Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia mam nadzieje ze szczęśliwie zakończysz listopad mocno mocno trzymam kciuki.
X
Viola aby ten cykl bezobserwacyjny byl szczęśliwymoze i dobrze ze nie prowadzisz obserwacji.
X
U nas tez pada snieg ale za wiele nie zostaje no i wietrznie brrr ...
Anq piękny widok !
Kate co u ciebie ? Udalo wam sie skompletowac wyprawke?
Nana to może i lepiej ze mdli. Maluch daje o sobie znac. Czekamy na wieść.Viola999, Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dombrusia wrote:Dopochwowo 1x1 od 28dc tak było w tamtym miesiącu w tym zaraz zobaczę co powie ginekolog brać czy nie bracStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Tak właśnie przyjełam, że teraz luz.. święta jakby sie nie udało luz.. od stycznia wszelakie badanka;)
Dombrusia lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ja brałam podjezyk na wyregulowanie cykli. Oki czekamy na wieści.
No właśnie jak wyjdę to powiem co mi ta ginekolog powiedziała nie lubię baby jak nie wiem ale dzisiaj tylko ona rano przyjmujezawsze jest ordynarna i nie delikatna...głupia pipa....aż się wzdrygam na myśl o badaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny lekarz powiedzial ze jutro zrobia jeszcze USG i jesli wszystko będzie ok to wypuszcza mnie do domu
nana266 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczynki jak się dziś czujemy?
Ja wróciłam do szarej rzeczywistości i znów brak czasu na cokolwiek.
Cykl też jakiś dziwny w tym miesiącu. Od 7 dni dużo wodnistego śluzu. Temperatura skacze jak powalona. Szyjka razwysoko, raz nisko, raz miękka, raz twarda.
Coś czuje, że będzie bezowulacyjny -
MyE wrote:Dzień Dobry dziewczynki jak się dziś czujemy?
Ja wróciłam do szarej rzeczywistości i znów brak czasu na cokolwiek.
Cykl też jakiś dziwny w tym miesiącu. Od 7 dni dużo wodnistego śluzu. Temperatura skacze jak powalona. Szyjka razwysoko, raz nisko, raz miękka, raz twarda.
Coś czuje, że będzie bezowulacyjnyJeśli dziwią Cie dziwne cykle to popatrz na mój górotwór
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dziewczyny lekarz powiedzial ze jutro zrobia jeszcze USG i jesli wszystko będzie ok to wypuszcza mnie do domu
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą. Do łóżka i dużo odpoczywać.
Trzymam kciuki za wzorowe USG.
nana266 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:A ja jestem w fazie niby płodnych.. nie mierzę nie badam bo pierdlca dostanę
W tamtym cyklu już byłam pewna, że się udało i ciągle coś sprawdzałam...
A teraz kalendarz mi pokazuje, że mam płodne więc działam .. działam i działam i testuje 15 grudnia;) 13 mam dostać okres.. ale zobaczymy wiec dałam sobie 2 dni zwłoki:)
Tusia Ty się szykuj na płaszczyk ciązowy:) bo to już ino dotknąć i bedzie środa:)
Nie no bez przesady nie będę kupować płaszczyka na ciazezima przeleci a mi spadochron zostanie haha jakbym była w ciąży to zaczne zaraz chudnąć
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny