X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlue wrote:
    Zuza ty zdolna bestio :) piękna choinka o torcie juz nie wspomnę... mniami ;) i nie smuc się juz kochana ;)
    Dokładnie. Same gwiazdy przeszły na grudniowe starania - chciałaś Nas tak po prostu z tym same zostawić?

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:00

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Faktycznie bardzo podobna:) zdecydujemy sie na mniejsza 180cm

To wyślij zdjęcie jak ja wyciagniesz z pudła. Ja zamówiłam do mamy ale była tragedia cala pognieciona...

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    Dokładnie. Same gwiazdy przeszły na grudniowe starania - chciałaś Nas tak po prostu z tym same zostawić?

Haha Gwiazdy ;)
    Teraz mam dylemat. Miałam na gwiazdkę dostać kolczyki ale mój mąż przed chwilą stwierdził że mogę wybrać tylko jeden prezent.... Spryciarz najtańszym kosztem chce to zrobić :)

Tasza, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Faktycznie bardzo podobna:) zdecydujemy sie na mniejsza 180cm
    Mamy 215 cm i jest w sam raz z tym iz naszy mieszkanie ma 3 m wysokości

• nana266 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja z moim Mezem tez poznaliśmy sie na imprezie andrzejkowej :)

Dzis mam lenia strasznego i chyba nic nie będę robic.

Monia jak tam wizyta?

Martynka nie przejmuj się bedziesz sexy mama :) ja od poczatku ciąży przytylam jakies 1,5 kg ale ja cały czas wymiotuje i malo co mogę jesc...

Życzę wszystkim którzy dzis balują udanej zabawy :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    To wyślij zdjęcie jak ja wyciagniesz z pudła. Ja zamówiłam do mamy ale była tragedia cala pognieciona...

Wyślę;)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    Fajnie wiedzieć jak Śląsk kuluje w porównaniu do innych regionów. Mam nadzieje, ze wyrównali już po tylu latach. A gdybyś widziała jak kapały położne noworodki to zapłakałabyś się od samego widoku. Kładły je na ręce (tyłek od strony dłoni, główka w zgięciu łokcia) i pod kran. Ekspres w pielęgnacji. Dziecko rozwrzeszczane, bo kto chce żeby go tak wsadzono pod bieżącą wodę.
    mam nadzieję, że warunki się poprawiły. Pewnie w każdym szpitalu tak kąpią, nie wiem, bo nie widziałam. Za to mogłyśmy ubrać dziecko w swoje śpioszki, body, same zmieniałysmy pieluchę

• Tasza Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Haha Gwiazdy ;)
    Teraz mam dylemat. Miałam na gwiazdkę dostać kolczyki ale mój mąż przed chwilą stwierdził że mogę wybrać tylko jeden prezent.... Spryciarz najtańszym kosztem chce to zrobić :)
    Uwierz - nie masz dylematu :) :)

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    mam nadzieję, że warunki się poprawiły. Pewnie w każdym szpitalu tak kąpią, nie wiem, bo nie widziałam. Za to mogłyśmy ubrać dziecko w swoje śpioszki, body, same zmieniałysmy pieluchę
    A to też, nie szło doprosić się wręcz o pomoc. Najgorzej jak dziecko było kolkowe i płakało zawzięcie. Po cc super spacerowało się nocami z dzieckiem na rękach.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Haha Gwiazdy ;)
    Wybierz jeden prezent a konkretny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    A to też, nie szło doprosić się wręcz o pomoc. Najgorzej jak dziecko było kolkowe i płakało zawzięcie. Po cc super spacerowało się nocami z dzieckiem na rękach.
    O takich oddziałach tylko czytałam, przykro, ze trafiłaś na tak niekompetentny personel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany obieralam jajka do sosu tatarskiego o rany zebrało mi się.....ciekawe jak będzie dalej na szczęście nikt oprócz braciszka nie przychodzi całe szczęście jeszcze gdzieś ta jelitowka we mnie siedzi....a może to nie jelitowka.....

• nana266 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    O rany obieralam jajka do sosu tatarskiego o rany zebrało mi się.....ciekawe jak będzie dalej na szczęście nikt oprócz braciszka nie przychodzi całe szczęście jeszcze gdzieś ta jelitowka we mnie siedzi....a może to nie jelitowka.....
    Dombrusia biedna :* ja tez zaczelam dzien od wymiotowania :(

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    O takich oddziałach tylko czytałam, przykro, ze trafiłaś na tak niekompetentny personel.

U nas w mieście rodziła dziewczyna mojego siostrzeńca beczala i ryczala że ja boli to ginekolog do którego chodziła prywatnie darł się na nią na porodowce że jest głupia i młoda!!! Głupi huj kasy bral jak lodu na prywatnych wizytach a na oddziale darł się popierdoleniec

• nana266 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    U nas w mieście rodziła dziewczyna mojego siostrzeńca beczala i ryczala że ja boli to ginekolog do którego chodziła prywatnie darł się na nią na porodowce że jest głupia i młoda!!! Głupi huj kasy bral jak lodu na prywatnych wizytach a na oddziale darł się popierdoleniec
    To jest nie do pomyślenia. Ja bym mu taka reklamę zrobila ze by wiecej żadna do niego nie poszla

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    Ja byłam w dobrej kondycji pomimo, że dziecko miałam plączące, ale widziałam dziewczyny po porodach SN, które traciły przytomność na korytarzu w drodze do łazienki.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    To jest nie do pomyślenia. Ja bym mu taka reklamę zrobila ze by wiecej żadna do niego nie poszla

Ej dali jej znieczulenie za wczas skurcze zaczęły się na dobre koło 23 znieczulenie już mało co skutkowało a ten się śmiał że wariatka z niej moja siostra zwróciła mu uwagę jak młoda traktuję a ten że nie ma czasu bo idzie na kawę skurwiel jak słyszę jego nazwisko to mnie wzdryga

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Dombrusia biedna :* ja tez zaczelam dzien od wymiotowania :(

Wczoraj cały dzień to miałam na drzacych nogach doszłam do lekarki...mam skierowanie na usg tarczycy

• nana266 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Ej dali jej znieczulenie za wczas skurcze zaczęły się na dobre koło 23 znieczulenie już mało co skutkowało a ten się śmiał że wariatka z niej moja siostra zwróciła mu uwagę jak młoda traktuję a ten że nie ma czasu bo idzie na kawę skurwiel jak słyszę jego nazwisko to mnie wzdryga
    Po prostu żal... Ty myślisz o Rzeszowie jak sie uda?

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ