Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:To głupie stwierdzenie bo jeśli masz np cykl 60 dniowy i w tym cyklu jest owulacja, to owu na 100% nie jest w połowie cyklu tylko ok 45dc
faza lutealna czyli druga faza cyklu trwa zawsze ok 15 dni, to pierwsza faza moze sie wydłużać
zasada jest taka ze 18 dni podzywszonych temp czyli po owulacji to juz ciąża wiec nie ma takiej opcji zeby faza lutealna trwała 30 dni
Nie mowię teraz konkretnie o Tobie tylko ogólnie prostuje to co powiedziała lekarka, bo odnoszę wrażenie ze ona Tobie chyba troche na odwal sie odopiwiadala na pytania
Jak każdy lekarz tutajja wiem że głupio mi odpowiedziała no ale co ja mogę...dlatego sugeruje się sluzem i kalendarzykami póki co i od jutra stop bo trzeba nazbierać do kubeczka na piątek
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaram się nie męczyć w pracy, ale w sklepie się nie da, musiałabym siedzieć na tyłku i nic nie robić
niestety na kasie jeszcze nie liczę, dopiero stażyści pod koniec stażu mogą, więc co mi pozostało? bieganie ze wszystkim i wszędzie niestety, a to męczy
-
Agnieszka93 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=HnugcPlzPnw Taki filmik mi moja tesciowa wyslala, po rozmowie ze mną bo uswiadomilam ją by nie napierała bo mamy problemy i juz jest ok. I dowiedzialam sie ze ona tez miała PCO .
Teraz coś czuje ze bedzie mnie faszerowac ziołamihaha
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:22
Lili91, Natka2, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Ona123 pisała o kocie ze jej rozrabia strasznie, że się denerwuje musi zanim chodzić i sprzątać i się męczy szybciej i cz ktoś coś poradzi.
Wiec ja nic nie odpisałam bo kot nigdy nie miałam nie mam i mieć nie będęwiec nie mam pojecia co poradzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka - bo to prawda jest, co raz więcej stresów, gonitwy, nerwów, głównie w pracy, bo takie czasy teraz, że tylko praca, dom, praca i nic więcej, a przez to dochodzi do poronień głównie
nana266 - jak mi nie dadzą wolnego, które mi się należy, czyli 5 dni, to pójdę do rodzinnego, ale co ja zrobię w sumie bez zaświadczenia o ciąży? muszę czekać do 6 grudnia -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:23
Lisa85 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Kuchcinka - bo to prawda jest, co raz więcej stresów, gonitwy, nerwów, głównie w pracy, bo takie czasy teraz, że tylko praca, dom, praca i nic więcej, a przez to dochodzi do poronień głównie
nana266 - jak mi nie dadzą wolnego, które mi się należy, czyli 5 dni, to pójdę do rodzinnego, ale co ja zrobię w sumie bez zaświadczenia o ciąży? muszę czekać do 6 grudnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny