Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzu wrote:Część dziewczynki! Dawno mnie nie było. Ale mam trochę problemy zdrowotne chcę się z wami podzielić. Około miesiąca temu wyczułam u siebie guzek na szyi pomiędzy kośćmi obojczyka. Na USG widać guzek na RTG już nie. Na 1 grudnia zaplanowane mam tomografię komputerowa. Więc starania musza poczekać.... Wiem że będzie dobrze ale muszę mieć pewność co to jest.... Pozdrawiam was i życzę wszystkim i każdej z osobna dwóch kreseczek . Buziaki kochane. Będę was tu podglądać czasami.
zuzu lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Nana moja siostra tak samo kocha być niezależna i myślę że o główny powód kocha być sama tylko czy na starość będzie szczęśliwa?
-
nana266 wrote:To dajesz mi nadzieje Tusia :*
To nie jest kwestia samej pozycji a terminu w jakim człowiek się kocha bo jezeli przed owulacja to te żeńskie plemniki tam dotrą może i później ale dłużej przeżyją bo da wytrwalsze od meskich.
Moja koleżanka tez na pieska kończyli i ma córkęnana266 lubi tę wiadomość
-
jeju w tym cyklu to ja chyba odżyłam, nie bolą mnie jajniki jak to było gdy brałam dupka...Ten dupek to faktycznie nakręca wszystko. W ogóle zauważyłam, że z dupkiem temperatury miałam takie stabilniejsze, a teraz bez różne górki się pojawiają...Nie wiem czy to wina tego, że go nie biorę czy może po wynikach mężach i takmwiem, że narazie się nie uda więc głowa spokojniejsza i jajniki przy tym też? nie wiem..27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
zuzu wrote:Część dziewczynki! Dawno mnie nie było. Ale mam trochę problemy zdrowotne chcę się z wami podzielić. Około miesiąca temu wyczułam u siebie guzek na szyi pomiędzy kośćmi obojczyka. Na USG widać guzek na RTG już nie. Na 1 grudnia zaplanowane mam tomografię komputerowa. Więc starania musza poczekać.... Wiem że będzie dobrze ale muszę mieć pewność co to jest.... Pozdrawiam was i życzę wszystkim i każdej z osobna dwóch kreseczek . Buziaki kochane. Będę was tu podglądać czasami.
Powodzenia oby nic groźnegozuzu lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki żeby to nic poważnego było i wracaj do nas szybko ze staraniami :-*zuzu lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:jeju w tym cyklu to ja chyba odżyłam, nie bolą mnie jajniki jak to było gdy brałam dupka...Ten dupek to faktycznie nakręca wszystko. W ogóle zauważyłam, że z dupkiem temperatury miałam takie stabilniejsze, a teraz bez różne górki się pojawiają...Nie wiem czy to wina tego, że go nie biorę czy może po wynikach mężach i takmwiem, że narazie się nie uda więc głowa spokojniejsza i jajniki przy tym też? nie wiem..
Dupek nie ma wpływu na temperatury
Luteina owszem dupek nie.
Zresztą ja go brałam i temperatury miałam rozbujane dziwne a teraz cykl bez dupka i temp po oulacji jak narazie ładna i wysoką aż dziwne bo wcześniej mialam 36.6 maks