X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Lili91 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane bardzo wam dziekuje i czekam teraz na was! Wiem na pewno ze wszystkie niedługo będziemy sie razem cieszyły z fasolek :) trzymam za was mocno kciuki!

Pomyslałam ze zamieszczę wam tu mój "przepis na sukces" :) z przymrużeniem oka oczywiscie bo wiadomo ze każdy organizm inny i nie wiadomo jak i kiedy sie uda, ale gdyby chociaż jednej sie udało zajść w podobny sposób jak mi to bede szczęśliwa. A wiec:
    -MACA - oboje z narzeczonym piliśmy codziennie, dużo lepiej sie po niej czułam wiec mysle ze mogła pomoc
    - concieve plus - żel intymny, ja kupiłam ten w ampułkach i przed stosunkiem wyciskałam sobie jego zawartość do środka i z nim sie kochaliśmy
    - wit C (lewoskrętna) - jest lepiej przyswajalna dla organizmu niż ta zwykła, polecam niezależnie od staran :)
    - seks u nas był codziennie od okresu az do po owulacji, wiem ze to nie do końca zgodnie z zaleceniami ale po prostu po mace miałam taka chcice za przeproszeniem ze nie bardzo mnie to interesowało :P
    - kochaliśmy sie najczęściej od tył, po pierwsze dlatego ze tak lubimy, po drugie podobno plemniki maja krótsza drogę do celu :) No i nogi w gorze potem, pewnie ze to nie jest konieczne ale nie zaszkodzi moim zdaniem :)

To tyle, oczywiscie tak jak mowię, wiem ze to żadna recepta na sukces ale moze akurat komuś cos pomoże, bardzo sie bede cieszyć :)

Tusia_87, Forumkowiczka, Wojcinka, Lisa85, nick nieaktualny, szygas, nick nieaktualny, Tasza lubią tę wiadomość

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia dobry pomysl zwłaszcza ze sie sypia rocznicowe kreseczki:)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez od tylu i nogi w górze :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Tusia dobry pomysl zwłaszcza ze sie sypia rocznicowe kreseczki:)
    Hehe zobaczymy co tam wyjdzie narazie czekam spokojnie do 30 na termin @

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Tusia kochanie już dawno boli he he .. stooperan wzięty:)

Ja jak mam problem taki to odrazu dwa naraz chyba ze mogę siedzieć w domu wtedy nie biorę nic żeby organizm się oczyścil.
    Przyznaj się lepiej co wczoraj zjadłas? :-P

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    My tez od tylu i nogi w górze :)
    My tak samo :-)

nana266 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Tusia my to samo i dodatkowo oboje tak uparci... :)
    Noo nie wiem, zobaczymy jak on to zniesie :D w sumie 1 dziecko z mezem ;D poki co widze, ze troche dume schowal do kieszeni, stara sie mnie wyreczac jak widzi, ze leze i umieram z mdlosci, od wczoraj to jakas tragedia, mdlosci, katar, bol glowy i rozciaganie macicy, sam pojechal na zakupy po pracy :)
    Natka łącze sie z Toba w bólu mdłości i wymiotów :* mnie wczoraj tak meczylo ze myślałam ze nie wytrwam nawet w pracy wymiotowałam...

Tez mi sie zdarzylo ostatnio rozplakac bo mi Mąż cos tam w żartach powiedzial a ja w ryk a za chwile w śmiech albo płakałam bo piosenka smutna byla ;)

Mój Mężuś kochany robi codziennie zakupy żebym nie nosila i wyręcza mnie we wszystkim w czym moze. Kochany mój :)

Mila123 lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia wiesz co tak sobie mysle bo mam siostrę w Twoim wieku i nie ma nawet chłopaka a Ty mąż i dwójka dzieci a może 3 w drodze :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Tusia wiesz co tak sobie mysle bo mam siostrę w Twoim wieku i nie ma nawet chłopaka a Ty mąż i dwójka dzieci a może 3 w drodze :)

I 3 psy :-P

To czasem tak bywa moja siostra ma 37 lat i ani chłopaka ani nie myśli o dziecku.
    Ma suczkę i ja kocha tak to czasem bywa a Twoja siostra nie myśli żeby z kimś się zwiazac? Może podobnie fo mojej siostry ma podejście :-)

Violus kochanie zobaczyłam to i odrazu mowie sobie no Wiola przed mężem jak się pręży :-)
    15dziewczyna.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:33

Lili91, KateA92, Wojcinka, Natka2, Mila123, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zolw.gifhahhaahhahahaha

Wojcinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    I 3 psy :-P

To czasem tak bywa moja siostra ma 37 lat i ani chłopaka ani nie myśli o dziecku.
    Ma suczkę i ja kocha tak to czasem bywa a Twoja siostra nie myśli żeby z kimś się zwiazac? Może podobnie fo mojej siostry ma podejście :-)

Violus kochanie zobaczyłam to i odrazu mowie sobie no Wiola przed mężem jak się pręży :-)
    15dziewczyna.gif
    Chyba nie trafiła na odpowiedniego faceta. Chciałaby z kims byc ale z 2 str odpowiada jej niezależność. Moja młodsza siostra ma 3,5 córkę i wyszla w tym roku za maz ja mam męża i jestem w związku prawie 9 lat i Dzidzi w drodze a ona caly czas sama ma tylko dużo znajomych.

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mojego Męża tez siostra w Waszym wieku sama ;)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 00:27

• nana266 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka czujesz juz ruchy? :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Forumkowiczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili91 wrote:
    Dziewczynki kochane bardzo wam dziekuje i czekam teraz na was! Wiem na pewno ze wszystkie niedługo będziemy sie razem cieszyły z fasolek :) trzymam za was mocno kciuki!

Pomyslałam ze zamieszczę wam tu mój "przepis na sukces" :) z przymrużeniem oka oczywiscie bo wiadomo ze każdy organizm inny i nie wiadomo jak i kiedy sie uda, ale gdyby chociaż jednej sie udało zajść w podobny sposób jak mi to bede szczęśliwa. A wiec:
    -MACA - oboje z narzeczonym piliśmy codziennie, dużo lepiej sie po niej czułam wiec mysle ze mogła pomoc
    - concieve plus - żel intymny, ja kupiłam ten w ampułkach i przed stosunkiem wyciskałam sobie jego zawartość do środka i z nim sie kochaliśmy
    - wit C (lewoskrętna) - jest lepiej przyswajalna dla organizmu niż ta zwykła, polecam niezależnie od staran :)
    - seks u nas był codziennie od okresu az do po owulacji, wiem ze to nie do końca zgodnie z zaleceniami ale po prostu po mace miałam taka chcice za przeproszeniem ze nie bardzo mnie to interesowało :P
    - kochaliśmy sie najczęściej od tył, po pierwsze dlatego ze tak lubimy, po drugie podobno plemniki maja krótsza drogę do celu :) No i nogi w gorze potem, pewnie ze to nie jest konieczne ale nie zaszkodzi moim zdaniem :)

To tyle, oczywiscie tak jak mowię, wiem ze to żadna recepta na sukces ale moze akurat komuś cos pomoże, bardzo sie bede cieszyć :)
    Ja tez najlepiej czuje męża w pozycji od tylu wiec najczęściej tak sie przytulamy :) skorzystam z rady :) muszę zrobić zakupy wobec tego :)

Lili91 lubi tę wiadomość

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • Viola999 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAriatki.. ha ha ja tak nie umiem;)

• Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    My również od tyłu i nogi w górze, więc może coś w tym jest ? Może to przepis na synka ? :D jest tu jakaś mama, która ma już córkę po takim zakończonym od tyłu finiszu ?
    Tez słyszałam ze to pozycja na syna...
    Szybko niech któraś obali ten mit i przyzna sie ze ma z tej pozycji syna :p

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • zuzu Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki! Dawno mnie nie było. Ale mam trochę problemy zdrowotne chcę się z wami podzielić. Około miesiąca temu wyczułam u siebie guzek na szyi pomiędzy kośćmi obojczyka. Na USG widać guzek na RTG już nie. Na 1 grudnia zaplanowane mam tomografię komputerowa. Więc starania musza poczekać.... Wiem że będzie dobrze ale muszę mieć pewność co to jest.... Pozdrawiam was i życzę wszystkim i każdej z osobna dwóch kreseczek . Buziaki kochane. Będę was tu podglądać czasami.

ostatnia @ 05.11
    6 cs. O pierwsza fasolkę :-)
    27 lat.
  • nana266 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    My również od tyłu i nogi w górze, więc może coś w tym jest ? Może to przepis na synka ? :D jest tu jakaś mama, która ma już córkę po takim zakończonym od tyłu finiszu ?
    Ja jeszcze nie wiem co będzie ale jakies mam przeczucie ze dziewczynka a może to bardziej marzenie? :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:

Tak ja :-P

Lili91, KateA92, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ