Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Ale za to jak się potulicie jak wrócisz
Otwierajcie wina, 1000 strona zaraz wybijeInk@, Lisa85, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Cieszę się, ale warto sięgać po niemożliwe. Satysfakcja jest nie do opisania. A po dzieci - zawsze. Są tego warte. Mam świetne dziecko i wiem, ze warto mieć jeszcze takie choć jedno więcej
i ty też tak myśl bo uda się Wam.
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tusia nigdy nie jadlam dyni ale powiem Ci ze to mnie zaciekawilo
Jest przepyszna! Ja pierwszy raz sama ja zrobiłam jakieś 3 lata temu bez przepisu żadnego i tak jak w rosole marchew pietruszka seler plus pierś duża, czosnek, cebula i dynia wszystko ugotowane i zmielone nie dość ze smaczne to jakie zdrowe wiecie ile tam witamin jest? Mnóstwo!
Czasem dodawałam na talerzyk śmietanę i na to skrojony cienko szczypiorek mogą być groszki ptysiowe albo grzanki które można samemu w piekarniku zrobić zajebiaszczeAgnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Jest przepyszna! Ja pierwszy raz sama ja zrobiłam jakieś 3 lata temu bez przepisu żadnego i tak jak w rosole marchew pietruszka seler plus pierś duża, czosnek, cebula i dynia wszystko ugotowane i zmielone nie dość ze smaczne to jakie zdrowe wiecie ile tam witamin jest? Mnóstwo!
Czasem dodawałam na talerzyk śmietanę i na to skrojony cienko szczypiorek mogą być groszki ptysiowe albo grzanki które można samemu w piekarniku zrobić zajebiaszcze
Pyszna jest też z mleczkiem kokosowym, gałką, imbirem, kurkumą... Aż smaka narobiłyście chyba jutro zrobięTusia_87 lubi tę wiadomość