X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Lili91 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane bardzo wam dziekuje i czekam teraz na was! Wiem na pewno ze wszystkie niedługo będziemy sie razem cieszyły z fasolek :) trzymam za was mocno kciuki!

Pomyslałam ze zamieszczę wam tu mój "przepis na sukces" :) z przymrużeniem oka oczywiscie bo wiadomo ze każdy organizm inny i nie wiadomo jak i kiedy sie uda, ale gdyby chociaż jednej sie udało zajść w podobny sposób jak mi to bede szczęśliwa. A wiec:
    -MACA - oboje z narzeczonym piliśmy codziennie, dużo lepiej sie po niej czułam wiec mysle ze mogła pomoc
    - concieve plus - żel intymny, ja kupiłam ten w ampułkach i przed stosunkiem wyciskałam sobie jego zawartość do środka i z nim sie kochaliśmy
    - wit C (lewoskrętna) - jest lepiej przyswajalna dla organizmu niż ta zwykła, polecam niezależnie od staran :)
    - seks u nas był codziennie od okresu az do po owulacji, wiem ze to nie do końca zgodnie z zaleceniami ale po prostu po mace miałam taka chcice za przeproszeniem ze nie bardzo mnie to interesowało :P
    - kochaliśmy sie najczęściej od tył, po pierwsze dlatego ze tak lubimy, po drugie podobno plemniki maja krótsza drogę do celu :) No i nogi w gorze potem, pewnie ze to nie jest konieczne ale nie zaszkodzi moim zdaniem :)

To tyle, oczywiscie tak jak mowię, wiem ze to żadna recepta na sukces ale moze akurat komuś cos pomoże, bardzo sie bede cieszyć :)

Tusia_87, Forumkowiczka, Wojcinka, Lisa85, InBlue, szygas, Ink@, Tasza lubią tę wiadomość

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia dobry pomysl zwłaszcza ze sie sypia rocznicowe kreseczki:)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez od tylu i nogi w górze :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Tusia dobry pomysl zwłaszcza ze sie sypia rocznicowe kreseczki:)
    Hehe zobaczymy co tam wyjdzie narazie czekam spokojnie do 30 na termin @

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Tusia kochanie już dawno boli he he .. stooperan wzięty:)

Ja jak mam problem taki to odrazu dwa naraz chyba ze mogę siedzieć w domu wtedy nie biorę nic żeby organizm się oczyścil.
    Przyznaj się lepiej co wczoraj zjadłas? :-P

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    My tez od tylu i nogi w górze :)
    My tak samo :-)

nana266 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Tusia my to samo i dodatkowo oboje tak uparci... :)
    Noo nie wiem, zobaczymy jak on to zniesie :D w sumie 1 dziecko z mezem ;D poki co widze, ze troche dume schowal do kieszeni, stara sie mnie wyreczac jak widzi, ze leze i umieram z mdlosci, od wczoraj to jakas tragedia, mdlosci, katar, bol glowy i rozciaganie macicy, sam pojechal na zakupy po pracy :)
    Natka łącze sie z Toba w bólu mdłości i wymiotów :* mnie wczoraj tak meczylo ze myślałam ze nie wytrwam nawet w pracy wymiotowałam...

Tez mi sie zdarzylo ostatnio rozplakac bo mi Mąż cos tam w żartach powiedzial a ja w ryk a za chwile w śmiech albo płakałam bo piosenka smutna byla ;)

Mój Mężuś kochany robi codziennie zakupy żebym nie nosila i wyręcza mnie we wszystkim w czym moze. Kochany mój :)

Mila123 lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia wiesz co tak sobie mysle bo mam siostrę w Twoim wieku i nie ma nawet chłopaka a Ty mąż i dwójka dzieci a może 3 w drodze :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Tusia wiesz co tak sobie mysle bo mam siostrę w Twoim wieku i nie ma nawet chłopaka a Ty mąż i dwójka dzieci a może 3 w drodze :)

I 3 psy :-P

To czasem tak bywa moja siostra ma 37 lat i ani chłopaka ani nie myśli o dziecku.
    Ma suczkę i ja kocha tak to czasem bywa a Twoja siostra nie myśli żeby z kimś się zwiazac? Może podobnie fo mojej siostry ma podejście :-)

Violus kochanie zobaczyłam to i odrazu mowie sobie no Wiola przed mężem jak się pręży :-)
    15dziewczyna.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:33

Lili91, KateA92, Wojcinka, Natka2, Mila123, InBlue, Martka10, anq05, Ink@ lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zolw.gifhahhaahhahahaha

Wojcinka, InBlue, Martka10, anq05, Ink@ lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    I 3 psy :-P

To czasem tak bywa moja siostra ma 37 lat i ani chłopaka ani nie myśli o dziecku.
    Ma suczkę i ja kocha tak to czasem bywa a Twoja siostra nie myśli żeby z kimś się zwiazac? Może podobnie fo mojej siostry ma podejście :-)

Violus kochanie zobaczyłam to i odrazu mowie sobie no Wiola przed mężem jak się pręży :-)
    15dziewczyna.gif
    Chyba nie trafiła na odpowiedniego faceta. Chciałaby z kims byc ale z 2 str odpowiada jej niezależność. Moja młodsza siostra ma 3,5 córkę i wyszla w tym roku za maz ja mam męża i jestem w związku prawie 9 lat i Dzidzi w drodze a ona caly czas sama ma tylko dużo znajomych.

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mojego Męża tez siostra w Waszym wieku sama ;)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 00:27

• nana266 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka czujesz juz ruchy? :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Forumkowiczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili91 wrote:
    Dziewczynki kochane bardzo wam dziekuje i czekam teraz na was! Wiem na pewno ze wszystkie niedługo będziemy sie razem cieszyły z fasolek :) trzymam za was mocno kciuki!

Pomyslałam ze zamieszczę wam tu mój "przepis na sukces" :) z przymrużeniem oka oczywiscie bo wiadomo ze każdy organizm inny i nie wiadomo jak i kiedy sie uda, ale gdyby chociaż jednej sie udało zajść w podobny sposób jak mi to bede szczęśliwa. A wiec:
    -MACA - oboje z narzeczonym piliśmy codziennie, dużo lepiej sie po niej czułam wiec mysle ze mogła pomoc
    - concieve plus - żel intymny, ja kupiłam ten w ampułkach i przed stosunkiem wyciskałam sobie jego zawartość do środka i z nim sie kochaliśmy
    - wit C (lewoskrętna) - jest lepiej przyswajalna dla organizmu niż ta zwykła, polecam niezależnie od staran :)
    - seks u nas był codziennie od okresu az do po owulacji, wiem ze to nie do końca zgodnie z zaleceniami ale po prostu po mace miałam taka chcice za przeproszeniem ze nie bardzo mnie to interesowało :P
    - kochaliśmy sie najczęściej od tył, po pierwsze dlatego ze tak lubimy, po drugie podobno plemniki maja krótsza drogę do celu :) No i nogi w gorze potem, pewnie ze to nie jest konieczne ale nie zaszkodzi moim zdaniem :)

To tyle, oczywiscie tak jak mowię, wiem ze to żadna recepta na sukces ale moze akurat komuś cos pomoże, bardzo sie bede cieszyć :)
    Ja tez najlepiej czuje męża w pozycji od tylu wiec najczęściej tak sie przytulamy :) skorzystam z rady :) muszę zrobić zakupy wobec tego :)

Lili91 lubi tę wiadomość

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • Viola999 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAriatki.. ha ha ja tak nie umiem;)

• Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    My również od tyłu i nogi w górze, więc może coś w tym jest ? Może to przepis na synka ? :D jest tu jakaś mama, która ma już córkę po takim zakończonym od tyłu finiszu ?
    Tez słyszałam ze to pozycja na syna...
    Szybko niech któraś obali ten mit i przyzna sie ze ma z tej pozycji syna :p

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • zuzu Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki! Dawno mnie nie było. Ale mam trochę problemy zdrowotne chcę się z wami podzielić. Około miesiąca temu wyczułam u siebie guzek na szyi pomiędzy kośćmi obojczyka. Na USG widać guzek na RTG już nie. Na 1 grudnia zaplanowane mam tomografię komputerowa. Więc starania musza poczekać.... Wiem że będzie dobrze ale muszę mieć pewność co to jest.... Pozdrawiam was i życzę wszystkim i każdej z osobna dwóch kreseczek . Buziaki kochane. Będę was tu podglądać czasami.

ostatnia @ 05.11
    6 cs. O pierwsza fasolkę :-)
    27 lat.
  • nana266 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    My również od tyłu i nogi w górze, więc może coś w tym jest ? Może to przepis na synka ? :D jest tu jakaś mama, która ma już córkę po takim zakończonym od tyłu finiszu ?
    Ja jeszcze nie wiem co będzie ale jakies mam przeczucie ze dziewczynka a może to bardziej marzenie? :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:

Tak ja :-P

Lili91, KateA92, Ink@ lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ