Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Oliwie rodziłam w Wolominie i miałam prywatna sale na 4 doby i zapłaciliśmy 200zl na szpital. I mąż mógł być 24h przy mnie mial obok mnie łóżko, prysznic toaleta tylko dla nas. Myślę że jak ktoś ceni sobie spokój cisze i ma możliwość żeby partner był obok takie pokoje są super sprawa
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:31
InBlue, Ink@, Mila123, olciaa, Martka10, Tasza lubią tę wiadomość
-
W szpitalu w ktorym ja rodzilam odwiedziny od 12 do 18 byly niestety na sali bylo nas 5 na poczatku ja rodzilam w Boze Narodzenie i mozna powiedziec ze opieki nie bylo bylam po cc a nawet lozka z trojkatem nie mialam zeby sie podniesc a jak lezalam po operacji i sie ruszyc nie moglam to dziewczyny mi podawaly wode lub poprawily poduszke przez kilka godz nawet jedna pielegniarka nie sprawdzila jak sie czuje wolaly pielegniarki jak woreczek z moczem sie napelnil bo mialam jeszcze cewnik a nie mialam jak tego sprawdzic. Co do kapania to na sali byla umywalka taka zwykla i tam pielegniarki kapaly trwalo to moze 30 sekund ale tak wytarmosily te dzieciatka ze nie bylo takiego ktore by nie plakalo zreszta mi tez sie chcialo jak to widzialam a pozniej musialysmy w polowie zgiete z ogromnym bolem pooperacyjnym je nosic i uspokajac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Mojej siostrze po cc zablokował się cewnik. Zaczął ja strasznie boleć brzuch,strasznie zbladla. Nie wiedziałam co robić,zaczęłam delikatnie ruszać rurką i się odblokowalo i zbiornik zrobił się pełny. Pobieglam szybko do pielęgniarki i poprosiłam ja o zmianę cewnika bo juz siostra miała pełny a baba na to ze przecież przed chwilą u niej była i miała pusty,więc jej wytlumaczylam ze sie zablokował i w ogóle a ona na to ze niemożliwe. Normalnie tak ja zjebalam bo zależało mi na czasie zeby szybko jej oproznila ten cewnik zeby znów ja to nie bolało..
Jak rodziłam syna to żyła ni pękła i kroplowka szła pod skórę mąż biegiem po pielęgniarkę bo na słoni wielki guz z płynów a ta suka na rejestracji zaraz mam też swoje sprawy no myślałam że ja rozniose małpe. I miałam podobnie z cewnikiem chciałam juz wstawać i mówię że nie chce go a ona ze na pewno mnie boli żebym leżała wtedy juz lekarzowi nagadalam kazał jej przyjść i wyjac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-