Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue wrote:Zuza ty zdolna bestio
piękna choinka o torcie juz nie wspomnę... mniami
i nie smuc się juz kochana
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:Dokładnie. Same gwiazdy przeszły na grudniowe starania - chciałaś Nas tak po prostu z tym same zostawić?
Haha Gwiazdy
Teraz mam dylemat. Miałam na gwiazdkę dostać kolczyki ale mój mąż przed chwilą stwierdził że mogę wybrać tylko jeden prezent.... Spryciarz najtańszym kosztem chce to zrobićTasza, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja z moim Mezem tez poznaliśmy sie na imprezie andrzejkowej
Dzis mam lenia strasznego i chyba nic nie będę robic.
Monia jak tam wizyta?
Martynka nie przejmuj się bedziesz sexy mamaja od poczatku ciąży przytylam jakies 1,5 kg ale ja cały czas wymiotuje i malo co mogę jesc...
Życzę wszystkim którzy dzis balują udanej zabawy -
nick nieaktualnyTasza wrote:Fajnie wiedzieć jak Śląsk kuluje w porównaniu do innych regionów. Mam nadzieje, ze wyrównali już po tylu latach. A gdybyś widziała jak kapały położne noworodki to zapłakałabyś się od samego widoku. Kładły je na ręce (tyłek od strony dłoni, główka w zgięciu łokcia) i pod kran. Ekspres w pielęgnacji. Dziecko rozwrzeszczane, bo kto chce żeby go tak wsadzono pod bieżącą wodę.
-
Zuza33 wrote:Haha Gwiazdy
Teraz mam dylemat. Miałam na gwiazdkę dostać kolczyki ale mój mąż przed chwilą stwierdził że mogę wybrać tylko jeden prezent.... Spryciarz najtańszym kosztem chce to zrobićwedług OM
Martka10 wrote:mam nadzieję, że warunki się poprawiły. Pewnie w każdym szpitalu tak kąpią, nie wiem, bo nie widziałam. Za to mogłyśmy ubrać dziecko w swoje śpioszki, body, same zmieniałysmy pieluchęwedług OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:A to też, nie szło doprosić się wręcz o pomoc. Najgorzej jak dziecko było kolkowe i płakało zawzięcie. Po cc super spacerowało się nocami z dzieckiem na rękach.
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:O rany obieralam jajka do sosu tatarskiego o rany zebrało mi się.....ciekawe jak będzie dalej na szczęście nikt oprócz braciszka nie przychodzi całe szczęście jeszcze gdzieś ta jelitowka we mnie siedzi....a może to nie jelitowka.....
-
nick nieaktualnyMartka10 wrote:O takich oddziałach tylko czytałam, przykro, ze trafiłaś na tak niekompetentny personel.
U nas w mieście rodziła dziewczyna mojego siostrzeńca beczala i ryczala że ja boli to ginekolog do którego chodziła prywatnie darł się na nią na porodowce że jest głupia i młoda!!! Głupi huj kasy bral jak lodu na prywatnych wizytach a na oddziale darł się popierdoleniec -
Dombrusia wrote:U nas w mieście rodziła dziewczyna mojego siostrzeńca beczala i ryczala że ja boli to ginekolog do którego chodziła prywatnie darł się na nią na porodowce że jest głupia i młoda!!! Głupi huj kasy bral jak lodu na prywatnych wizytach a na oddziale darł się popierdoleniec
-
Martka10 wrote:O takich oddziałach tylko czytałam, przykro, ze trafiłaś na tak niekompetentny personel.według OM
nick nieaktualnynana266 wrote:To jest nie do pomyślenia. Ja bym mu taka reklamę zrobila ze by wiecej żadna do niego nie poszla
Ej dali jej znieczulenie za wczas skurcze zaczęły się na dobre koło 23 znieczulenie już mało co skutkowało a ten się śmiał że wariatka z niej moja siostra zwróciła mu uwagę jak młoda traktuję a ten że nie ma czasu bo idzie na kawę skurwiel jak słyszę jego nazwisko to mnie wzdryga -
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Ej dali jej znieczulenie za wczas skurcze zaczęły się na dobre koło 23 znieczulenie już mało co skutkowało a ten się śmiał że wariatka z niej moja siostra zwróciła mu uwagę jak młoda traktuję a ten że nie ma czasu bo idzie na kawę skurwiel jak słyszę jego nazwisko to mnie wzdryga