Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili91 - a jaką niespodziankę szykujesz dla męża? w sensie jak mu o tym powiesz?
bo ja to nie wytrzymałam i napisałam do niego i zadzwoniłam, a jak jeszcze w ciąży nie byłam, to se planowałam, że jak zajdę, to zrobię niespodziankę, że np kupię mu w prezencie jakieś buciki malutkie
InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili91 - gratulacje:) Super:) Mnie się czasem wydaje, że ja się nigdy nie doczekam.
No ale takie wiadomości działają motywująco i jakoś podnoszą na duchu.
Czekam na kolejne wieści w takich sprawach;)
A zupkę dyniową też mam akurat - zrobiłam co prawda sama, mój mąż tylko zjadłW tym jest naprawdę niezły.
Miłego dnia Wszystkim!Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
nick nieaktualnyInBlue wrote:Od razu zadzwonilam bo bym chyba sie nie doczekała jego przyjazdu do domu (praca kierowcy). A obiecałam sobie ze nic mu nie powiem do jego przyjazdu a tu zonk; )
ja jutro mam 1 wizytę i mój się specjalnie z pracy zwolni i pojedziemy
a takie 1 badanie, to zawsze jest dopochwowo? a np jak sprawdzi, czy jest serduszko? przy badaniu dopochwowym?
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Lili91 - a jaką niespodziankę szykujesz dla męża? w sensie jak mu o tym powiesz?
bo ja to nie wytrzymałam i napisałam do niego i zadzwoniłam, a jak jeszcze w ciąży nie byłam, to se planowałam, że jak zajdę, to zrobię niespodziankę, że np kupię mu w prezencie jakieś buciki malutkie
Tak sobie mysle ze dam mu prezencik (pewnie sie bedzie spodziewał czego innego bo dzisiaj nasza rocznica) i do środka chciałam włożyć takie malusie śpioszki z napisem "i love dad" Hahakupiłam je juz dawno temu wlasnie ma ta okazje
co myślicie?
Lisa85, Wojcinka, Martka10, anq05 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili gratulacje!!! Bardzo się cieszę
dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki :*
Kate powodzenia na wizycieja mysle ze Fabianek to po prostu będzie taki grzeczny maly mężczyzna
Ja tez planowałam zrobić Mężowi niespodziankę i kolacje i wręczyć Mu test bo akurat byl w pracy ale niestety zamiast tego musiałam zadzwonic i Mu powiedziec ze jestem w ciąży i krwawię i musimy jechac do szpitala -
Hey. Ja juz po wizycie oprócz bakterii w moczu wszystko w porządku. Serduszko bilo ,
Co tam u was ciekawego? Ktos testowal?
Wczoraj myślałam ze umrę, tak zle się czułam , mdlosci i wymioty mnie dopadly. Od wczorajszego sniadania jestem na głodzie, rano dzis tylko cherbatka, wracam do domu i może jakiś kisiel sobie ugotuje tez nienajlepiej sie czuje.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość