Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:No piękna choineczka Kuchcinka, no i salon również
Ja już bym najchętniej powiesila dekoracje na okno ale poczekam do grudnia zeby mnie sąsiedzi nie wysmialiEffy, InBlue, Martka10, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie w domu choinkę zawsze ubieralo sie kilka dni przed wigilia. Lubię świąteczny nastrój ale nie jestem zwolennikiem strojenia domu miesiąc przed świętami i denerwuje mnie ze w sklepach wszystko juz jest ledwo skończy sie Wszystkich Świętych. Ale każdy ma prawo do swojego zdania wiec mam nadzieje ze się nie obrazicie
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ha ha to fajnie, to może ja też zacznę po cichu i nikt nie zauważy
ja już odliczam dni do grudnia.. uwielbiam ten miesiąc
InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
olciaa wrote:w zeszłym roku mieliśmy tylko stroik ( nie zdążyliśmy kupic choinki). Stroik był z prawdziwej choinki, (chyba sosnowy) i mój maz sie mega wkurzał jak igły opadały.... Bo on taka perfekcyjna pani domu. Tylko chodził z miotełka i zamiatał
mając na uwadze jego zdrowie psychiczne będzie sztuczna. W tym roku, juz wypada miec;) w kocu juz ponad rok na swoim.
InBlue lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ja niestety nie mam tyle miejsca na duże choinki. Ale w większym mieszkaniu będzie ogromna
olciaa, Martka10, InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:Ja miejsce mam, ale nasze 2 koty w zeszłym roku wchodziły mi w choinkę albo zahaczały ogonami o gałązki, potem nie umiały się wyplątać i leciała 2x pod rząd cała choinka. Nie skomentuję, ile bombek poszło.