Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po cichu zawieszam jakieś akcenty już. Nie mogę się powstrzymać.InBlue wrote:No piękna choineczka Kuchcinka, no i salon również

Ja już bym najchętniej powiesila dekoracje na okno ale poczekam do grudnia zeby mnie sąsiedzi nie wysmiali
Effy, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość
według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie w domu choinkę zawsze ubieralo sie kilka dni przed wigilia. Lubię świąteczny nastrój ale nie jestem zwolennikiem strojenia domu miesiąc przed świętami i denerwuje mnie ze w sklepach wszystko juz jest ledwo skończy sie Wszystkich Świętych. Ale każdy ma prawo do swojego zdania wiec mam nadzieje ze się nie obrazicie
-
nick nieaktualny
-
Kominek ustrojony. A resztę dyplomatycznie, gdzieś pozostawiam epizodami.InBlue wrote:Ha ha to fajnie, to może ja też zacznę po cichu i nikt nie zauważy
ja już odliczam dni do grudnia.. uwielbiam ten miesiąc 
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
według OM

Ja miałam w zeszłym roku duży wieniec z hoja robiony. Na łańcuchach był powieszony nad stołem. Wyglądało dobrze, ale przyznaję igieł dość sporo. Natomiast mniejsze wianki, które miałam zawieszone na drzwiach spryskałam najtańszym lakierem do włosów i nie posypało się z nich nic. W tym roku zastanawiam się jak inaczej wykorzystać hak , który został mi w suficie po zeszłorocznym wieszaniu wieńca bożonarodzeniowego.olciaa wrote:w zeszłym roku mieliśmy tylko stroik ( nie zdążyliśmy kupic choinki). Stroik był z prawdziwej choinki, (chyba sosnowy) i mój maz sie mega wkurzał jak igły opadały.... Bo on taka perfekcyjna pani domu. Tylko chodził z miotełka i zamiatał
mając na uwadze jego zdrowie psychiczne będzie sztuczna. W tym roku, juz wypada miec;) w kocu juz ponad rok na swoim.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
według OM

nick nieaktualny
-
Ja miejsce mam, ale nasze 2 koty w zeszłym roku wchodziły mi w choinkę albo zahaczały ogonami o gałązki, potem nie umiały się wyplątać i leciała 2x pod rząd cała choinka. Nie skomentuję, ile bombek poszło.InBlue wrote:Ja niestety nie mam tyle miejsca na duże choinki. Ale w większym mieszkaniu będzie ogromna

olciaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość
według OM

Koty ile lat maja? Bo moje juz sa starszawe i choinka w ogóle ich nie rajcujeTasza wrote:Ja miejsce mam, ale nasze 2 koty w zeszłym roku wchodziły mi w choinkę albo zahaczały ogonami o gałązki, potem nie umiały się wyplątać i leciała 2x pod rząd cała choinka. Nie skomentuję, ile bombek poszło.