Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia cieszę sie ze z fasolka wszystko dobrze, najważniejsze ze krwiak sie zmniejszyl. Aby teraz u ciebie wyniki sie poprawily i leki szybko zadzialaly.
Monia1028 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę w domku na chorobowym do dzisiaj mam szkoda że 4 dni bo jakbym miała 3 to dostałabym premie w styczniu a tak to nie dostanę no ale trudno zdrowie ważniejsze ludzie mniej mają i żyją. Babki w kadrach mnie wkurwily bo dzwonie i mówię że czy nie dało by się tego jakoś ominąć tego jednego dnia a te japę drą że nie że to że tamto ale zdziry. Czuję że mam plodne wczoraj to się normalnie lalo że mnie jak na mężu siedziałam nawet mąż mówi "kurwa ile to tego jeszcze tam jest" a ja że to dopiero początek hihihi
-
Dombrusia wrote:3 ostatnie to : 60,28i ostatni37 i bądź tu mądrym
Tez tak kiedys miałam mój rekord to 72 dni miedzy jedna @ a drugatak to po ponad 40 dni cykle albo co 2 miesiąc @ ale później w miare sie unormowalo i byly od 29-33 dni
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Możliwe chociaż mdłości u mnie normalne akurat ale skoro lepiej ze sa to niech będą
Tez tak kiedys miałam mój rekord to 72 dni miedzy jedna @ a drugatak to po ponad 40 dni cykle albo co 2 miesiąc @ ale później w miare sie unormowalo i byly od 29-33 dni
No ja miałam regularne tylko jak brałam anty a później dalej takie długie i pamiętam że półtora roku temu robiłam wyniki tsh t3 i t4 i wyszły w normie także chyba taki urok -
Dombrusia wrote:No ja miałam regularne tylko jak brałam anty a później dalej takie długie i pamiętam że półtora roku temu robiłam wyniki tsh t3 i t4 i wyszły w normie także chyba taki urok
Viola999 lubi tę wiadomość
-
Monia jestescie z dzidzia silne i dacie rade bedzie dobrze musi byc tule Was mocno Nana Ty nas inf co lekarz mowi bo tez sie martwimy ale bedzie dobrze musi byc. Kuchcinka super pierogi bardzp smacznie wygladaja. Martynka nie przejmuj sie mezem faxeci sa dziwni oni maja jakies swoje poglady i nie przegadasz moj tez jak zacznie gadac to pieprzy bezsensu wziela bym w leb dala Ty kochana w ciazy dzidzius kopie wiec starego niech kopnie to sie opamieta badz silna dla Swojeh Niuni
Viola999, nana266 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Forumkowiczka wrote:Heh wczoraj przeglądaliśmy z mężem oferty wakacyjne...
I usłyszałam, ze teraz nie możemy sobie wykupić żadnej oferty, bo przecież możemy być w ciąży
Viola999, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim! Sorki, trochę mnie nie było i nie dam rady nadrobić, jak zwykle dużo piszecie
to proszę o szczegóły
jakieś dobre wieści?
ja odebrałam wyniki z bety, którą powtarzałam 25.11, czyli tydzień od pierwszej bety i tym razem wyszło już 16633,00 mIU/ml
i przedwczoraj mi przy pępku się dziwne zrobiło, nie wiem, może to normalne, ale takie jakby zgrubienie, czy co, może dlatego, że skóra się rozciąga?? spróbuję zdjęcie zrobić, może uda Wam się zauważyć
Ink@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Hej wszystkim! Sorki, trochę mnie nie było i nie dam rady nadrobić, jak zwykle dużo piszecie
to proszę o szczegóły
jakieś dobre wieści?
ja odebrałam wyniki z bety, którą powtarzałam 25.11, czyli tydzień od pierwszej bety i tym razem wyszło już 16633,00 mIU/ml
i przedwczoraj mi przy pępku się dziwne zrobiło, nie wiem, może to normalne, ale takie jakby zgrubienie, czy co, może dlatego, że skóra się rozciąga?? spróbuję zdjęcie zrobić, może uda Wam się zauważyć
Tusia jak się dziś czujemy? -
Hejka z rana
U nas tez sypie śnieg ale nic nie zostaje
Szykuje się do pracy nic mi się nie chce śluz kremowy i duuuzo od samego rana @ brak temp znowu 36.9 ale nie napalam się wczoraj miałam jkis taki dzień płaczący i dużo myślałam dziś juz mniej myślę czy się udało
Dombrusia tak rozregulowane cykle mogą być bezowulacyjne co mozemy przypuszczac ze potwierdzaja testy ciążowe.
29 dc i śluz płodny ale raczej nie liczyła bym ze np 30dc wystąpi owulacja. Ja miałam śluz płodny w cyklach bezowulacyjnych na Twoim miejscu nie czekała bym tylko zgłosiła się do endokrynologa bo ja tak samo miałam samo badanie ft3 i ft4 nic nie mowi wiec ttm tez się nie sugeruj ze wszystko jest ok bo gdzieś indziej noże tkwić problem.
Nie bagatelizuj tego mowie na swoim przykładzie bo ja pluje sobie w brodę ze czekałam tak długo i leczyłam się u ginekologa zamiast pójść odrazu do endokrynologa bo ginekolog mi jeszcze pogarszal moje hormony...Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny