Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuza33 - zdrowiejcie tam!:*
Ja z tym kotem moim nie wytrzymam, denerwuje się przez niego, spokoju mi nie daje, ciągle rozrabia, jest coraz większy i wszędzie skacze, włazi, dokucza strasznie, trochę się z nim pobawię owszem, ale teraz jak jestem w ciąży, szybciej się męczę i nie dam rady tak z nim szalećnie wiem co mam zrobić, denerwuję się przez niego, do szału mnie doprowadza normalnie, kocham go, ale nie wytrzymuję już, a przecież teraz nie wskazane jest mi się denerwować
poradźcie co mam zrobić
-
nick nieaktualnyByłam miałam usg dopochwowo i powiem tylko tyle że dopóki nie mam wyników nasienia męża nie ma co wprowadzać clo i dupka a to chciała zrobić ale zanim to nastąpi chce wyniki męża. A to że mam długie cykle to mówi że każda kobieta jest inna i mam mierzyć temperaturę seks kiedy najdzie ochota i patrzeć na śluz jak nic już z tych rzeczy nie pomoże i że wspomaganiem też dupa to czeka nas klinika leczenia niepłodności w Rzeszowie
to tak po skrócie
-
Hejka! Czy dziś ktoś czasem nie powinien testować? Ja dziś mam wizytę u gina i trochę się denerwuję. Dombrusia daj znać, co Ci lekarz powiedział na wizycie. Grypa żołądkowa jest przejeb... dla mnie chyba najgorsza choroba świata z tych nieciężkich. U mnie pada śnieg, ale od razu topnieje, więc Wam zazdroszcze krajobrazu za oknem
Wczoraj mój mąż nie chciał skończyć, bo ja skończyłam wcześniej zmienilimy pozycję i on już się nie mógł skupić, bo ja byłam zaspokojona. Ehh ale dziś powiedział, ze się nie będzie mną przejmował:D
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Czesc dziewczyny:)
Tusia trzymam kciuki za testowanie:)
Viola mam pytanie.. u tego Laskowskiego na monitoring jest jakis pakiet czy za kazda wizyte osobno placisz?a ja i Lisa, za nas kciuki to co?
Ink@, Lisa85 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Ojej przepraszam
To tylko dlatego ze dawno mnie tu nie ma i podczytuje z doskoku
Wybaczcie dziewczynki za Was tez trzymam mocno
!
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Kuchcinka tylko nie idź wcześniej na betę zrób ta w klinice pozytywna :*
Zuza współczuję odpoczywajcie wszyscy :*
Myszeczka nie denerwuj się wizyta będzie ok. Powodzenia :*
Dombrusia ja mysle ze nie zdazycie do kliniki bo się uda wczesniej :*
Tego sobie życzę na świętatrzymaj kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:22
-
Dombrusia wrote:Byłam miałam usg dopochwowo i powiem tylko tyle że dopóki nie mam wyników nasienia męża nie ma co wprowadzać clo i dupka a to chciała zrobić ale zanim to nastąpi chce wyniki męża. A to że mam długie cykle to mówi że każda kobieta jest inna i mam mierzyć temperaturę seks kiedy najdzie ochota i patrzeć na śluz jak nic już z tych rzeczy nie pomoże i że wspomaganiem też dupa to czeka nas klinika leczenia niepłodności w Rzeszowie
to tak po skrócie
O I to rozumiem teraz to konkretAle z tym ze każda jest inna to trochę dziwnie bo rozumiem mieć cykle do 35 dni ale nie 60 dniowe
My też musimy z nasieniem się udać do lekarzaWojcinka, nana266, Dombrusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dombrusia a powiedziała Ci czy miałaś owu w tym cyklu? Idzie mąż na badanie nasienia na dniach?
Pytałam o owu to powiedziała że nic nie widzi i jest w połowie cyklu na co ja wtf?! To kiedy jest ta połowa a ona że badać śluz i temp wtedy będę wiedzieć