Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:O I to rozumiem teraz to konkret
Ale z tym ze każda jest inna to trochę dziwnie bo rozumiem mieć cykle do 35 dni ale nie 60 dniowe
My też musimy z nasieniem się udać do lekarza
No myślę że po to byłby dupek żeby wyregulowac nie wiem na co jest CLO ale mówi że nie będzie ladowac we mnie chemii dopóki wyników męża nie dostanie mówi że nie ma się u mnie do czego przyczepić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:22
-
Dombrusia wrote:Zazdroszczę szpitala :-*
wczoraj rozmawialam z jedna panią to mowila ze na porodówce sa sale po 2 osoby i w każdej lazienka a rzadko się zdarzało ze leżały 2 wiec byl luksus bo sala dla siebie i lazienka obok
ale jestem zla ze zamykają
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Tylko szkoda ze nam to zabierają
wczoraj rozmawialam z jedna panią to mowila ze na porodówce sa sale po 2 osoby i w każdej lazienka a rzadko się zdarzało ze leżały 2 wiec byl luksus bo sala dla siebie i lazienka obok
ale jestem zla ze zamykają
rzeczywiście szkoda.. echnana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:Obiadek dla męża zrobiony, poprasowane, ryj ogarnięty.. na 14:00 do roboty
nie chce mnieee się bo mam zmianę z koleżanką co się lubi opierdalać.. wrrr..
Cieszę się, że już mnie tak cycuchy nie bolą.. ale bomby są przed @ masakraa! -
/
-
Martynka1234 wrote:Hej
Nie wierze, ze od rana tyle stron, a myslalam, ze to ja tak zawalam haha
Az nie pamietam co mialam pisac ... Z czyms tam sie mialam zgodzic z Kuchcinka ale juz nie pamietam z czym
Ogolnie to wlasnie pije kakao bo ktos pisal o nim i od razu zrobila mi sie chrapka na maly kubeczek
Jezeli chodzi o Rozowego Kordonka to sprawa wyglada tak, ze ona jest na tych kwietniowkach. Ostatnio pisalam jej, ze dziewczyny o nia pytaja i zeby sis odezwala, ale nie chciala. Powiedziala, ze nie da rady nadrabiac i tu i tu, a glupio jej wchodzic i tak o opowiadac o swojej ciazy. Powiedziala, ze nie da rady sledzic dwoch watkow, a ze bardziej interesuja ja teraz wyprawki itp to wybiera tamten.w sumie sie jej nie dziwie, wiec moze jakies prywatne wiadomosci sa rozwiazaniem? Widzicie, ja np wybralam, ze zostaje tutaj bo tutaj sie lepiej czuje ale nie dziwie sie, ze ona wybrala tamten, bo w koncu jest w ciazy a tam sa tylko tematy ciazowe
A i mialam jeszcze jedna rzecz napisac. Kuchcinka, nie wiem czemu, ale w tym miesiacu jestem jakos dziwnie o ciebie spokojna. Szczerze mowiac wczoraj musialam sprawdzic ktory u cb dzien cyklu, bo nie wiedzialam czy to przed czy po owulacja i dopiero sobie przypomnialam, ze przeciez mialas inseminacje! Jestem taka jakas spokojna duchem o Ciebie, w tamtym miesiacu nerwowo myslalam i liczylam dni do Twojego testowania a teraz nie wiem czemu ale cos mi nie pozwala sie denerwowac i jestem taka spokojna , jakby cos mi podpowiadalo "ona juz jest w ciazy". Haha wiem, ze to dla ciebie zaden objaw ale tak chcialam sie z toba tym podzielic :-*
Dzis tez czujesz Dzidzie? Jjak z mężem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 12:21
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Troche dziwne stwierdzenie jesteś juz w 28dc owu nadal nie było a ona mówi ze nie ma sie do czego przyczepić? Powiedziała chociaż czy widzi pęcherzyk dominujący? Skoro mówi ze jesteś w połowie cyklu to powinna to mowić tylko jeśli widziała pęcherzyk dominujący i powinna Ci wtedy tez powiedzieć ze owulacja zaraz bedzie a rozumiem ze nic takiego nie powiedziała? Nasienie męża nasieniem, ale przy cyklach bezowulacyjnych nawet najlepsze nasienie nic nie zdziała. Dziwi mnie to troche bo moim zdaniem powinna działać dwutorowo, mężowi zlecić badanie nasienia a Tobie np monitoring cyklu.
Masz zaufanie do tej lekarki?
Źle czytasz mówi że w połowie cyklu JEST owulacja a nie że ja jestem w połowie cyklu nic mi nie mówiła na temat pęcherzyków czy są czy nie. Tylko że nie widzi tu zbliżającego się okresu. Byłam u niej pierwszy raz a to mój trzeci ginekolog i w sumie każdy mówi to samo najwyraźniej tylko tyle można powiedziec -
.
-
nick nieaktualny