Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:44
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Ink@, stella_88, Martka10, Natka2, olciaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Już bym chciała wiedzieć....ale boję się że znowu zobaczę jedna kreche...
Eh...
poczekam jeszcze!
poczekaj, poczekaj. Tak będzie lepiej. Ja już nie namawiam :* wierzę jednak że.jest FasolekWojcinka, stella_88, olciaa lubią tę wiadomość
-
Inka piękny suwaczek!
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Wiesz Stellus bo ja tak sobie myśle - jeśli jesteś w ciazy to jesteś
nic tego nie zmieni! Ale jeśli jednak sie nie udało to kolejny negatywny test nie rozwieje tak na prawdę żadnych watpliwosci, nadal bedzie nadzieja dopóki @ nie przyjdzie i tylko sobie popsujesz humor i dzien
Ja Ci oczywiście z całego serca życzę abyś była w ciazy, ale nic sie nie stanie jak poczekasz np do piątku zwłaszcza ze masz tak nieregularne cyklew piatek jak zrobisz test to przynajmniej nie bedzie cienia cienia tylko gruba ciemna druga krecha
Lepiej poczekać niż robić sobie złudne nadzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 20:53
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Inka piękny suwaczek!
My z mężem oglądamy druga cześć hobbitaale cały czas tu z Wami jestem
Ogólnie czuje ze mam mokro i myślałam ze to juz sluz płodny, ale ciagle jest taki bardziej jak krem/majonezjutro owu... dziwne zawsze miałam duzo śluzu płodnego a teraz juz 2 cykl z rzędu nie moge go zaobserwować
z tym śluzem to tak czasami dziwacznie
a co do Hobbita - uwielbiam! -
Jestem dziewczyny
prezent wręczony, tak jak myslalam totalnie sie nie spodziewał. Wyciągnął to body i widze ze myśli czy to aby na pewno o to chodzi Haha
No ale potem wyciągnął test i juz wątpliwości nie było. Patrzył i patrzyl, chyba nie mógł uwierzyć. I mówi naprawde nam sie udało, naprawde? Hahah nie wiem czy był bardziej szczęśliwy czy w szoku
i ciagle: naprawde, bede tata? Potem mnie wyprzytulal za wszystkie czasy, oglądał jeszcze to body i testy
a jak juz mu minął pierwszy szok to przeszedł jak to on do konkretów: to musisz teraz na siebie uważać, w pracy od razu powiedzieć, owoce myć dokładnie, sprawdzałas juz czego nie mozesz jeść? Wrocil pan kierownik
No i chce żebym szefowej szybko powiedziała żebym nie musiała dźwigać. I czytał w necie o 5tyg ciąży, jak dziecko wyglada, co sie dzieje itd
takze rocznica najlepsza
To teraz wasza kolej dziewczyny, ZARAŻAM!!!!!!stella_88, Lisa85, Ink@, Natka2, Zuza33, InBlue, myszeczka89, olciaa, Wojcinka, Martka10, Tusia_87, Forumkowiczka, kania901, Monia1028, anq05, Mila123, Tasza, 19ina90, nana266 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16