Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Zuza zazdroszczę tego braku korków. Serio,my za kazdym razem jak się gdzieś wybieramy to kalkulujemy tak żeby ominąć korki mam nadzieje ze teraz sie nie wpasujemy w nic bo mgła sir robi powoli i ludzie głupieja na zmiany pogody
Tusia mój by chyba na zawał padł jak u nas by tak było
Jak jedziemy do Warszawy albo innego dużego miasta to ten kierownicę gryzie z nerwów -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:37
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Kate ja mialam podobnie w pierwszej ciazy zeby wszystkie zdrowe a w 5-6 miesiacu tak spuchlam od dziasla ze wygladalam jak chomik z pelnym policzkiem. Naprawde nie widzialam jeszcze nikogo tak spuchnietego jak ja wtedy ale nic na to nie wskazywalo nie bolalo najpierw dziaslo troszke spuchlo na drugi dzien bylo widac delikatne opuchniecie a na 3 dzien masakra nie moglam uwierzyc ze tak mozna spuchnac zeszlo jak gdyby nigdy nic. Poszlam znowu do dentysty i zeby zdrowe. Zagadka niewyjasniona...
-
Tusia_87 wrote:Zuza zazdroszczę tego braku korków. Serio,my za kazdym razem jak się gdzieś wybieramy to kalkulujemy tak żeby ominąć korki mam nadzieje ze teraz sie nie wpasujemy w nic bo mgła sir robi powoli i ludzie głupieja na zmiany pogody
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:37
Effy, Mila123, Zuza33, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Ja niestety jestem z tych co nie mieli za dużo szczęścia i nie pracuje w zawodzie.. dzieki zmianie ustawy (pięknie kurwa dziękuję
) moje marzenia legły w gruzach.. o! I mam teraz wkurwiającą pracę.. hah
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczki
Agnieszka93
Bluebell1984
Dombrusia
Effy
Ewelina2605
InBlue
Ink@
Kuchcinka
Lisa85
Mamusia_Ksawusia
Martka10
Myszeczka89
MyE
Olciaa
Paula24
Tasza.
Tusia_87
Viola999
Viriki
Zuzu
Zuza33
19ina90
Zafasolkowane
Caroline29
Kaśka2608
KateA92
Kania901
Komcia
Martynka1234
Mila123
Monia1028
Natka2
Nana266
Olciaaaa4
Stella_88
Lili91
Bianka87
Onaa123
Jeśli jeszcze kogoś brakuje to piszcie śmiało, tabelka jest stara trzeba ja zaktualizować! Cieżko samemu nadążyć zeby o nikim nie zapomnieć, bo jak widać jest nas na prawd duzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 15:51
Effy lubi tę wiadomość
-
Zuza kochanie testujesz jutro?
-
Ink@ wrote:bardzo chciałam pracowac jako wychowawca.w swietlicy szkolnej
ale niestety.. nie pykło
Prowadzilam zajecia plastyczno-techniczne na praktykach w swietlicy, dzieci zachwycone byly, a pani szczesliwa bo jeszcze.nigdy nie bylo tak kolorowo w.swietlicy.. ale niestety..? jaka ustawa?
-
nick nieaktualny
-
Ok po subwaya nie pojechałam, za to zamówiłam pizzę i pochłonęłam ja cała na raz hihi takie grzeszki jak męża nie ma w domu
teraz muszę tylko karon wynieść na śmietnik zeby mąż sie o niczym nie dowiedział
Martka10, Lili91, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ok po subwaya nie pojechałam, za to zamówiłam pizzę i pochłonęłam ja cała na raz hihi takie grzeszki jak męża nie ma w domu
teraz muszę tylko karon wynieść na śmietnik zeby mąż sie o niczym nie dowiedział
To przewietrz mieszkanie bo mój jak zamówił oczywiście nic nie wiedziałam to i tak się jornelam bo czuć było w całym domu -
Natka2 wrote:A on to sb bez cb subwaya mogl jesc?? Ja to bym jeszcze celowo na srodku stolu zostawila haha my dzis chyba maka zaliczymy, bo mnie zas ciagnie na jakas kanapeczke taka malutka, skromniutka ;d
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny