X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia cieszę sie ze z fasolka wszystko dobrze, najważniejsze ze krwiak sie zmniejszyl. Aby teraz u ciebie wyniki sie poprawily i leki szybko zadzialaly.

Monia1028 lubi tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Nana trzymam kciuki za was:) fasolka jest silna i napewno będzie wszystko dobrze, teraz bez wahania idź juz na l4 , musicie dużo wypoczywać. A jak sie dzis czujesz?
    Mdli mnie od rana i głowa mnie boli dziś :(

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    No to test :) tylko pozytywny :)

Tyle że u mnie cykle jak góry dłuższe i krótsze pozostaje mi czekać co najgorsze dopiero zaczynają mi się plodne:-D

• nana266 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Ja kochana 6.12:-) wolę poczekać bo u mnie seksu jak na lekarstwo a teraz dopiero mam plodne więc i tak muszę czekać.
    To jak długie Ty masz cykle?

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Mdli mnie od rana i głowa mnie boli dziś :(

Biedactwo może od dupka jakieś skutki uboczne....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    To jak długie Ty masz cykle?

3 ostatnie to : 60,28i ostatni37 i bądź tu mądrym

Viola999 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w domku na chorobowym do dzisiaj mam szkoda że 4 dni bo jakbym miała 3 to dostałabym premie w styczniu a tak to nie dostanę no ale trudno zdrowie ważniejsze ludzie mniej mają i żyją. Babki w kadrach mnie wkurwily bo dzwonie i mówię że czy nie dało by się tego jakoś ominąć tego jednego dnia a te japę drą że nie że to że tamto ale zdziry. Czuję że mam plodne wczoraj to się normalnie lalo że mnie jak na mężu siedziałam nawet mąż mówi "kurwa ile to tego jeszcze tam jest" a ja że to dopiero początek hihihi

• nana266 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    3 ostatnie to : 60,28i ostatni37 i bądź tu mądrym
    Możliwe chociaż mdłości u mnie normalne akurat ale skoro lepiej ze sa to niech będą :)

Tez tak kiedys miałam mój rekord to 72 dni miedzy jedna @ a druga ;) tak to po ponad 40 dni cykle albo co 2 miesiąc @ ale później w miare sie unormowalo i byly od 29-33 dni :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Możliwe chociaż mdłości u mnie normalne akurat ale skoro lepiej ze sa to niech będą :)

Tez tak kiedys miałam mój rekord to 72 dni miedzy jedna @ a druga ;) tak to po ponad 40 dni cykle albo co 2 miesiąc @ ale później w miare sie unormowalo i byly od 29-33 dni :)

No ja miałam regularne tylko jak brałam anty a później dalej takie długie i pamiętam że półtora roku temu robiłam wyniki tsh t3 i t4 i wyszły w normie także chyba taki urok

• nana266 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    No ja miałam regularne tylko jak brałam anty a później dalej takie długie i pamiętam że półtora roku temu robiłam wyniki tsh t3 i t4 i wyszły w normie także chyba taki urok
    Ważne żeby fasolka sie udala :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jestescie z dzidzia silne i dacie rade bedzie dobrze musi byc tule Was mocno Nana Ty nas inf co lekarz mowi bo tez sie martwimy ale bedzie dobrze musi byc. Kuchcinka super pierogi bardzp smacznie wygladaja. Martynka nie przejmuj sie mezem faxeci sa dziwni oni maja jakies swoje poglady i nie przegadasz moj tez jak zacznie gadac to pieprzy bezsensu wziela bym w leb dala Ty kochana w ciazy dzidzius kopie wiec starego niech kopnie to sie opamieta badz silna dla Swojeh Niuni ;)

Viola999, nana266 lubią tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Effy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Heh wczoraj przeglądaliśmy z mężem oferty wakacyjne...
    I usłyszałam, ze teraz nie możemy sobie wykupić żadnej oferty, bo przecież możemy być w ciąży :)
    My w czerwcu mieliśmy zarezerwowaną wycieczkę do stanów no i nie polecieliśmy, bo okazało się, że ja w ciąży. Teraz planuje wakacje na cały rok, bo mąż musi w listopadzie zgłosić wszystkie urlopy, w kwietniu lecę zmrodzicami do Portugalii. Nie można tak myśleć i wszystko robić pod potencjalną ciąże, której nie ma, bo dochodzą wtedy większe frustracje. Rezerwujcie sobie wakacje i myślcie o nich (ja już się nie mogę doczekać na te wszystkie wyjazdy w przyszłym roku), a jak bedzie taka konieczność to będziecie sie martwić :)

Viola999, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:03

InBlue, Viola999, Ink@, Martka10, Zuza33 lubią tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham takie widoki... u mnie ledwo śmigło..śniegiem.. ale pada jeszcze więc nadzieja jeszcze jest:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim! Sorki, trochę mnie nie było i nie dam rady nadrobić, jak zwykle dużo piszecie :) to proszę o szczegóły :) jakieś dobre wieści? :) ja odebrałam wyniki z bety, którą powtarzałam 25.11, czyli tydzień od pierwszej bety i tym razem wyszło już 16633,00 mIU/ml :) i przedwczoraj mi przy pępku się dziwne zrobiło, nie wiem, może to normalne, ale takie jakby zgrubienie, czy co, może dlatego, że skóra się rozciąga?? spróbuję zdjęcie zrobić, może uda Wam się zauważyć ;)

Ink@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Hej wszystkim! Sorki, trochę mnie nie było i nie dam rady nadrobić, jak zwykle dużo piszecie :) to proszę o szczegóły :) jakieś dobre wieści? :) ja odebrałam wyniki z bety, którą powtarzałam 25.11, czyli tydzień od pierwszej bety i tym razem wyszło już 16633,00 mIU/ml :) i przedwczoraj mi przy pępku się dziwne zrobiło, nie wiem, może to normalne, ale takie jakby zgrubienie, czy co, może dlatego, że skóra się rozciąga?? spróbuję zdjęcie zrobić, może uda Wam się zauważyć ;)
    Superaśnie, że beta ładnie rośnie..

Tusia jak się dziś czujemy?

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka z rana :-)
    U nas tez sypie śnieg ale nic nie zostaje :-D
    Szykuje się do pracy nic mi się nie chce śluz kremowy i duuuzo od samego rana @ brak temp znowu 36.9 ale nie napalam się wczoraj miałam jkis taki dzień płaczący i dużo myślałam dziś juz mniej myślę czy się udało :-)

Dombrusia tak rozregulowane cykle mogą być bezowulacyjne co mozemy przypuszczac ze potwierdzaja testy ciążowe.
    29 dc i śluz płodny ale raczej nie liczyła bym ze np 30dc wystąpi owulacja. Ja miałam śluz płodny w cyklach bezowulacyjnych na Twoim miejscu nie czekała bym tylko zgłosiła się do endokrynologa bo ja tak samo miałam samo badanie ft3 i ft4 nic nie mowi wiec ttm tez się nie sugeruj ze wszystko jest ok bo gdzieś indziej noże tkwić problem.
    Nie bagatelizuj tego mowie na swoim przykładzie bo ja pluje sobie w brodę ze czekałam tak długo i leczyłam się u ginekologa zamiast pójść odrazu do endokrynologa bo ginekolog mi jeszcze pogarszal moje hormony...

Wojcinka lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2i0c6fs.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 13:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zwracajcie uwagi na włosy moje hahahaha xD u góry przy samym pępku, takie zgrubienie

‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ