Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:30
Ink@, olciaa, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Tusia tak właśnie zerknęłam na twój wykres i jakiez to zdziwienie mnie ogarnęło! Twoje wykresy zawsze takie "brzydkie" a teraz jaki piękny! Nie wierze we wróżenie z wykresów, ale Twój w porównaniu do poprzednich na prawdę wyglada obiecująco
A mnie jakoś skacze temp. Myślałam, z jak wczoraj od owu miałam następująco: 36,62, 36,69, 36,80 to kolejna czwarta będzie jeszcze wyższa (w końcu prg rośnie), a dziś mam 36,62. Z tymi temp.można zwariować. Też Wam tak skacze?według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:A mnie jakoś skacze temp. Myślałam, z jak wczoraj od owu miałam następująco: 36,62, 36,69, 36,80 to kolejna czwarta będzie jeszcze wyższa (w końcu prg rośnie), a dziś mam 36,62. Z tymi temp.można zwariować. Też Wam tak skacze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 12:36
-
.
-
nick nieaktualnyOstatni raz zostawiam was na 2 dni, bo kończy się to nadrabianiem prawie 40 stron.
Tusia trzymam kciuki, aby to były 2 kreseczki, a nie jakieś wstrętne choróbsko.
Mila śliczny brzusio, Martynka ślicznie wyglądasz, chociaż brzuszka jeszcze mocno nie widaćzapewne niedługo wystrzeli
Ruchy dziecka również niedługo poczujesz
Monia jak Twoja wizyta, czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie.
Kate udanego wypoczynku, widzę, że hormony szaleją, ale nie lubię takich niesłownych sprzedawców i znając siebie, po pierwszym przełożeniu terminu anulowałabym zamówienie i zażądała zwrotu pieniędzy. Pamiętam jak sama denerwowałam się, że wózek nie dojedzie w terminie. Zamawiałam w grudniu a dotarł w okolicy 20 lutego (tydzień przed cc). Nie dziwie się, ze boisz się robić zakupy w tej galerii handlowej, u nas nie było zamachów, ale w dni kiedy może być tłum ludzi w sklepach wolę robić zakupy online, w obawie przed zamachami, co chwilę podnoszone są alerty, teraz są ostrzeżenia przed świątecznymi jarmarkami, mieszkamy w jednym z największych miast to obawy są dość realne. W ten weekend planujemy ubranie choinki. Tutaj ubiera się drzewko świąteczne przed dniem prezentów tj. 5 grudnia. Sąsiedzi już poubierali, a że następny weekend mamy dość napięty ze względu właśnie na Mikołajki to w ten powalczymy z drzewkiem, niestety sztucznymW Polsce zawsze mieliśmy żywe, ale tutaj są paskudne
musi wystarczyć nam to co mamy.
Wracając jeszcze do początków naszego związku, to poznaliśmy się dzień przed andrzejkami i mimo iż pracowaliśmy w jednym miejscu to nigdy się tam nie widzieliśmy, mijały się nam zmianydopiero na urodzinach u wspólnego kolegi się poznaliśmy i zaiskrzyło od początku, w tym roku mija 10 lat
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Nie wiem z czego to wynika ale bardzo bardzo często na wykresach ok 4-5dpo dziewczyny maja jednodniowe spadki temp, wiec nie przejmowałabym sie tym na Twoim meijscu. Ja tez miałam taki spadek w poprzednim cyklu i to spory bo z 37,1 spadło do 36,8 a potem nast dnia skoczyło do 37,2.
To 36,62 to jest właśnie 5d.p.o. Dzięki - myślałam już, że coś mi się z tym cyklem robi nie tak jak trzeba.według OM
Ja zawsze jak widzę, że temp mi szaleje, w niektórych cyklach (rzadko) to medytuje potem nad prg. Teoretycznie nie powinno tak robić jeśli jest suplementacja luteiną.
Oglądam dziś na wolnym filmiki na you tube pt.czego najlepiej nie robić samemu w domu czyli jak podciąć sobie włosy i wycieniować je. Wgląda przystępnie i prosto. Zaczesać włosy w kucyk, ściągnąć gumkę na wybraną długość - obciąć.według OM
,
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Siemka laseczki
ja wczoraj na pitbullu byłam ( kiepski;/ i nie powiem tusia miałaś rację zgwałciłam go przed i po kinie.. bo mnie owulka się zbliża to trza łysego wykorzystać...
A tobie niech te objawy się nasilają..
Martynka kochanie ja bym jak wróciła go za uszy wytargala.. bo chuj mu tyle czasu samemu:)
Kuchcinka ja dzis na imprezkę idę od 18 - not online;)
Teraz biorę się za ogarnanie burdelu:0 bo nawet nie ma gdzie się bzyknąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Raz mi tak fryzjerka obcięła włosy - właśnie taka metoda, płakałam przez godzinę aż nie poszłam do innego fryzjera na poprawkę
miałam wtedy 12 lat
Nie straszmiałam w planach to odczynić właśnie dziś.
według OM
Ja też dziś idę na urodzino -Andrzejki. Cały ranek robiłam i wam się pochwalę ale niestety wszystko do góry nogami
Viola udanej imprezy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ca2bcaf63a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14754a3902e3.jpgViola999, Dombrusia, Natka2, Martka10, olciaa, InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość