Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:zamiast do żonki tulić sie to musze na jakims zjebanym kursie byc 300km od domu

Ale za to jak się potulicie jak wrócisz
Otwierajcie wina, 1000 strona zaraz wybije
Tasza, nick nieaktualny, Lisa85, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zuza.. szampana. To prawie jak Sylwester.Zuza33 wrote:Ale za to jak się potulicie jak wrócisz

Otwierajcie wina, 1000 strona zaraz wybije
nick nieaktualny, Lisa85, Zuza33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, że dziecko jest warte tych starań. Jednak my podchodzimy już do tematu dziecka zdroworozsądkowo. Jeśli będzie to wspaniale, jeśli nie to trudno. Wiele razy to pisałamTasza wrote:Cieszę się, ale warto sięgać po niemożliwe. Satysfakcja jest nie do opisania. A po dzieci - zawsze. Są tego warte. Mam świetne dziecko i wiem, ze warto mieć jeszcze takie choć jedno więcej
i ty też tak myśl bo uda się Wam.
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tusia nigdy nie jadlam dyni ale powiem Ci ze to mnie zaciekawilo

Jest przepyszna! Ja pierwszy raz sama ja zrobiłam jakieś 3 lata temu bez przepisu żadnego i tak jak w rosole marchew pietruszka seler plus pierś duża, czosnek, cebula i dynia wszystko ugotowane i zmielone nie dość ze smaczne to jakie zdrowe wiecie ile tam witamin jest? Mnóstwo!
Czasem dodawałam na talerzyk śmietanę i na to skrojony cienko szczypiorek mogą być groszki ptysiowe albo grzanki które można samemu w piekarniku zrobić zajebiaszcze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Jest przepyszna! Ja pierwszy raz sama ja zrobiłam jakieś 3 lata temu bez przepisu żadnego i tak jak w rosole marchew pietruszka seler plus pierś duża, czosnek, cebula i dynia wszystko ugotowane i zmielone nie dość ze smaczne to jakie zdrowe wiecie ile tam witamin jest? Mnóstwo!
Czasem dodawałam na talerzyk śmietanę i na to skrojony cienko szczypiorek mogą być groszki ptysiowe albo grzanki które można samemu w piekarniku zrobić zajebiaszcze
Pyszna jest też z mleczkiem kokosowym, gałką, imbirem, kurkumą... Aż smaka narobiłyście chyba jutro zrobię
Tusia_87 lubi tę wiadomość

Wznoszę toast herbatą z miodem i cytryną hehe