Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue wrote:Czesc dziewczyny. Ja zabiegana dzis od rana. Mój mały od kilku dni goraczkuje a Pani doktor stwierdziła że trzeba czekać bo żadnych objawów nie widzi. A ja jej mówię ze może ucho lub w jamie ustnej sie cos dzieje bo ciagle sie tam łapie i dotyka. Kazała badanie moczu zrobic. I dziś wracam z labolatorium i patrzę ze małemu z ucha ropa leci.. po poludniu znów idziemy do lekarza.
Kuchcinka dostalam okres dzisiaj więc możesz mnie dopisać na listę.
Z uchem nie ma żartów...
Trzymaj się cieplutko i oby @ szybko się skończyła :-*InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:No to w takich przypadkach z plamieniem to calkiem normalne, ale np ja nie jestem za tym, zeby leciec na wizyte zaraz po tescie, bo wlasnie nic nie widac, a lekarze co niektorzy sa jacy sa i po co sie niepotrzebnie stresowac, w 1 ciazy poszlam na pierwszr usg w 9 tyg, w drugiej plamilam, wiec szpital i teraz bylam wyjatkowo dosc szybko, bo sie balam i chcialam sprawdxic czy wszystko w porzadku. A sie okazalo, ze wszystko widac i nawet serducho widzialam. Ale nie ma co sie tak szybko stresowac, chyba ze ma sie podejrz4enie, ze cos jeat nie tak.
"bo skąd Pani wie, że to nie okres" a byłam w szpitalu o 22 gdzieś, a betę 300 miałam z 18:00
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 14:19
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obydwie tabelki znajdziecie na pierwszej stronie
InBlue, Viola999, nana266 lubią tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Luzowanie się u mnie sprawdziło
We wrześniu się bzykalismy jak kroliki żeby tylko dziecko zrobić! I pewna byłam że w ciąży jestem więc ogromne rozczarowanie było jak @ przyszla! A teraz cykl był uznany za stracony bo seksu mało i nawet sądziłam że nie zdążyliśmy owulki zaliczyc i co? Bach krechy na teście!
-
Viola999 wrote:Nasz koochana Kuchcinka dba o wszystkich:)
A jak się dziś czujemy?
Mam straszna ochotę na kanapkę z subwayaViola999 lubi tę wiadomość
-
Nie chce mi sie jechać, zaraz sie zaczną korki i nie mam ochoty w nich stać tylko po to zeby zjeść kanapkę
-
InBlue wrote:Czesc dziewczyny. Ja zabiegana dzis od rana. Mój mały od kilku dni goraczkuje a Pani doktor stwierdziła że trzeba czekać bo żadnych objawów nie widzi. A ja jej mówię ze może ucho lub w jamie ustnej sie cos dzieje bo ciagle sie tam łapie i dotyka. Kazała badanie moczu zrobic. I dziś wracam z labolatorium i patrzę ze małemu z ucha ropa leci.. po poludniu znów idziemy do lekarza.
Kuchcinka dostalam okres dzisiaj więc możesz mnie dopisać na listę.
Co za głupi lekarz ze w ucho nie zajrzał skoro wspominałaś u nas zawsze do ucha zagląda czy tam coś się nie dzieje
Dużo zdrówka dla syneczka a Ciebie tule x całych sił :-*InBlue lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:37
Effy, Zuza33, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:U mnie to wina mojego męża
wrócił z pracy o 5 ramo i słyszałam ze cos je w kuchni, od razu usłyszałam ze to subway , Haha tak tak serio USŁYSZAŁAM
byłam zbyt zaspana o 5 zeby wstać z łóżka , ale liczyłam na to ze po przebudzeniu znajdę w lodowce kanapkę dla mnie, niestety przeliczylam sie
Tak to już jest, że niekiedy słyszymy to co chcemy usłyszeć
A ja miałam ochotę na śliwkę w czekoladzie i poszłam kupiłam i zjadłam
U mnie plus taki, że korków nigdy w życiu nie ma -
Kuchcinka wrote:U mnie to wina mojego męża
wrócił z pracy o 5 ramo i słyszałam ze cos je w kuchni, od razu usłyszałam ze to subway , Haha tak tak serio USŁYSZAŁAM
byłam zbyt zaspana o 5 zeby wstać z łóżka , ale liczyłam na to ze po przebudzeniu znajdę w lodowce kanapkę dla mnie, niestety przeliczylam sie
To my kiedyś byliśmy w maku cześć zjedliśmy na miejscu a bicmaka chciałam do domu wiec ładnie mąż wyrzucił śmieci do kosza. Jakie moje rozczarowanie było jak otworzyłam puste pudełko po bicmaku ze śmieciami w środku ależ się wscieklam byłam zła ze wywalony został mój bicmac hahaZuza33, Ink@, Wojcinka, Lili91, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Tak to już jest, że niekiedy słyszymy to co chcemy usłyszeć
A ja miałam ochotę na śliwkę w czekoladzie i poszłam kupiłam i zjadłam
U mnie plus taki, że korków nigdy w życiu nie ma
Zuza zazdroszczę tego braku korków. Serio,my za kazdym razem jak się gdzieś wybieramy to kalkulujemy tak żeby ominąć korki mam nadzieje ze teraz sie nie wpasujemy w nic bo mgła sir robi powoli i ludzie głupieja na zmiany pogody