Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:19
-
Kuchcinka wrote:U mnie dzisiaj i przez wiele kolejnych dni bedą pierogi serwowane Hahaha
Caroline, mama miała przez jakiś czas faceta, ale zaczal ja denerwować i teraz jest sama. Ja kiedyś czułam się winna ze przeprowadziłam sie do poznania i ja zostawiłam, bo wiadomo ze ze mną miała większy kontakt niż z moimi braćmi, ale pare lat temu powiedziała ze ona uwielbia mieszkać sama , nie musi po nikim sprzątać itdhehe mówiła to na prawdę szczerze także nie mam juz wyrzutów
moja mama jest dość nieśmiała także watpię zeby sie z kimś jeszcze związała, ale jej odpowiada życie takie jakie ma
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Kuzwa wasza mać... no ładnie żeście mi dały.. do nadrobienia:)9
Kochane moje dostałm tel i na sygnale zroboty po małego do szkoły.. zaczeło sie wymiotowanie.. i ból brzucha dopiero go ogarnełam i wracam do pracy w trybie domowy.. bo obiecałam szezfowi ze nie zostawię obowiązków;/
Lipa totalna..
Co do zdjęć juz wstawiam -
.
-
.
-
.
-
nick nieaktualnyJejku chwile mnie nie bylo od rana bo gotowalam zupę a tu tyle żeście napisaly
Martynka, tak chlopczyk narazie prawdopodobnie , dokladnie bedzie wiadomo w 20tygodniu, ja bylam pewna ze dziewczynka bedzie a tu masz ale moj bardzo cieszy sie ze synek bedzielekarz pow tak na 80procent wiec myślę ze pewnie chlopczyk
nana266 lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Jejku chwile mnie nie bylo od rana bo gotowalam zupę a tu tyle żeście napisaly
Martynka, tak chlopczyk narazie prawdopodobnie , dokladnie bedzie wiadomo w 20tygodniu, ja bylam pewna ze dziewczynka bedzie a tu masz ale moj bardzo cieszy sie ze synek bedzielekarz pow tak na 80procent wiec myślę ze pewnie chlopczyk
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyCo do zwolnienia l4 jestem od samegotego poczatku ciąży bo od poczatku ciaza zagrożona i cale szczęście że tak wyszlo bo jakbym chodzila do pracy roznie mogloby być, jednak jest to obciazenie dlasię organizmu,stres..
Ugotowalam ogórkowa pyszna wyszła, mam ochotę na placki ziemniacZane ale moze na kolacje zrobięja to fajnie jem ostatnio, zjadlam zupe , przegryzlam orzechami wloskimi i kokoskiem a za chwilę kapusta kiszoną
-
nick nieaktualny
-
.
nana266 lubi tę wiadomość