udało ale jak przyszło co do czego to zwątpiłam. Nawet dzisiaj sie zastanawiałam czy testować czy poczekać jeszcze, tak długo dreptałam przed łazienka ze mało sie nie posikalamMartka10, Forumkowiczka, Ink@, Wojcinka, InBlue, stella_88, Zuza33 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Paula24 wrote:Hej kochane, wczoraj ucieklam bo nie miałam na nic ochoty, wyć mi się chciało...leżałam i smutalam,
Mąż mnie wkurzyl... Mówie do niego ze za jakiś czas będzie musiał powtórzyć badania a on do mnie ze po co przecież nie będzie ciągle się badał, na co ja do niego ze musimy sprawdzić czy dalej jest ok czy Może lepiej, mówię że przecież my się już rok staramy i nic nie ma na co on do mnie uwaga: ale o co ci chodzi? Rok? Przecież nie którzy starają się po 5 czy 10 lat i żyją!
Dziewczyny myślałam że padne! I uświadomiłam sobie ze jemu to wcale nie zależy na tym drugim dziecku i ma wszystko w dupie! Ja już mam dość co miesiąc katorga ból rozczarowanie a ten sobie tak lekko do tego podchodzi! Ja to chyba nie muszę strac się o dziecko tylko o nowego partnera!
Mój maz mnie tez wczoraj wkurzył. On w kilka sekund potrafi doprowadzić mnie to takiego stanu,ze szok...wiedział ze w piątek jedziemy na badanie. Wiedział,ze przez ten tydzień abstynencja od wszystkiego. Kurczę No rozmawialiśmy o tym, a on wczoraj na imieninach wujka tak po prostu wziął kielicha i sie napił. Pózniej drugiego i trzeciego...kipiałam ze złości. Po powrocie do domu rzuciłam mu ze przecież mamy badania w piątek i zeby sam jechał skoro potrzebował sie napić. No i co powiedział...hit! Ze on tam tez nie potrzebuje jechac! Zabije go kiedyś -
Forumkowiczka wrote:Wspaniała wiadomość!
Gratuluje :*
Rośnijcie zdrowo.
Ile ci sie okres spóźnia? Jakieś objawy? Który cykl starań?
Dziekujedzisiaj mam termin @. O objawach pisałam wcześniej - głównie bolące i napuchnięte piersi. I to był właściwie 3cs bo miesiąc przerwy musieliśmy zrobic po szczepionce.
Aniołek 29.12.16