Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Jak 5dpo to spoko;)
Wkurza mnie to Olciaa bo tyle ile ja się nałykam tego świństwa pod postacią luteiny i utrogestanu to po tym wykresie nawet drgnąć nie powinno. Ale skoro mówicie, że tak może być to ok. olewam to w takim układzie.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Ja też dziś idę na urodzino -Andrzejki. Cały ranek robiłam i wam się pochwalę ale niestety wszystko do góry nogami
Viola udanej imprezy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ca2bcaf63a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14754a3902e3.jpg
Jak zrobić to wykończenie od góry na torcie Pani artystko?według OM
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Chodzi Ci o rysunek czy resztę?
rysunek. Super. W domu potrafisz tego dokonać? Ja co najwyżej robię torty ale wykończone marcepanem kolorowym lub masa cukrową.według OM
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Ja też dziś idę na urodzino -Andrzejki. Cały ranek robiłam i wam się pochwalę ale niestety wszystko do góry nogami
Viola udanej imprezy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ca2bcaf63a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14754a3902e3.jpg -
Choinka wyszła Ci naprawdę bardzo równo. Ja robię co roku bombki ale daleko mi do takiej precyzji w przyszpileniu tych trójkątów ze wstążek.A rysunek na torcie trudno jest wykonać?według OM
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Co robicie dobrego na obiadek? U mnie dziś skromnie krem z pomidorow
Zuza kiedy sikasz?
Sikałam Kochana wczoraj i dziś i dupa z tego
Oczywiście ryczałam od rana. Mąż mnie pocieszył i obiecał, że zrobi mi prezent na Święta więc trzymam go za słowo
Przykro mi jak cholera i muszę się pozbierać kolejny raz. Chyba się dziś napije co robię bardzo rzadko -
Tasza wrote:Choinka wyszła Ci naprawdę bardzo równo. Ja robię co roku bombki ale daleko mi do takiej precyzji w przyszpileniu tych trójkątów ze wstążek.A rysunek na torcie trudno jest wykonać?
Tasza zamawiam opłatek w internecie i go kładę. Uwielbiam piec i gotować ale jak nie mam czasu to zamawiam takie coś i szybko jest
Na początku też nie bardzo mi wychodziły te wstażkowe ozdoby ale praktyka czyni mistrza -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Sikałam Kochana wczoraj i dziś i dupa z tego
Oczywiście ryczałam od rana. Mąż mnie pocieszył i obiecał, że zrobi mi prezent na Święta więc trzymam go za słowo
Przykro mi jak cholera i muszę się pozbierać kolejny raz. Chyba się dziś napije co robię bardzo rzadko
Nie łam się skarbie co nas nie zabije to podwójnie wzmocnizrób sobie listę pozycji na dzidziusia i co drugi dzień inna
napewno się uda
trzymam mocno kciuki :-*
-
Zuza33 wrote:Sikałam Kochana wczoraj i dziś i dupa z tego
Przykro mi jak cholera i muszę się pozbierać kolejny raz. Chyba się dziś napije co robię bardzo rzadkowedług OM
nick nieaktualnyanq05 wrote:Kurczę mi się Pitbull strasznie podobał a głownie zle opinie słyszę. Dla mnie dużo lepsza cześć jak pierwsza.
U mnie dzis taka pogoda była ze nic nie było widac za oknem, mgła jak nie wiem a teraz piękne słoneczko swiecipodobno ostatni dzień jesieni i od jutra śnieg.
Ja wlasnie robię pyszne ciasto dla dziadka na imprezę imieninowa jutro
Wczoraj sie strasznie do dupy czułam. Na szczęście dzis juz przeszło. Poza tym napisałam mega długiego posta i telefon mi padłale sie wkurwilam.
Co do zakupów online jeszcze ja głownie tak kupuje. Jak sie na takim zadupiu mieszka (choć kocham to miejsce i nigdy bym sie nie wyprowadziła) to nie ma wyboruu nas ani żadnej galerii ani innych sklepów z normalnymi rzeczami. Nowy Targ to większe zadupie jak Białka a niby miasto. W Zakopcu w sumie tylko H&M jest i tyle. A dalej jest tylko Kraków 90 km ode mnie
Ale znalazłam sprawdzone sklepy online i nigdy sie nie zawodzę
na Mikołaja wlasnie dzieciakom wczoraj pozamawialam wszystko co chciałam bo tu przeciez nie było.
Monia kochana co u Ciebie? Jak wizyta?
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 16 kg a młody miał równe 4000gi 60 cm, wszystkie ciuszki na 56 poszły do pudła :p teraz nie popełnię tego błędu
kupie większość na 62 a jak sie okaże ze jest mała to mama mi dokupi zanim w szpitalu bede
tak zrobiła przy Oskarze
Również mam sprawdzone sklepy internetowe i w nich kupujęOgólnie nie lubie zakupów zwłaszcza jak mam kupić sobie coś do ubrania to jestem chora
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Tasza zamawiam opłatek w internecie i go kładę. Uwielbiam piec i gotować ale jak nie mam czasu to zamawiam takie coś i szybko jest
Na początku też nie bardzo mi wychodziły te wstażkowe ozdoby ale praktyka czyni mistrza
Ja teraz mam zajawkę na wikline papierową tatuś przyniósł mi mnóstwo gazet mąż już się wścieka a ja mówię że jak zajdę w ciążę to będę mieć jakieś zajęcie:-)