Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Nawet nie chodzi o ten post Kuchcinka, o czymś jeszcze pisałam, ale dobra zmykam ja, bo do pracy, 7 dni w tyg ostatnio pracuję i zmęczona jestem
nawet jeśli nie dźwigam ciężkich rzeczy, to i tak się męczę, ciągle muszę w to i z powrotem ganiać, nie mam kiedy usiąść, nawet nie ma gdzie... nawet jak nosze lekkie rzeczy, to takie ciągłe chodzenie w to i we w to okropnie męczy
-
Agnieszka93 wrote:Wiesz my do tej pory nic nie mowilismy ale ona juz przesadzala. I wkoncu tak mi nerwa podniosla ze jej wszystko powiedzialam. I tu mnie zdziwila bo zaczela mnie pocieszac przytulac. Do tej pory jestem w szoku.
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyWiem że zawracam wam tyłki ale tak siedzę teraz głowę mi chce rozsadzic tak boli i tak sobie myślę skoro lekarka powiedziała że na okres się nie zanosi....hmmm....a może to jakiś znak którego na usg jeszcze nie widać?....sorki za takie wywody ale tak sobie myślę a co jeśli....
-
Dombrusia wrote:Wiem że zawracam wam tyłki ale tak siedzę teraz głowę mi chce rozsadzic tak boli i tak sobie myślę skoro lekarka powiedziała że na okres się nie zanosi....hmmm....a może to jakiś znak którego na usg jeszcze nie widać?....sorki za takie wywody ale tak sobie myślę a co jeśli....
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:18