Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
h.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:31
Martka10, Tasza lubią tę wiadomość
-
Monia hop hoop jesteś tu? Martwimy sie!
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:To jeszcze nic, po zabiegu jak wybudziła sie w tym samym łożku po narkozie cały czar ryczałam. Nie mogłam przestać płakać przez jakies 2h podobno, ja to ledwo pamietam, taka reakcja na narkozę. I pamietam jak ta sama piguła podeszła do mnie i zapytała "pani to ta co poroniła?"... wydusiłam z siebie ze nie, nie poroniłam i wyszła. Nosz kuźwa co za idiotka
straszne to.. -
.
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Powiem Wam tak, uważam ze nasza służba zdrowia jest całkowicie do poprawki. Jedynie lekarze i pielęgniarki którzy przejmują sie drugim człowiekiem to w Leśnej gorze . Niestety życie to nie serial.
Jak juz wicie ja chodzę do prywatnej przychodni i niestety jakość tez pozostawia wiele do życzenia
dobrze prawisz.. baaardzo dużo przydałoby się zmienić.. to przykre i mam wrażenie, że nie realne u nas..olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
Tusia_87 wrote:Tasza rozumiem myślałam że to bardziej w sensie ze tak strasznie wyglądało. Moje dzieci akurat nie płakały przy tym pielęgniarki robily to szybko ale z wyczuciem i mało dzieci płakało. Później sama od 2 doby kapalam dzieci a byłam po cc i nam nie bronili może akurat trafiłaś na wredna kadre
Tusia - Ja mogłam jedynie wędrować z nim w nieskończoność jak wrzeszczał.NA to było pozwolenie. A tak to nawet ubrać po kąpaniu - nie mogłyśmy. Bo - nie.
Oczy czerwone z popękanymi żyłkami po ich myciu miał jeszcze tydz po wyjściu ze szpitala. Mam awersje do tamtych wspomnień. Pamiętam,że na tamten czas rodziła na oddziale też 17 - latka. Lekarki zamiast wsparcia, porad, pytań czy sobie radzi emocjonalnie dziewczyna - śmiały się z tego.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs