Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Tasza dobrze rozumiem, Ty masz juz 1 dziecko ? Problem jest z zajściem ponownie ?
za nic nie umiem donosić drugiej ciąży. Jakby organizm zaciął się po pierwszym porodzie. Coś się zmieniło, wystąpiły problemy immunologiczne itd.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:23
Tasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Anq dobrze rozumiem ze na jednej sali były kobiety rodzące i kobieta po poronieniu? Przepraszam za słowa, ale pojebalo kogos w tym szpitalu???
ale przyszła położna i powiedziała, że zmienia mi salę na inną. Dostałam pojedynczą, ale odchodza takie pomysły. W naszym NFZ jest moc
według OM
Kuchcinka wrote:Ten lajk ost postu to niechcący
chciałam kliknąć "cytuj"
Ile lat ma Twoje dziecko? Bez problemu zaszłaś w pierwsza ciaze? Moze juz to kiedyś pisałaś ale nie pamietam
10 lat ma. Zaszłam w ciąże nie wiedząc nawet kiedy mam owu bo nie zajmowało mi to myśli. Myślałam, że zachodzi się kiedy przestaje się zabezpieczać człowiek i tak też się stało wtedy. To, co teraz odczynia mi organizm to jest jakieś nieporozumienie. Nie wiem dlaczego, ale podobno jest odsetek kobiet które tak mają po pierwszym porodzie i ja tak mam widocznie.według OM
Kuchcinka wrote:Ten lajk ost postu to niechcący
chciałam kliknąć "cytuj"
Ile lat ma Twoje dziecko? Bez problemu zaszłaś w pierwsza ciaze? Moze juz to kiedyś pisałaś ale nie pamietam
Pamiętasz jak kiedyś pisałaś, że nie raz jest tak, że ciąża leczy i potem nie ma problemów z kolejną? To u mnie na odwrót stało się.według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:23
nana266 lubi tę wiadomość
-