Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:50
-
Kuchcinka ma do Ciebie jedno pytanie. Mój mąż ma jutro 1-szą wizytę u androloga - lekarz ma usg . I chciałabym się dowiedzieć jak wyglądało u Was pierwsza taka wizyta? Co badał? No wiesz wiem , że strefę intymną a nie zęby no ale w jaki sposób, mąż opowiadał? Od razu miał robione usg na 1-szej wizycie?
My mamy na jutro komplet badań hormonalnych i jego wyniki nasienia.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
-
Takich ludzi wiercących rano to bym trzasnęła po głowie za karę!
Na pewno sie nie wygadam Kuchcinka, oboje jesteśmy w pracy teraz, poza tym sama chce zobaczyć jego reakcje i wogole, dlatego mimo ze juz mnie nosi to poczekam az wróci z pracyob myśli ze test bede robić za dwa dni dopiero wiec mysle ze nie bedzie sie totalnie spodziewał
Czy na rocznice czy nie to nie ważne, to i tak najpiękniejszy prezent jaki wszystkie możemy dostaćdlatego trzymam kciuki za was bo nawet bez okazji bedzie radość ta sama
Wojcinka, Annie1981 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Natka2 wrote:O kuzwa! Tusia! Jaki piekny wykres! :*
Noooo piękny jak się patrzy haha zobaczymy co z tego pięknego wyniknie haha bo narazie to na nic się nie nastawiam ale takiego ładnego tzn z wysokimi temperaturami nie miałam. W tym cyklu był skok na 36.6 a później skoczylo na 36.9 ten jeden pomiar co mam z tego dnia co mnie połamało to tez chyba powinnam wpisać 36.9 bo termometr przestał wtedy mierzyć wyjelismy go przed pikaniemno ale nie ważne juz hehe.
-
Myślałam, że jestem sama. U nas też pozycja od tyłu jest dla mnie przyjemna, ale troszkę bolesna, więc ostrego seksu w tej pozycji nie ma mowy...Mąż chyba się już nauczył dokąd ma wkładać
Ej a ja tej maci nie biorę, może zacznę ?Wojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.
-
Maca jest zajebista polecam
-
KateA92 wrote:Tusia oby ten wykres coś a raczej kogoś u Ciebie oznaczał
Zobaczymy jeszcze z 8 dni
Nie napalam się ani nie nastawiam hehe.
Dziewczyny co do penetracji od tyłu to fakt jest to czasem bolesne jak za daleko wejdzie dlatego my kończymy tylko od tyłu chociaż nie powiem pozycja sama w sobie przyjemna -
Tusia_87 wrote:Zobaczymy jeszcze z 8 dni
Nie napalam się ani nie nastawiam hehe.
Dziewczyny co do penetracji od tyłu to fakt jest to czasem bolesne jak za daleko wejdzie dlatego my kończymy tylko od tyłu chociaż nie powiem pozycja sama w sobie przyjemnaJesteśmy ostatnie w listopadzie do testowania, więc trzeba jakoś zamknąć ten miesiąc, cała nadzieja w Tobie. Ja miałam przesuniętą owulacje wiec tez bym testowała 30 listopada, ale w tej sytuacji jaka jest Tusia "zostań bohaterem forum i zakończ dobrze ten miesiąc "
27 lat, pierwsza fasolka
-
Kuchcinka dziękuję za wyjaśnienie. Wiesz co zastanawiam się, skoro powiedzieli, że wszystko jest ok z narządami, to skąd ten słaby ruch? przecież jakaś przyczyna musi być.
dziwne jest dla mnie też to ( nie do pojęcia), że witaminy mogą tak dużo zdziałać w krótkim czasie...
Chciałabym, żeby u nas te witaminy pomogły, bo bardzo się martwię, że ten androlog coś wynajdzie niedobrego27 lat, pierwsza fasolka
-
19ina90 wrote:My jesteśmy na tym samym etapie więc wiem jak Ci się dłuży
Jesteśmy ostatnie w listopadzie do testowania, więc trzeba jakoś zamknąć ten miesiąc, cała nadzieja w Tobie. Ja miałam przesuniętą owulacje wiec tez bym testowała 30 listopada, ale w tej sytuacji jaka jest Tusia "zostań bohaterem forum i zakończ dobrze ten miesiąc "
Nie dluzy mi się zbytnio właśnie te 6 dni to mi bardzo szybko minęło może dlatwgo ze nie nastawiam się na ciaze w ogóle olalam myślenie, nie rozmawiamy o ciąży o zajsciu itd
Teraz mam trochę zajęć i w ogóle wiec specjalnie nie odczuwam tego wiec spoko
Mimo wszystko będę bardzo szczęśliwa jeżeli zostane bohaterem i zakończę ten miesiąc na zielono haha
Co do macy mój maz zaczął ją brać i szczerze? Prawie miesiąc a ochotę na seks miał zawsze dużą wiekszej nie ma -
19ina90 wrote:Kuchcinka dziękuję za wyjaśnienie. Wiesz co zastanawiam się, skoro powiedzieli, że wszystko jest ok z narządami, to skąd ten słaby ruch? przecież jakaś przyczyna musi być.
dziwne jest dla mnie też to ( nie do pojęcia), że witaminy mogą tak dużo zdziałać w krótkim czasie...
Chciałabym, żeby u nas te witaminy pomogły, bo bardzo się martwię, że ten androlog coś wynajdzie niedobrego
Pozytywne nastawienie przede wszystkim. Nie myśl negatywnie po co się denerwuje niepotrzebnie? :-*Wojcinka lubi tę wiadomość