Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Kochane odebrałam właśnie cześć wyników wczorajszych badań, wszystko jest cacy. Wit D3 mam w normie a to podobno rzadkość bo wieszaków ludzi ma podobno niedobór co rownież wpływa na płodność, AMH mam rownież w normie czyli 6 a norma jest od 1 do 9
Mąż ma lekko podwyższona prolaktynę norma dla facetów jest od 4 do 15 a on ma 15,5 muszę poczytać co to oznacza dla Panów bo nie mam pojęcia. Reszta jego hormonów w normie! -
Viola999 wrote:Witaj nasz rodzynku bo ja nie miałam okazji się przedstawić:0
Pewnie te laski co tu są jak to baby naopowiadały Ci o mnie głupot.. nie wierz w ani jedno ich słowo one kłamią
Mowiłyśmy samą prawdę
Że nikt jak Ty nie zna się tu na problemach damsko -męskich a kamasutry to nawet sam autor w praktyce tak nie przeszkolił.
Aaaa i gdyby Romek chciał wiedzieć co się robi w kaplicy szpitalnej to wie gdzie się zgłosićWojcinka, Martka10, Lisa85, Agnieszka93, InBlue lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Mowiłyśmy samą prawdę
Że nikt jak Ty nie zna się tu na problemach damsko -męskich a kamasutry to nawet sam autor w praktyce tak nie przeszkolił.
Aaaa i gdyby Romek chciał wiedzieć co się robi w kaplicy szpitalnej to wie gdzie się zgłosićco niedziela
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Mowiłyśmy samą prawdę
Aaaa i gdyby Romek chciał wiedzieć co się robi w kaplicy szpitalnej to wie gdzie się zgłosić
O haha no to dobre byłoViola999 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:no ja myslę.. bo ja rece składam przykładnie ....
Ojej Wioletto przywołuje Ciebie do porządku powiedz Romkowi całą prawdę niech wie jaki diabeł siedzi w tej filigranowej kobietceViola999, Martka10, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Ja proszę Ciebie jak na spowiedzi.. wy za dużo " Dlaczego ja" i " na Wspólnej" się na ogladałyście...
Ja jestem wrażliwa , delikatna i bardzo skromna osoba.. i proszę ja Was z nieposzlakowaną opinią
A Ty chyba ogladałaś "Sekretne życie sekretarki"Viola999, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:43
Forumkowiczka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:43
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:
Niespodzianka czekaa ten wlasnie dzwonił ze musi zostać dłużej w pracy grrrr.... zaraz tu jajko zniosę!
Lili super niespodzinka!!!ach!
Kuchcinka super, że badania dobrze wyszły
ja jako dzieciak też żarłam psie chrupkilubiłam pedigre i frolic.. pieseł był zazdrosny haha
Viola super lachon z Ciebie :-* Piękna para Tworzycie z Kojakiem
Boszzz.. co ja tu jeszcze miałam napisać.. ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:21