Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:44
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Ink@, stella_88, Martka10, Natka2, olciaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Już bym chciała wiedzieć....ale boję się że znowu zobaczę jedna kreche...
Eh...
poczekam jeszcze!
poczekaj, poczekaj. Tak będzie lepiej. Ja już nie namawiam :* wierzę jednak że.jest Fasolek
Wojcinka, stella_88, olciaa lubią tę wiadomość
-
Inka piękny suwaczek!

Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka zgadzam się z Tobą, we wrześniu miałam prawie tygodniowe opóźnienie (nigdy się nie spóźniała), a @ i tak przyszłaKuchcinka wrote:Wiesz Stellus bo ja tak sobie myśle - jeśli jesteś w ciazy to jesteś
nic tego nie zmieni! Ale jeśli jednak sie nie udało to kolejny negatywny test nie rozwieje tak na prawdę żadnych watpliwosci, nadal bedzie nadzieja dopóki @ nie przyjdzie i tylko sobie popsujesz humor i dzien 
Ja Ci oczywiście z całego serca życzę abyś była w ciazy, ale nic sie nie stanie jak poczekasz np do piątku zwłaszcza ze masz tak nieregularne cykle
w piatek jak zrobisz test to przynajmniej nie bedzie cienia cienia tylko gruba ciemna druga krecha 
Lepiej poczekać niż robić sobie złudne nadzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 20:53
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Inka piękny suwaczek!

My z mężem oglądamy druga cześć hobbita
ale cały czas tu z Wami jestem 
Ogólnie czuje ze mam mokro i myślałam ze to juz sluz płodny, ale ciagle jest taki bardziej jak krem/majonez
jutro owu... dziwne zawsze miałam duzo śluzu płodnego a teraz juz 2 cykl z rzędu nie moge go zaobserwować 
z tym śluzem to tak czasami dziwacznie
a co do Hobbita - uwielbiam! -
Jestem dziewczyny
prezent wręczony, tak jak myslalam totalnie sie nie spodziewał. Wyciągnął to body i widze ze myśli czy to aby na pewno o to chodzi Haha
No ale potem wyciągnął test i juz wątpliwości nie było. Patrzył i patrzyl, chyba nie mógł uwierzyć. I mówi naprawde nam sie udało, naprawde? Hahah nie wiem czy był bardziej szczęśliwy czy w szoku
i ciagle: naprawde, bede tata? Potem mnie wyprzytulal za wszystkie czasy, oglądał jeszcze to body i testy
a jak juz mu minął pierwszy szok to przeszedł jak to on do konkretów: to musisz teraz na siebie uważać, w pracy od razu powiedzieć, owoce myć dokładnie, sprawdzałas juz czego nie mozesz jeść? Wrocil pan kierownik
No i chce żebym szefowej szybko powiedziała żebym nie musiała dźwigać. I czytał w necie o 5tyg ciąży, jak dziecko wyglada, co sie dzieje itd
takze rocznica najlepsza 
To teraz wasza kolej dziewczyny, ZARAŻAM!!!!!!
stella_88, Lisa85, Ink@, Natka2, Zuza33, InBlue, myszeczka89, olciaa, Wojcinka, Martka10, Tusia_87, Forumkowiczka, kania901, Monia1028, anq05, Mila123, Tasza, 19ina90, nana266 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16