Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:19
-
Viola czyściutko masz, co Ty gadasz...przytulnie u Was.
Ja oszaleje zanim dostanę tą @...niedobrze mi od rana, chyba z nerw ze za dwa dni już bedzie, że znów będzie placz i myśli "jak długo jeszcze"...kurwa mam dość.Chyba zaraz zwymiotujeA moja "szparka" rozmemłana jak po jakimś maratonie, kurwa @ za progiem ;(
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:kochane moje ja mam złe doświadczenia z Ryśkami:) ale to moje ososbiste doświadzcenie mój ojciec alkoholik i tak ma na imię a do tego wszystkie ryśki jakie znam maja ten sam problem;)
Ina co ty się spinasz luzik wyluzuj bo pierdolca dostaniemy.. ja takę metodę stosuję bo ciagle tylko latałam sprawdzać a teraz co ma być to bedzie;)
Wiesz ze u nas w okolicy też tak jest ze co znam jakiegos Ryśka to ma pociag do alkoholu, cos w tym musi byc , uzyje tego do moich argumentów ha ha -
Hej,
nie nadrobię was za Chiny więc tylko mi podpowiedzcie czy sa jakies nowe ciaże ?
ja mam dziś bardzo, bardzo, bardzo slaby humor. Zrobilam test i jest negatywny
a tak bardzo liczylam, na ten 13cs, zrobilam sobie nadzieje wracając do gry i niestety znow skucha.
mialam testowac 2.12 ale jutro jadę na mammografie i chcialam sprawdzic czy mogę bezpiecznie ją zrobić a to w sumie już 29dc.
smutno mi bardzoDaniel
-
Viriki wrote:Hej,
nie nadrobię was za Chiny więc tylko mi podpowiedzcie czy sa jakies nowe ciaże ?
a tak bardzo liczylam, na ten 13cs, zrobilam sobie nadzieje wracając do gry i niestety znow skucha.
mialam testowac 2.12 ale jutro jadę na mammografie i chcialam sprawdzic czy mogę bezpiecznie ją zrobić a to w sumie już 29dc.
smutno mi bardzo -
nick nieaktualnyViriki wrote:Hej,
smutno mi bardzo
Nowych ciąży póki co brak. Nie załamuj się może powtórz za kilka dni... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:20
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:20
Natka2, nana266, Dombrusia, Martynka1234, Martka10, Mila123 lubią tę wiadomość